|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Proučit cu pa javim. Neznam kako je došlo do toga, kćerka kaže virus. ?? Uglavnom probao sam izvaditi bateriju da se ugasi. Onda sam našao da se stisne volume up/Down istovremeno i on tipka. Ušao u neki meni i probao wipe. Obrisao kao nešto i sad opet isto, početni ekran, sjekira, i sad ne mogu vise ni u onaj ranije spomenuti menu. Probao staviti driver ali neće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Najbolje flashaj stock rom preko ygdp ili Coolpad assistant,možda je nemam pojma ako je rootan mobitel izbrisano nešto iz sistem fileova i eto *ranja. Ček ti još koristis stock rom ? Kad već moras flashati rom,nadi MIUI pa njega flashaj,najbolji rom za Coolpad. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
|
Bio je njegov Rom cijelo vrijeme. Kad se neki program skidao sa neta na mob onda su iskakali razni ekrani sa kineskim slovima, i mob poblesa i sam skida neke programe. Neznam detalje jer nije moj. Uglavnom probat cu flash tog mui Roma danas preko laptopa. Moram naći upute. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Registered User
Datum registracije: May 2015
|
Needrom ,MIUI7 od grka na stranici imaš upustvo |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
|
registrirao se na na needrom i ne dobijam već pola dana verifiksciju na mail. ima li negdje diver za win7, rom, softwer i upute drugdje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Registered User
|
https://drive.google.com/file/d/0B21...p=docslist_api ovo ti je rom, nije zadnja verzija ali kasnije ćeš da odradiš update https://drive.google.com/file/d/0B21...p=docslist_api ovo flešneš posle instalacije da dobiješ bolji zvuk https://drive.google.com/folder/d/0B...ZsYjlMeU0/edit ovo je recovery Ubaciš ovaj recovery preko mobileuncle, onda ideš u recovery i odradiš wipe u advanced : data,cache ,devilk,system pa odeš nazad i reboot to recovery. Ovo odradi jedno 2-3 puta i onda instal zip i nađeš ovaj rom na sd i on će se instalirati, pokreneš i ideš o telefonu,update i tu ima tri tačke gore i tu uđi i druga opcija odozgo i pronađeš ovaj patch za zvuk i on ti odradi.update roma je na isti način ,skineš najnoviju verziju od grka na sd i opet tri tačke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
|
da li uncle radi na windovsima ili na mobitelu/androidu |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Registered User
|
Skineš sa googleplay besplatni je,treba da imaš root Instaliraš pokreneš ideš na update recovery i ako si ovaj recovery stavio direktno na sd izaći će ti kao prva opcija odozgo ,potvrdiš i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
|
ako ide mobileuncle na mob a ne na win7 onda ne mogu skinuti jer sam napisao da je zaglavio mob!! (početni ekran sa kineskim slovima stoji. izvadim bateriju i mogu ući u fast boot meni) znaći otpada uncle. mući me driver za win7. nikako da mi prepozna mob. ni na kućnom ni na laptopu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
|
Uploadam ti ja sve MTK drivere za Windows 7,sve od reda instaliraj i proraditi ce. EDIT : https://drive.google.com/file/d/0Bxn...UwWGllX28/view Zadnje izmijenjeno od: blava. 24.11.2015. u 15:57. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Registered User
|
https://www.dropbox.com/sh/60zzso83l...8gFPwfBIa?dl=0 ja sam ovo ubacio i sve radi,bitno je ako siimao neke drajvere za neki drugi telefon da ih ukloniš |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
|
ne mogu staviti usb debugging jer mi je mob zapeo, pa tako ni drivere |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Registered User
|
Drajvere instaliraj što sam postavio i najbolje je da flešuješ preko YGDP tula ili coolpad download asistenta i sve će biti ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Premium
|
Citiraj:
ušao sam u fastboot mode na mobitelu, pokrenuo YGDP tool. odabrao moj mobitel. kad usmjerim na select cpb file i odaberem ovaj gore navedeni rom, onda mi ne prepoznaje taj rom. da li treba neki drugi rom, da li ga treba raspakirati,...?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw.ako ti ne prepozna mob probaj druge USB utore,mene je to mucilo. https://drive.google.com/file/d/0B21...JrNG9wUFU/view |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
