|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#242 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Čitaj malo s razumijevanjem "world's largest manufacturer of internal combustion engines" Nemaju samo auti motore s unutarnjim izgaranjem http://powerequipment.honda.com/ Ak im to po tebi ide u prilog kao proizvođaču motora za F1, ajde dobro.
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#245 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Takoder ne razumijem raspravu oko Hondinih motora, i cemu uopce raspravljati o tome, da Honda apsolutno spada u vrh proizvodaca motora, u ovo ne ukljucujem malu mehanizaciju. Spomen Honde se oduvijek vezao uz motore. Stavit cu par kodova pa malo googlajte, B16B, B18C6, C32B, F20C, F22C1, RA121E |
![]() |
![]() |
#246 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Dok je Mercedes vec u Jerezu zavrsio sve planirano, sve sto su poslije radili je samo dodatno testiranje. |
|
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
neznam čemu to podcjenjivanje...da, između ostalog honda radi motore i za kosilice, auta, skutere, motore, kamione pa čak i mlazne motore, generatore, brodske i vanbrodske motore itd i ja nevidim zasto im sve to nebi ama baš ništa pomoglo...svako iskustvo se broji zar ne? + nije da bas nikad nisu napravili motor za f1 iako se moram slozit da ovaj zadnji pokusaj nije proša najbolje.. Zadnje izmijenjeno od: alen.s. 14.03.2015. u 14:13. |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ja se potajno nadam da su u Hondi toliko samouvjereni da su uspjeli vec izvuci koliko im treba da voze normalno a segmenti treninga da su samo neki pokusaji ekstreme da se postignu bolji rezultati. Nije im obicaj hvalisati se bez podloge, a hvale se da ce biti dobri, stoga fingers crossed. |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Danas su rekli na skyu da je motor od Honde moro bit skroz undertunan jer pod onim sto bi trebalo bit normalno ne uspiju napravit vise od 12 krugova Te imaju problem sa tim sto ne mogu napuniti bateriju dovoljno da imaju za cijeli krug ERS Ne vidim smisao usporedjivanja nekih motora cestovnih pogotovo nekih iz proslog stoljeca, cak ni onih starih turbo motora u f1 |
![]() |
![]() |
#250 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nisam ni imao pojma da je pocelo ![]() ![]() Jbt. gore nego lani. Ovo su uzasni zaostaci od sekundu i pol ![]() Čuo sam da McLaren prelazi u GP2 ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Nemojte mi spamat temu, nisan mod ali cu vas sve banat ![]() Kvale ok, Mercedes dominantan (ocekivano), Ferrari prilicno dobar. Sutra ce bit show. Odlican pole Hamiltona, samo da ne prdne opet bolid ![]()
#252 |
Premium
Datum registracije: Apr 2011
|
Moji lošiji nego prošle sezone, izgleda Reno opet obećava ali od dodatnih konja ništa. Lotus pametno uzeo Merc motor. Nisu mi jasni još ovi brkini. u koju grupu će se smjestiti. Ma neka krene, bit će valjda interesantno. |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
|
Magnussenu se pokvario auto nakon 5 zavoja u krugu di treba doc na grid I Kvyatu |
![]() |
![]() |
#254 |
Never Forgetti
|
![]() ![]() ![]()
#255 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Vettel je čak uspio završit ispred bivšeg momčadskog kolege, inače sve po starom 😒
![]() |
#256 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
|
Zato se u F1 ne navija za vozaca, nego iskljucivo za tim. Ja imam vozace koji su mi mrski i koji su mi dragi, ali opet da voze za tim za koji navijam, navijao bih i za njih. Ne kontam kako neko moze navijati za vozaca? Koliko takve osobe uopce prate F1, godinu, dvije, tri? |
![]() |
![]() |
#258 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Mogao si slobodno nastaviti do jutra bikaz of rizalt at di end of d rejs ![]() Utrku nisam gledao pa neću laprdati o događanjima. Rezultate sam pogledao i ima svakakvog kupusa. Ali OK, prva je utrka. Kroz par utrka će se i situacija malo više iskristalizirati. Sad se samo moram opet natjerati na gledanje utrka. ![]()
#259 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Eto, ja navijam isključivo za vozače jer se bolidi još nisu odlučili sami voziti. Pratim F1 već desetak godina, hvala na pitanju. Kroz godine nisam vidio dobre poteze bolida, nit pratim tehničke specifikacije, trajnosti motora i sl., nego gledam F1 kroz vozače i njihove poteze. Valjda sam lud onda ![]() Eto navijam za Kimija, Bottasa i Grosjeana ovu sezonu. Nisam gledao utrku, pa kad pogledam, možda nađem još kojeg zanimljivog od ovih novih.
