|
![]() |
#241 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Chipoteka.hr (informacije i iskustva)
S Chipotekom sam odrastao otkada su bili na Kenedyjevom trgu u 90-tima. To mi je drag dućan. Ako ne računam režije i špeceraj jedino sam na benzinskoj ostavio više novaca nego u Chipoteci. Mnogim ne-ITovcima sam ih preporučio i nisu požalili kao ni ja moju preporuku. Malo mi je neugodno čitati što se tu piše ovih dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Dec 2015
|
Ma nemam volje se zajebavat. Imam na šta drugo pametnije trošit vrijeme. Neka im Poslano sa mog motorola razr 40 ultra koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Apr 2017
|
Kako sad svaka čast! Pa zašto ste onda uopće išli kupovati? Što ste očekivali? TV idući dan kod vas doma? Ja bih bio besraman i gonio do kraja! 😂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
To su otpili vecinu i onda ovi "gadovi" koji ostanu zadnji i zaprijete s odvjetnickim uredom Ivezic i sinovi, ce ustvari na kraju dobiti telku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
|
Svi odustali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ima li nekih novih informacija i statusa narudžbi? Da li je netko dobio nešto vise od njihove prve ponude? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Premium
|
Jedan Mall ispao bolji od stare dobre Chipoteke? |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
|
Znači još nije kraj? 😂 |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Oni nemaju pravo na to. Sad sve ovisi kako se postaviš. Mogu oni napisati da može dođe do grešaka bla bla bla, ali kupoprodajni ugovor je obvezujuć, ježi ga.
![]() |
#258 |
Premium
|
Da, oni su zamolili ljude u mailu da raskinu ugovor što su većina tu i učinili.. Sad jel ima netko tko nije pristao na to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
El Mattador
|
Koliko lešinarenja, ne mogu vjerovati. Ok probati naručiti (i ja sam probao), iako se odmah vidjelo da je neki jadnik pogriješio prilikom unosa i da to neće proći. Ali i dalje inzistirati uz prijetnje na nečemu na čemu znaš da nemaš pravo, to je dno dna. Smisao prava kao kupca/potrošača nije zlouporaba istog radi pribavljanja imovinske koristi nego kao zaštitni mehanizam od nepoštene trgovačke prakse. Baš me zanima bi li , naprimjer, UZI shopu napravili isto to, s obzirom da je vlasnik cijenjeni član foruma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premium
|
Ne kužim ove koji pišu o lešinarenju, a sami su pokušali naručiti? Zašto ste to napravili ako je bilo očito da se radi o pogrešci? Zašto ih niste nazvali ili poslali email da im ukažete na grešku nego ste vrlo brzo TV stavili u košaricu i platili ga po toj smiješnoj cijeni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
El Mattador
|
Ja sam probao naručiti (ne krijem uopće) jer je link postan u threadu Akcija a uopće nisam bio upoznat sa specifikacijama TV-a niti kolika je njegova stvarna cijena. Išao sam logikom da je neki odron u EOL statusu pa da ga daju mukte. Tek sam nakon nemogućnosti stavljanja istog u košaricu i gledanja u "Raspravu" thread skužio da je u biti greška i pustio se toga. Vas dvojica klaunova bi mogli razlučiti razliku u tome i u ovome kad se prijeti DI-em i ostalom državnom aparaturom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
|
Još nas se i vrijeđa... 😂🤣 |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2022
|
Ne znam jel Matta priča španjolski pa vas dvojica ne možete razumijeti napisano ili se samo pravite grbavi? Jedna stvar je kliknuti na "Kupi" pa šta bude (možda trgovac odluči počastiti par sretnika), a sasvim druga stvar je konstantno ovdje u temi tražiti uporište i svoja prava kako bi vam se isporučilo nešto što je trgovac stornirao i inzistirati na isporuci. Koliko sam popratio, trgovac je uredno ponudio i 15% popusta na nešto drugo u znak isprike i to je sasvim ok, sve drugo je lešinarenje. I ne, ne moraju ništa isporučiti po zakonu jer ne postoji zakon koji prisiljava trgovca da stvori nešto što ovaj nema u prodaji, a tog tv-a nema.
![]() |
#266 |
Premium
|
"Možda trgovac odluči počastiti par sretnika?" 🤣🤣🤣 Ti se sigurno sprdaš... Ugovori o prodaji su sklopljeni, a s time i valjani, tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Registered User
|
Ništa tu nije sklopljeno ni valjano, ako misliš da je, onda ganjaj dalje privatno ali nemoj pisat svašta po forumu. Kad dobiješ taj tv "na kojeg imaš pravo", onda se javi, tako da...
![]() |
#268 |
Premium
|
Ako je tako kako ti kažeš, zašto su oni tražili ljude preko maila da raskinu ugovore? |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Registered User
|
To je njihova stvar kako će sročiti mejl, hoće li ti što ponuditi i sl., za raskid ugovora nije potrebno tvoje slaganje. Ne znam stvarno što se više uopće piše o tome?? Jel si obavio narudžbu? Ako jesi onda nađi članke zakona koji kažu što su oni dužni, pozovi se na njih i traži tv pa nam ga uslikaj kad ti stigne doma.
![]() |
#270 |
Premium
|
Nisam ni naručio taj TV, ali sam ipak nazvan klaunom od tipa koji ga je naručio! 😂 Ja samo želim da ljudi dobiju Tv koji su pošteno platili! 👍 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|