|
![]() |
#242 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Kad smo kod 6870 XFX-a, ventilator se poceo uzasno cuti, da li mogu kojim slucajem samo taj ventilator mjenjati ili moram uzimati citav Arctic-Cooling set? Koja je vasa preporuka? Radi se o ovoj kartici: http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814150506 Inace ovo je razocaranje, karticu sam dobio par dana nakon predstavljanja i da je vec ventilator otisao.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#246 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ovaj ti je nesto jeftiniji ali "morao" bi malo improvizirat sa instalcijom 120mm ventova ![]() EDIT: Ucvrstih ih sa plasticnim vezicama |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
Hvala na infu, budem preslozio kablove da stane novi cooler.
![]() |
![]() |
#252 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Pričalo se već o XFX ventilatorima na ovoj i ostalim temama... Ja san imao nesreću da mi od prvog dana proizvodi buku, buku netipičnu za ventilator, nego onako kao da zapinje od nešto, a ne zapinje. I tako bi nekad radio 5 dana, pa onda 3 ne bi, pa 30 sekundi bi, pa 2 dana ne bi... Tako da san ga se brzo rješio ![]()
![]() |
#254 |
Premium
|
Meni je grafa isto dugoročnija investicija, ali nisam osjetljiv na buku ![]() Znam da je bilo dosta riječi o XFX ventilatorima, ali čini mi se uglavnom vezano uz buku. Meni normalna buka ventilatora ne predstavlja nikakav problem, do 50% je podnošljiva, a više nije ni potrebno. Ali ovo kod dizanja kompa nije normalna buka, nego nekakvo drndanje, ka da se muči |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Na tvom mjestu bi ju odnio na reklamaciju, samo ju ostavi preko noći da se ohladi skroz i ujutro ju odnesi. Imao sam takav slučaj isto ništa posebno samo skviči kad palim pc nakon nekih 10-11 h nekorištenja, a kad uđeš u Win normalizira se sve. I onda zgasim cijeli komp i ponovo ga upalim i onda se pravi fina i ne skviči ![]() Sve u svemu mala je sigurno neka attention whore i odnesi ju na reklamaciju i ako dobiš novu uživaj, ako ne hebi ga tak je kak je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Banned
Datum registracije: Nov 2011
|
ATi scaling problem
my digital flat pannel-->scaling options i stavio overscan 0% gdje sad u windowsima mi je slika preko cijelog monitora ali kad ulazim u igre i dalje je slika smanjena i ima taj crni okvir. Probao sam uključit i: -->
![]() pokušao sam i s gpu scaling tako da stavim na neku manju rezoluciju i namjestim na maintain aspect ratio,ali kad vratim na hullHD rezu vrati se na scale image to full pannel size ![]() pokušao sam i snimiti profil s overscale na 0% i dalje kad uđem u igru ništa se nepromjeni,pokušao sam instalirati i 12.6 beta drivere stvar je ista.Stavljao sam i druge drivere i ništa se nemjenja. Monitor koji imam je Samsung S24A350H 24" LED koji ima samo HDMI ulaz i D-SUB ulaz,a čitao sam okolo da problem je baš radi hdmi kabla,navodno ako se spaja preko DVI sve bude ok,..ali u tome i je problem monitor mi nema DVI ulaz. Pregledao sam i ovaj forum pokušavajući naći odgovor ali nisam uspio, ![]() Što god da napravim,tj bilo koje riješenje na koje naletim meni nepomaže nikako,dali netko zna kako namjestiti da slika stalno bude preko cijelog monitora? hvala Googlao sam jučer do pola 6 ujutro,i danas do sad,problem nemogu riješit nikako