![]() |
#260 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa ni lopta ne skače sama u gol, pa ne navijaš za Messija nego za Barcu. |
|
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
Pa ti si rekao da se bolidi nisu odlučili sami voziti.A ni Kimmi se nije dovezao u svom bolidu, dok skijaši imaju svoje skije.Malo si pobrkao lončiće čini mi se.Ali u F1 se ima mogučnost navijanja za vozača ali i za tim pošto se boduju i jedni i drugi.Znači navijam za McLaren da bude konstruktorski prvak a Alonso vozački. |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
Pro Fanovi,spominju nekog tko prati 2-3 god F1 a ni sami ne prate duže ![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
Pa citirao sam onog gore koji tvrdi da nema smisla navijati za vozača, nego samo za tim i da smo svi mi ostali čudaci koji dvije godine prate F1 ![]() Netko tko je volio Henrya, možda je počeo navijati za Barcelonu. Ja recimo nisam počeo navijati za McLaren kad je Montoya prešao tamo, ali mi je svejedno bio drag svaki njegov uspjeh. Meni je svejedno jel netko navija za Mercedes jer je ona sisata pevaljka u boksu zbog Hamiltona ili mu se sviđa mehaničar s dizalicom. Glup mi je samo stav "ja navijam za ekipu, sve ostalo je glupo jer sam ja pametan"
![]() |
#265 |
Premium
|
Pa naravno da ima smisla navijati za vozača, iako po meni puno manje nago za tim, jer taj vozač bez tima je ništa.Jer koliko se ljudima god činilo čudno F1 je timski sport u kojem se slavi pojedinac.To da Mercedes prodaje svoje bolide vozačima(znači svima isti i kome god hoće i može kupiti) onda bi mi imalo potpuno smisla navijati za vozača.Ovako po meni prvo tim a onda samo simpatije prema vozaču. |
![]() |
![]() |
#266 |
Never Forgetti
|
Hamilton ![]() Taman bio u Manoru. Kimi takodjer. Inace nista spektakularno u utrci, klasika par pretjecanja i manje vise to je to. Problema s gumama (odnosno vidama i pit stopom) imalo par vozaca ukljucujuci i Kimija ![]() Naravno to je sada automatska kazna + ako nesto dodjele za kasnije. ![]()
#267 |
Premium
|
Za Kimija su rekli da neće bit kazne nikakve za iduću utrku |
![]() |
![]() |
#268 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() F1 u biti pratim i mimo samih desavanja na stazi. Utrka traje sat i pol do dva sata, do 20 puta godisnje. U to vrijeme nekad i zaspem od dosade. Dok F1 tehnikalije pratim svaki dan. Meni je i dalje nelogicno kako u takvom sportu navijati iskljucivo za vozace. Cak mi vise ima smisla navijati za jednog nogometasa - nogometas kao i svaki drugi, svi ganjaju loptu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#269 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Hebote, kao da sam vidoviti Milan ![]() Lani sam rekao da će Red Bull ove godine počet cvilit o odustajanju iz F1 ![]() CVILEŽ Hebiga dečki, od kupljenih 5, osvojili ste 4 prvenstva. Sad je Mercedesov red da osvoji 3-4 prvenstva po pravilima koje su oni kupili... Kad su se momčadi druge žalile tijekom vaše dominacije, samo ste rekli "mi smo se najbolje prilagodili pravilima". Eto vam qrac sada. Sad su se drugi bolje prilagodili a vi odma u plač "buuuu-huuuu, mi ćemo otići..." Slobodno. Umjetna ste momčad bili, umjetna ste momčad ostali, niko za vama plakat neće. Sretno i zbogom. P.S. - iako da nebi bilo da ih samo pljujem, istinu su rekli. Ništa krivo nije tu izrečeno. Ali, licemjerni su do bola. Ne štima to već neko vrijeme, rekao bih od 2009, ali onda im to nije smetalo kad su pobjeđivali. Dakle, šupačka te licimurna izjava Hellbutta Čmarka. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 15.03.2015. u 21:18. |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
|
Slažem se Brko Jučer je Horner srao da su Red Bullu uvijek nešto zabranjivali dok su dominirali i da bi trebali izjednačiti bolide Na sto mu je Toto Wolf odgovorio da se bavi time kako da unaprijede sebe ,a ne kako da uspore Mercedes I btw navodno prodaju Torro Rosso Renou |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|