|
![]() |
#241 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Imam svog dragog Optimusa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
E vidiš ovo je meni nelogično na droidu, kad hocu stišati uređaj hoću stišati uređaj a ne samo media volume? kava mi je logika da stišam glazbu i onda mi opiči melodija poziva da sve probudi u stanu ili slično?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A jbg, navikao sam se na to na droidu. Nije bas zgodno kad slusas glazbu, gledas film ili igras igru navecer u krevetu i smanjis da ne probudis sve oko sebe, a onda ti ujutro ne zvoni alarm i ne čuješ poziv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Ali sve u svemu, vrlo kvalitetan uređaj i OS, koji ide na bolje. ![]()
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. 19.01.2012. u 10:15. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() Šalu na stranu, razumijem što hoćeš reći, ali sve je stvar navike ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
čekajte, ne "glasa" ![]() meni normalno zvoni, bez obzira na to, na Omniji 7 edit: mene pak muči drugi problem naime svako toliko mi se dogodi sljedeće: - baterija mi je gotovo prazna, no ne potpuno da se ugasi (ne dobijem onaj warning za "critically low") - mob se ugasi i počne blinkati između ugašenog (crnog) i onog "Samsung Omnia7" početnog screena u intervalima od cca 2-3 sec spajanje na punjač ne pomaže, vađenje baterije i vraćanje također -- nastavlja blinkati evo nije već neko vrijeme, no sinoć se opet dogodilo i evo još uvijek blica (maknuo sam bateriju van preko noći jer nisam mogao spavati od "blicanja" ![]() nemam pojma što se događa
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 20.01.2012. u 10:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Registered User
|
Moraso sam provjeriti. alarm zvoni ako je stišano do kraja ali ne ako je vibra upaljena u onom kružiću. pretpostavljam da je i na omniji isto.
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
|
je li se itko susreo s ovim mojim gore opisanim problemom na Omniji 7? ![]() evo jučer cijeli dan, i sad opet ujutro: čim ga spojim na punjač počne "blinkati", a kad ga idem upaliti, pojavi se Omnia7 logo, i odmah ugasi (kao da nema dovoljno baterije) dakle kao da se uopće ni ne puni edit: evo pokušavam sad nešto od ovoga nisam još krenuo na hard reset, jer mi nije baš u cilju formatirati mobitel probao sam sa spajanjem na pc i držanjem power+volume up i sad mi je ušao u nekakav download mode (žuti trokut s uskličnikom), i kaže da ne gasim i čekam 10min pa čekam...
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 21.01.2012. u 14:26. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Registered User
|
Da probaš restore backup u zuneu, bolje je od reseta jer će ti vratiti i podatke...
![]() |
#252 |
Premium
|
![]() |
#253 |
Registered User
|
Hm, jamstvo? ![]() Btw upravo sam dobio ovaj .8107 update i na žalost još uvijek ništa od tetheringa > ![]()
![]() |
#254 |
Premium
|
a bit će izgleda, samo moram čekati da dođem kući, tjedan-dva.. javim kako se razvijaju stvari
![]() |
#256 |
PRO
|
Uglavnom, vijesti kolaju kako windows phone 8 stiže sa novim Windows 8 kernelom, što ga čini super uber cool OS-om jer će moći praktički uz mizerne izmjene pokrenuti windows 8 aplikacije. Ne znam kako vama, ali meni je to baš odličan potez i to će dići windows mobile iz pepela (trebaju ga nazvati Phoenix ![]() Uglavnom, ono što mene zanima je u postu iznad: Hoće li sa izmjenom kernela biti omogućena mogućnost file managera?
![]() |
#257 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Mob nema x86 proc ne bi trebala ici aplikacije, nego ce kako sam citao "tvorci" pc aplikacija praviti mini Wp8 programe naravno mozda tapam u prazno ali et. Mene vise interesuje da li ce moci 1st-2nd gen primiti u sebe Apolo, ili ce mo ostati na onom tango ili kak se vec zove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Premium
|
Citiraj:
konačno došao doma i odnio ga na servis u ponedjeljak (mmm agramservis - preporučam momke) danas online obavijest da je popravljen terapija: Zamjena Maticne ploce, promjena SW, kalibracija, upis IMEI čim su mijenjali matičnu, očito ni oni nisu znali kako to "normalno" riješiti (hard reset etc)
![]() |
![]() |
#261 | |
Premium
|
Citiraj:
svi pokušaji pronađeni online nisu urodili plodom spajanjem na laptop zune ga ne registrira [niti koristeći sve one silne kombinacije pritisnutih tipki], tako da mu nisam mogao apsolutno ništa
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
|
Evo dobio sam mob natrag, radi. No kako su promijenili matičnu i SW, imam novi problem: Mobitel više nije otključan na sve mreže. Kupio sam ga preko oglasnika, s računom i garancijom, otključanog. To je vjerojatno bilo učinjeno preko nekog (kupljenog?) koda sa neta. Imam li osnove tražiti od njih da mi ga otključaju (vrate u stanju u kojem je predan)? Ili mi je jedina opcija da kupim taj unlock kod (cijene su 15-20€) i ponovo ga sam otključam? Gdje mogu naći pouzdan izvor za kupnju koda? sim-unlock.net ima pozitivnih komentara..
[ASUS ZenBook UX303UA - i7-6500U, 8GB RAM, Intel HD Graphics 520] What man is a man that doesn't make the world better Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 09.02.2012. u 17:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
PRO
|
Moraju ti vratiti mobitel u stanje koje je bilo prije. Ako je dan otključan na servis, takav se mora i vratiti. To ne spada pod korisničke privatne podatke. Jer sada ti mobitel nije moguće koristiti, a prije servisa je bilo moguće.
![]() |
#265 |
Premium
|
![]() |
#266 |
PRO
|
1-2 gen mobiteli će imati update na Apolo, to su već potvrdili, a također su potvrdili da će apolo uzimati manje resursa i raditi na slabijim mobitelima. Sad što im to točno znači? da će izlaziti mobiteli za low-end tržište?
![]() |
#267 |
Registered User
|
Pa navodno govore da je nokia zagrijana za izradu low end wphoneova, sad živi bili pa vidili. što se tiče daxxx88ovog problema, šta nije fora ako se otključa mobitel da se gubi jamstvo? tako su mi rekli kada sam htio otključati galaxy mini od cure?
![]() |
#269 |
Premium
|
Naravno da ćeš zgubiti jamstvo otkljucavanjem mobitela. Procitaj malo uvjete jamstva. Kod svakog aparata tamo stoji da, ako se utvrdi neovlašten rad na uređaju ili bilo kakva modifikacija od strane neovlaštenog servisera, jamstvo više ne vrijedi. To što su u servisu ipak u jamstvu popravili uređaj je samo dobra volja servisera. Bez problema ti je mogao odbiti jamstvo i biti čist pred svakim sudom/inspekcijom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|