sad mi prepozna rom. izgleda da mora biti u tom formatu uđem u ygpd i pokrenem program, odaberem rom., .onda program vri i dolje piše mi : 14:09:49 User selected Device: 8297W 14:09:49 User selected CPB file: C:\Users\Administrator\Downloads\4.4.046.P0.150720.8297W.CPB 14:09:49 Start to verify CPB file ... 14:09:49 Checking CPB file... 14:09:49 Get CPB version ... 14:10:03 Unzip files ... 14:10:49 Get FileList File... 14:10:49 Unzip police files ... 14:10:49 Check CPB file ok 14:10:51 Verify data file OK! 14:11:07 Entering download mode... samo su predzadnja dva ok, ostalo ima žuti uskličnik. nešto nije dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
|
Probaj ovako,obavi sve to,provjeri integritet roma i onda stisni download i tek onda prikljuci Coolpad da je u fastboot modeu. Znaci mob da nije prikljucen kad udes u YGDP program,obavis sve sto treba ( odaberes F1 8297W,ucitas rom i provjeris rom ) i stisnes download i tek onda prikljucis mobitel preko USB-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Registered User
|
![]() ![]() Izvadi bateriju pretisni pow jedno 10 s vrati bateriju ,pretisni start i priključi telefon Popunjava se jedna cell i kada bude 100% gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Registered User
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
|
RADI!!! hvala svima! sad mi je pokrenio program ali je sve na kineskom |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Registered User
|
Ideš u opcije i na dole ima znak kao slovo A i tu uđeš i prebaciš na Eng |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
jesu li opcije plava ikona sa zupčanikom |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Registered User
|
Koliko se sećam liči na slovo A isa krugom |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
|
evo našao sam i engleski. da li trebam neki update, recovery, i slično još staviti? sadašnj rom coolui. da li je bolji miui? Zadnje izmijenjeno od: aurelio. 25.11.2015. u 19:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Registered User
|
Trebao bi root ,pa recovery da bi instalirao druge romove,imaš dve mogućnosti: -da rootuješ sa nekim kingroot ili slično preko kompa , -da opet flešuješ preko YGDP tula ali sa zamenom recovery pa onda možeš preko recovery da flešuješ supersu ili odmah novi rom |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Premium
|
Citiraj:
Baterija drzi cca 4 sata kroz 24 sata na wifi,popne se nekada do 5 sati sot-a ( vrijeme ukljucenosti ),kamera je odlicna,cjelokupno se izvodi glatko,jedina i najveca mana ne mozes appove prebacivati na SD karticu. Trebas recovery stavity,mozes preko YGDP tako da zamijenis recovery stock ROM-a sa custom recovery i odmah mozes flashati MIUI. Evo link za MIUI i recovery koji treba http://www.needrom.com/download/f1-miui-7-multi/ I evo imas na telekinezi objasnjeno kako zamijeniti stock recovery sa custom recovery-jem. http://forum.telekineza.com/viewtopi...c755e1d4f6ccd4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Registered User
|
Nema je moraš da mu napišeš,isto sve uradiš kao i prvi put odrediš rom on proverava i pre nego stisneš start ,odeš u C/YLXZGJ/YGDP/downfiles/8297w/ i tu ima fajl recovery. img. Onaj recovery što ti je poslao prekopiraš preko ovoga znači mora da ima isto naziv ,zatim pretisneš start priključiš mob i kada ti završi pokreneš fon.imaš recovery |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
|
znaći skinem miui 7 i recovery sa linka gore. nađem miui gdje sam skinuo i nađem recovery. zamjenim recovery u muiu programu sa skinutim recoverym. onda ubacim taj miui sa ygdp kao što sam i ubacio cool rom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Registered User
|
Hahaha sve si pobrkao ,taj recovery što skineš ,dao sam ti upustvo gde da ga zameniš tj u YGDP tula i opet flešuješ i onda ćeš imati custom recovery |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|