|
![]() |
#241 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
@jopis: prekini floodati reportima, nismo slijepi.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Banned
Datum registracije: Nov 2014
|
Mora ti bit bolji rezultat jos. Nije valjda da Intel od skoro 3000 kuna ne moze skinut tamo neki FX. ![]() EDIT: Probacu kasnije opet sa iskljucenim pozadinskim davežima. EDIT: Bubba,ne radi ti zadnji link u prvom postu - Internal Server Error Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 06.01.2015. u 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() Nadam se da cu ga uspit uz nadoplatu zaminit za FX-a.
![]() |
![]() |
#245 | ||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Opet ne pratis. Citiraj:
Link je u svakom slucaju maknut... Citiraj:
![]() Radi se o identicnim racunalima.
![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() Glupi forum iz nekog razloga ne parsa dobro tabove... Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
super, evo moj opet, da ne trazim score, evo još jedanput sam izvrtio i bit ce dosta za tablicu 40,45 s , stock 3,1 xeon x5460 PS i5 hasveli , di je zapelo? ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
@Bubba sta mislis,jel bi FX imao bolje rezultate kada bi vrtio GMP na Linuxu?Pitam cisto informativno jer postoji urbana legenda koja kaze da FX radi bolje na Linuxu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Albert Wesker. 06.01.2015. u 17:50. Razlog: tipfeleri |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 | |
..starija garda
|
mozemo li izvuci kakav zakljucak na temelju ovoga? moj zakljucak je da u biti nemam sta mjenjat proc jos dvije godine po ovome ![]() da i7 4core+HT su vise manje svi isti, bez obzira na generaciju, kao i svi FX83** da HT dosta znači ovdje , s obzirom da I5ice imaju loš score i za kraj da u biti linux je losiji od windowsa ![]() Citiraj:
![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 | |
Banned
|
Citiraj:
Imam nekoliko clan warsa,spremit dicu na spavanje i obradit zenu nakon svega. ![]() EDIT: Obrada znaci gledanje filma.lol Zadnje izmijenjeno od: Hawker. 06.01.2015. u 18:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
..starija garda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ontopic,sto se testa tice mogu izvrtit jos na 5,5Ghz ali dobitak bi bio eventualno sekundu i po do dvije. Ionako je dosta skupih Intela iza,a ovi tri puta skuplji ispred. Na Linuxu cim uhvatim vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Je li mozes malo manje zatrpavati temu i bit konstruktivniji. @bubba 4.4GHz je bio turbo, base je 4GHz ![]()
![]() |
![]() |
#258 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
#1 je bio 100s (zaboravio SS-at ![]() #2: 93.11s ![]() #3: 77.39s ![]() U #1 i #2 u pozadini je bilo popaljeno nekoliko različitih browsera s nekoliko prozora s nekoliko tabova u svakom, fotošop, aptana i još svašta nešto. #3 je pokrenut nakon friškog reboota.
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
..starija garda
|
ps , dreamv, bar dva browsera s hrpom tabova, torrent , smartshare, skype, i sl, gotovo uvijek imam upaljeno, komp ne gasim , mozda bude jedan reset u mjesec dana.. ali dobro si primjetio sinisa, bubba s obzirom na konkurentne procove ima odlican score , vidi se da zna iscjediti sekunde za test :hihihi: ..ili to sto ima gomilu rama mu dobro dodje i za ovaj test PS hawker, sta je tu perverzno (osim tvog proca)? sve je to prirodno ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Passmark nije baš mjerodavan benchmark zbog testova koji po meni daju nerealne ocjene za komponente jer performanse dotičnih nisu proporcionalne onima in real life. S druge strane je pitanje kad zapravo JESU proporcionalne, pogotovo kad uzmemo u obzir tako širok pojam kao što je real life ![]()
![]() |
#266 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pa nije passmark toliko ni loš, ipak za cpu-odvrti više testova isto kak i geekbench, stvar u RL je opet stvar osobnih potreba koje se kod mnogih razlikuju, recimo meni su bitne single core performanse zbog WOT-a, dok nekome ko renderira opet više znači više jezgri... RL je jako širok pojam, a opet ovi benchevi mogu koliko toliko usmjerit prema odabiru po porebama korisnika... što se bubbinog testa tiče baca malo čudne rezultate recimo 4440 je za skoro 3 sec bolji od mog 4460 koji pak daje slične rezultate kao x5460 i q9300 @3,3 itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() nego ti si imao xeona, i sad imas i5, pa daj mi reci koliko si realno dobio? (a koji ti je score ovog testa?)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Mislim, slažem se i ja da pitanje koliko je mjerodavan, no zanimljiv mi je ishod između quad core 1,4GHz i dual core 2.8GHz procesora. Je, ok, tu su i različite količine L(x) memorije, no taman se potrefilo isto. Kažem, sutra "poslikam" sve i postam. EDIT: Kao da je score usko vezan samo uz takt i broj jezgri, no u biti ima smisla, pa računa matricu, po mome ni ne opterećuje nešto međumemoriju. Bubba, ispravi me ako sam provalio glupost. Zadnje izmijenjeno od: Pawzilla. 06.01.2015. u 20:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
u usporedbi sa xeonom što se tiče nekog max fps-a nisam puno dobio (osim u wotu-tu se dosta osjeti razlika), ali ono što sam primjetio je da imam puno manje fps dropove u igrama koje igram,što u biti nije beznačajno, na ovom testu najbolji scor mi je bio 39,xx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
..starija garda
|
Citiraj:
![]() evo kao sto vidis moj ovako stock ima 40ak sec vise me u biti muci, sto sam ocekivao da ces reci da je razlika ono full osjetna.. pa to je velika razlika u generacijama procesora.. samo si potvrdio ono sto sam zelio cuti, ja ne igram wot, i nema razloga da mjenjam proc samo zato jer me eto svrbi, a nebi nista posebno dobio.. ty ![]()
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|