|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ne zna se. Ostali parovi su izjednačeni, jedino Linz vodi 3:1 protiv Vienne ali Linz možemo tek dobit u finalu. Znači, ako Vienna ne preokrene protiv Linza (što je malo vjerojatno) dobit ćemo jednu od ove preostale 4 momčadi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
ako se ne varam, Linz
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Takonekako. ![]() 06. 03. 2012. (19:15) - POLUFINALE KHL MEDVEŠČAK - AV/VIC/RBS/KAC
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
E ovo ja bila šora i pol ![]()
![]() |
#250 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Eh šta se desi kad postanemo pre-samouvjereni,računao sam na to a i račun mi se povečao za par stotina kunića na koefu 3 ![]() A onda kad nam nejde....klasika,raspali po glavama masovno.....da bar Kristan nema te čupe pa da može specijalku opalit onom golmanu debilnom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Nema se šta pričat, 4:0 za kac, treba iskoristiti koef koji se nude i poduplat đep ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ne mogu se oteti dojmu da je Medveščak preolako shvatio KAC. Također razumijem da se loš dan itekako može dogoditi. Za potpun dojam treba pogledati još dvije utakmice ovaj tjedan, premda i meni smrdi na prilično uvjerljiv prolaz KAC-a, naravno, uz pomoć uprave lige i sudaca.
![]() |
#254 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#257 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Sad svi koji ste sumnjali u Medvede evo vam ga na! ![]() Kinasewich!
![]() |
![]() |
#258 |
PizzoZder
|
2:0 Zanoški Pauza nakon Znojma im je skodila. Ovako kao danas su trebali krenit.
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
2:0 BRAVO MEDVJEDI Nadam se da će im utrpat jedno 10 komada |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Super Moderators
|
Dobro je bilo danas ![]()
![]() |
#262 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Samo da iducu dobiju i onda ce se okrenut sve. Sudenje je toliko katastroficno i prozirno da igranje u ovoj ligi ni nema previse smisla. Sve budu napravili da u finalu igraju dva Austrijska kluba. Jedva cekam da jednog dana Medvedi sazriju i odu u neku jacu ligu. KHL je blizu samog vrha svjetskog hokeja i ak se jednog dana nadu tamo bit ce to fenomenalno ali ima jos puno jahanja do tad. Realno EBEL je trecerazredna liga koja je sa Medvescakom jako puno dobila u smislu gledanosti i atraktivnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
![]() Ljudi, pozdrav! Htio bih Vam najaviti akciju humanitarnog karaktera... Radi se o druženju navijača KHL Medveščak s plemenitim ciljem. TKO: UN - Ujedinjeni navijači KHL Medveščaka i KHL Medveščak Zagreb KADA: 24.03.2012. od 14:00 sati GDJE: Predvorje Ledene dvorane Doma sportova Korisnici akcije: UDRUGA SVJETLO ŽIVOTA - Udruga pomaže direktno obitelji u kojima su djeca bez adekvatne roditeljske skrbi, ona koja žive u socijalno ugroženim obiteljima i oboljela djeca. Prikupljamo: odjeću i obuću, školski pribor, higijenske i kućne potrepštine, novac UDRUGA OKO - udruga roditelja slabovidne i slijepe djece sa multipliciranim poremećajima. Prikupljamo: Novac Liga za borbu protiv raka -Pomoć u prevenciji i liječenju raka. Prikupljamo: Novac Dakle, na linku imate puno više informacija o eventu, no ukratko imat ćemo turnir u beli, pikado, stolni nogomet, stolni hokej, za klince (od 5 do 10 godina) natjecanje u igrama spretnosti s palicom i pakom i to sve sa bogatim nagradama, potpisane slike igrača, aukciju sa stvarima od igrača, aukcija večere sa igračima, potpisane skije Ivice Kostelića i zbilja još puno, puno toga kako bi što više pomogli korisnicima ove akcije. Na linkovima imate puno više informacija (da ne guram sada sve u post). Nadam se da će te se odazvati u što većem broju (naravno, akcija nije ograničena samo na navijače KHL Medveščak, nego su svi dobrodošli. Lijep pozdrav! Matija Linkovi: http://www.plavimedo.com.hr/index.html - početna stranica Objava odobrena od strane uredništva PCE-a! ![]() (Tor) |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Guest
|
ajmo Medvjedi , prekokrenite , KAC zabio u prve 4 minute , ne smijemo im to pustit danas!! |
![]() |
![]() |
#265 |
PizzoZder
|
Ovi suci su ziva smijurija. Dobije austrijanac po palcu, odmah 2 min. Na prijasnjoj tekmi je jedan nas (Truhkno mislim) dobio palicom po licu pa to kao "nisu vidjeli". Mislim da smo neigranjem Prpicha i Banhama vise oslabljeni nego da su bilokoja 2 druga igraca van igre. Jos i Letanga nema... Velika steta, mogli su prosetat do finala.
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
PizzoZder
|
Gubimo 0:2 u Zagrebu, cini mi se gotova ova sezona. Steta sto je ovako ispalo. Prosiriti klupu za novu sezonu. Moze i lock. ![]() Edit: 0:3 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Super Moderators
|
Evo gola, bar nešto ![]()
![]() |
#268 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
PizzoZder
|
Ja idem sigurno. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Nazalost ja necu moci jer radim, ali siguran sam da ce biti veliki spektakl i da ce Arena biti puna do zadnjeg mjesta.Jedino mi se cini da su ulaznice mrvicu preskupe. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|