|
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Mar 2013
|
Ja ovako dobru igru nisam upalio od Portala 2 (za kojeg sam čekao popust). Crysis 3 mi je prva igra nakon dugo da mi nije žao novaca a tek sam otvorio vrata New Yorka i prošao onih prvih 50 metara kroz ruševine. Ovo je vizualno nešto najimpresivnije što sam vidio na pcu dosad, kad to spojim sa zadovoljavajućim gameplayom i poprilično dobrim razvojem priče za sad, mislim da se ne dižem sa sjedalice do ujutro. Puške su mi jedina zamjerka, nekako mi bezveze pucaju, al to sam riješio igrajući crossbowom. Meni bez AA i AF na 1920x1080 i svime na very high leti igra. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Je li zamro već online community |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Da malo dignem temu iz mrtvih ![]() Tek sam danas završio ovu igru, a jučer navečer počeo. Strašno koliko kratko traje i koliko je igra linearna. Dvojka je bila loša, ova trojka je još lošija. Priča mi se sviđa kao cijela trilogija, ali brate, prećeraše ga u onom zadnjem nivou u pećini, a o alpha cephu da ni ne govorim... Kraj je totalno glupo izveden, jedino dobro je cutscene sa Psychom ![]() ![]() Što se kompa tiče, ocana grafa i cpu su to dobro podnijeli, sve max osim onih tele-urac palac i mmsa i sličnih dodataka ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guest
|
ja sam ju isto uzeo za 5 €, dvojka mi je bila bolja. Al treba igrat na zadnjoj težini, druže Burko, pa neće biti toliko kratka ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Pa ja se sjećam da sam morao skinuti neki fix ili nesto, da taj alpha ceph nije bio normalan, da ga je doslovno nemoguće bilo riješit sa svim mogućim superpowersima i taktikama :/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
eto lagano igram, ali nekak nisam oduševljen...malo je prdviše "haj-teh"..igubili su onaj filing "gerila-ratne", sad je više ko "svemirski marinci" tip... ne govorim da ne valja, al 2-jka je bila bolja, boli okoliš, realniji, ovo ko II sv. rat (COD ili MOH) ali iz budućnosti, puno misija po mraku... odigraću tek toliko da kažem da sam ih sve završio...a onda vidjet šta dalje, moža i ponovit neku stariju FPS |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
et...završio...svršio...priveo kraju... daleko najlošiji dio od trilogije... onaj final boss - ko igre iz 90tih gdje moraš pobijediti nekog montera da bi završio nivo... mogli su na kraju stavit video kak je sve počelo...a ne Profeta kak baca lančiće u vodu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Meni čak i nije bila toliko kratka u prvom prolazu (za drugi sam bija nezinteresiran) na najvećoj težini. Linearna jest, bugove nisam primjetija, optimizacija engina je mogla bit i bolja, AI ništa posebno, storyline me smara klišeijma..... Sve u svemu prosjek od igre koju sam odigra jer čekam nešto bolje poput GTA V i FC 4.
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Isto kao i Modern Warfare 3. Cijela priča mi je perfektna, a kraj su usrali. Tako i Krajzis serijal. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|