![]() Kupio sam jučer XFX HD6870 (točan model na linku) stavio je u ostatk konfe ( moj komp),instalirao friške windows 7 x64 SP1,sve update-o,instalirao sve drivere,te instalirao cijeli Catalyst Software Suite 12.4.Nakon resetiranja računala,u windowsima i igrama sam imao smanjenu sliku,oko nje crni okvir koji sam riješio pod amd vision engine control settings-->my digital flat pannel-->scaling options i stavio overscan 0% gdje sad u windowsima mi je slika preko cijelog monitora ali kad ulazim u igre i dalje je slika smanjena i ima taj crni okvir. Probao sam uključit i: ![]() pokušao sam i s gpu scaling tako da stavim na neku manju rezoluciju i namjestim na maintain aspect ratio,ali kad vratim na hullHD rezu vrati se na scale image to full pannel size ![]() pokušao sam i snimiti profil s overscale na 0% i dalje kad uđem u igru ništa se nepromjeni,pokušao sam instalirati i 12.6 beta drivere stvar je ista.Stavljao sam i druge drivere i ništa se nemjenja. Monitor koji imam je Samsung S24A350H 24" LED koji ima samo HDMI ulaz i D-SUB ulaz,a čitao sam okolo da problem je baš radi hdmi kabla,navodno ako se spaja preko DVI sve bude ok,..ali u tome i je problem monitor mi nema DVI ulaz. Pregledao sam i ovaj forum pokušavajući naći odgovor ali nisam uspio, ![]() Što god da napravim,tj bilo koje riješenje na koje naletim meni nepomaže nikako,dali netko zna kako namjestiti da slika stalno bude preko cijelog monitora? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Napravi uninstall Catalyst Software Suita odi u device menadger i potraži monitor,desni klik pa na svojstva,update driver preko toga po defaultu će ti vući od microsofta ,kad završi rastart pa javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Start > Run > regedit > OK 1. pronađi HKLM\System\ControlSet001\Control\GraphicsDrivers\Configuration 2. obriši sve potkeyeve 3. isključi PC i spoji sve monitore koje koristiš (zanemari ukoliko imaš jedan) 4. uključi PC 5. opet otvori HKLM\System\ControlSet001\Control\GraphicsDrivers\Configuration 6. u novonapravljenim potkeyevima pronađi Scaling entry i vrijednost svakoga promijeni u 3 7. opet resetiraj PC
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Registered User
|
jel ti samo ta igra pravi prroblem ili i u windowsima imaš isti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Banned
|
u windowsima nemam problema,to sam riješio odmah nakon istalacije kad sam stavio overscale na 0% ali svaku igru koju upalim problem ostaje :S a prije ove grafičke sam imao GTX560 Ti i nikad mi se ovako nije događalo nešto... Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 26.06.2012. u 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
EMP moderator
|
Prođi sve keyeve, Scaling imaš na više mjesta. Obavezno poslije resetiraj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Registered User
|
jedino ostaje to da drajver za grafičku pravi problem,ja sam imao nešto slično riješio tako da sam instalirao drajver od viste za grafičku posle su mi igre radile normalno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Banned
|
Nalazi se samo jedan scaling nema drugih :S ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Registered User
|
Pajdo još mi jedino pada na pamet srušit sve dole instalirati sve ponovo,samo ne 64 bitne nego 32-bitne ja s njima nemam problema na stolnom računalu.Na lapu imam 64 radi sve super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Banned
|
DVI i sad mi je HDMI<--->HDMI i problem je i dalje isti.Preko D-SUB nisam ni probao pošto mi grafička nema D-SUB -->
![]() napravio sam i to domy i dalje problem ostaje(Provjerio sam nakon dizanja windowsa dali su se promjene snimile u registry) ...pokušao sam i s drugim HDMI kablom i stvar je ista,..ideja nemam više :\
Citiraj:
to sam napisao u prvom postu da neki pišu o tome da preko DVI sve radi ali kao što sam napisao problem je onda što moj LCD ima samo D-SUB i HDMI. Imao sam HDMI<--->DVI i sad mi je HDMI<--->HDMI i problem je i dalje isti.Preko D-SUB nisam ni probao pošto mi grafička nema D-SUB ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|