|
![]() |
#242 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Da si na nekom 189-100, možda bih ti savjetovao ranked, ali ovako ne bi baš još. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
ja imam spred od valjda 10, pa sam bio nekih mjesec dana između 1500 i 1650 u prošloj sezoni i ono, išlo je odlično, a onda nizbrdo, ali eto desi se inače još vezano uz spread, ja znam 3-4 igrača koji su završili sezonu sa platinumom, a imaju negativan spread, kao što rekoh, dešava se, ja sam danas npr. od nekih 8-9 partija (normal, ne ranked), popušio sve osim jedne ili dvije, svaki put neko drugo sranje, odem top, mid nafida, odem mid, bot nafida, odem jungle, top nafida itd. ili neko AFK cijelu partiju, pa sad ti pobjedi ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nema ti nekog pravila. Ja sam na EUNE bio od početka podjele, pa do prije 10 mjeseci (prebacio sam se na west zbog lana u Sloveniji koji se samo na westu igrao). Ako misliš da na Westu nema trollova, imbecila od igrača i ostalih pacijenata, moram te razočarati, isto je. U početku mi izgledalo kao da je bolje, ali se nakon cca 2 tjedna iskazalo da je to samo placebo efekt. Jedine 2 razlike su da ima puno više igrača i više profesionalnih timova. Koliko ima više ljudi na tom serveru, toliko ima i više idiota, ali i dobrih igrača, samo što će ti kao pojedincu to ionak isto izgledati kao i na EUNE. Osim ako ne igraš na profesionalnoj razini ili ako imaš svoje frendove na Westu, nema ti se smisla prebacivati, neće ti ništa bolje biti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, malo mi je problem prebaciti se zbog "ljudi". U ovom trenutku na EUNE mi se nalazi 4 RL frenda i nekih 5 dobrih online ljudi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#253 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Tak ti to ti ide sa ljudima koji dođu na ranked, nakon 200 partija ćeš skužit da je u potpunosti bezveze igrat solo, ma previše idiota i premalo metaka ![]()
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Premium
|
Citiraj:
EUNE server Dodam te danas (u 20:35 ja i frend igramo), razmišljamo ja i frend malo drill LoL (razmišljam da igram do 5h pa direktno na bus u Trst, ali ne znam kako bi cura to prihvatila ![]() Vidiš sada |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Fala ![]() Nemogu danas igrati, imam posla oko faksa malo žeščih ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
|
Peace, sada sam malo pogledao tvoj profil, i imaš očajni masteries. Nikada ne ideš niti na jednom champu 29/0/1. Evo ti za početak dvije stranice s dobrim guideovima: http://www.lolpro.com/ i http://www.solomid.net/ Pročitaj koje masteries koriste (kopiraj ih, ako već ne radiš svoje...ne slušaj ljude tipa "pa radi si sam masteries". Gledaj kako rade profesionalci, kopiraj masteries, naučiti ćeš ih raditi s vremenom). Gledaj koji build idu i posebno obrati strategije kako igraju, pa kako igraju early, mid, lategame ...slobodno ako već igraš Xin-a, pročitaj guideove za njega.... http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#masteries Ovo su ti moje masteries koje koristim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Premium
|
Citiraj:
Bezveze ![]() Preseason Balance Update 1 - Patch Notes |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
Bezveze? Diana brutalno OP bila, Rengar brutalno OP bio. Teemo je bio Teemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 | |
Premium
|
Citiraj:
8/2/13 7/1/5 29/5/9 Inače, koliko vidim po netu, a takvo je i moje mišljenje, ovo je preveliki nerf, te će je se vjerojatno buffati kroz 2 mjeseca (taktika užasno nerfaj champa, pa ga malo buffaj). Što se tiče Rengara, vjerujem da će i dalje naći svoje mjesto u gejmu, isto kao i Diana. Je ovaj patch već došao ili će doći će u utorak? Do nedjelje popodne sam u Trstu, pa ne mogu isprobati. Ne brinem se toliko za nerf-ove, vjerujem da će Diana još biti viable, isto kao i Rengar. Teemo je dobio poprilično veliki nerf na gljive, ali to je Teemo, još uvijek je najiritantiji champion. Mislim da ću slijedeći tjedan forsirati malo Teemo/Diana, a usput i srediti jedan čisti rune page za support-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#266 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Ova LeBlanc ima predobar kombo ![]()
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Premium
|
Citiraj:
Dobro da mi cura ima instaliran LoL (makar ga ne igram kada sam kod nje), pa sam danas samo napravio update, i logirao se da kupim Slay Belle Katarina, zbog tog skina sam odlučio prestati biti lazy korisnik sestrinog paypala i napravio svoj ![]() Sutra od 17:30 idem forsirati Katarinu malo češće, dosta sam prestao igrati s njom ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|