|
![]() |
#241 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
e moj Chuby nisam trebao probavat tu igru kod tebe danas,propast će mi i faks i veza i treninzi zbog tebe, sutra pravac algoritam, starog odmarširam po adsl a kad je jednom dobijem vidjat ćemo se samo na monitoru kopitaru jedan :burn:
#242 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
come get some ![]() : axeman : |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Muuuuuuuuuu!!!!Govedo jedno skresat ću ti ja te rogove čim dobijem igru, vuć ćeš kola po WoW ko profesionalni kopitar!!!BtW našo sam freaka koji prodaje igru i lika na ž levelu za 2000 kuna???
#244 |
Premium
|
drzi se Algoritma.... kaj bus onda uzeo paladina? taman dok se ti ufuras ja dignem svog lika za 20-ak levela pa te Paske i ja mozemo koristit ko ping-pong lopticu MOOOOOOOOOOOO BTW oces ti da me ubije tvoja stara? Chuby je kriv jer mi je pokazao Fallout, Morrowind, WoW, nagovara me na ADSL... olicenje zla = Chuby ti mi placas bolnicke troskove kad me tvoja stara pogazi s autom ajd da ne kenjamo vise po forumu jer ne zelis upoznat RAK-a kad je u elementu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Chuby. 07.06.2005. u 02:23. |
![]() |
![]() |
#245 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Hehe, sam kreni igrat. Nema vise drustvenog zivota, a ni spavanja. ![]() |
![]() |
![]() |
#248 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Ako siu Alliance pogledaj na gameru di se tvoja vrsta skuplja ili pitaj Elvena - t3h Night ( ghey ) elf |
|
![]() |
![]() |
#249 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#250 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Kaj se PVP/PVE servera tiće - stvar osobnog ukusa. Ponekad me toliko raspizde gankeri kad igram s altom da uzmem lvl 60 Shamana i dijelim pravdu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#253 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Beren igra samnom i nesh ti ako nema Hrvata...
#254 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() Znaći vi onako zajedno dijelite pravdu po serveru, ha neka ... da se vidi g33k l337 powah ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#255 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
evo mene ljudi sa malim zakasnjenjem ![]() ukratko dobio od prijatelja na poklon WOW, ali US verziju postoji neka opcija da me prebace na EU ali samo ako je key neiskoristen, i nije koristen, ali baza je da bi mi to ucinili moram prijavit preko accounta taj neregistirani key.... a da bi napravio account moran bit registriran???
#256 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#257 |
Sannin
|
http://www.wow-europe.com/en/support...46D37014.app05 I purchased a US version of World of Warcraft and I now wish to play on the European Realms. What do I need to do? We strongly advise you not to purchase the US version of World of Warcraft. Instead, you should purchase the European version of the game. If, however, you choose to purchase a copy from the US, we will try to help you by transferring the Authentication key to the European database. Should you wish for us to do this transfer, you will need to email a valid, unused US Authentication key to the Technical Support team using this webform. a ovo je webform: http://www.wow-europe.com/support/webform/index.html koji trazi da utipkam account? a neman account, mogu samo napravit sa key-om, koji onda nece bit unused????
#258 |
Premium
|
OT: jao koji raid jucer......... mislim tako malo mjesto kao xroads a jucer se tamo pojavilo preko 60 likova i poceli opsadu........ koji rspasoj ![]() ![]() odoh ja na battlegroundse, je da sam mali lvl ali bas me veseli /moo |
![]() |
![]() |
#259 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
![]() ![]() Warsong Gulch - 30+ Alterac - 53+ Sretno ![]() @ Bellephron - budem malko pronjuškao. Ako se ne varam ekipa iz Linksa ima koju kopiju WOW-a EU, a treba im US. Probaj pitati Denisa da se razmijeni s tobom .... |
|
![]() |
![]() |
#261 |
Treba kaj skurit??
|
Warsong Gulch je od 21lv na dalje, al je glupo ulazit unutra prije 25-26 jer si preslab jer je skupina do 30lv i onda je ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Premium
|
cuj ja sam uspio uletit, samo jednom doduse jer je red cekanja predug. na lvl-u 22 i ispalo je izuzetno dobro jer sam uletio u ekipu s totalnim ludacima.... jos kad sam vani popricao s onim NPC-em dobio sam 3k exp za ubojstva i kud ces vise na tom lvl-u |
![]() |
![]() |
#263 |
Ekspert iz sjene ...
|
Meni je najdraže kada se system zajebe i ne neki lvl 30 završi u grupi s 55-60 ![]() Da vidiš smijeha, a nemreš ga kickat van ![]() U svakom slućaju - BG kao takovi su zabavni, ali honour prije 55 nema smisla. Naime nagrade su 55+, većina njih 60 .... tako da se ne isplati trošiti na to vrijeme - IMHO ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Treba kaj skurit??
|
Istina, bez veze je gubit vrijeme na BG na malom lv, radije odi krsit i nabit lv. |
![]() |
![]() |
#266 |
Sannin
|
poslao sam denis@links poruku ali nista, jesi saznao ti sta?? iman ovdje na polici stoji i skuplja prasinu WoW US.... HELP?!
#267 |
Ekspert iz sjene ...
|
|
![]() |
![]() |
#268 |
Sannin
|
zvao... beren se s vec s njima zamjenio.... ![]() ali ce denis pitat jednog svog prijatelja da li njemu treba pa cu sutra saznat...
#269 | |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
da,beren se zamijenio tak da sad i ja igram wow...:P igram huma mage ...i nekak mi jako to slabo ide...ovo mi je prvi rpg koji igram...ikad... ...do sad sam samo igrala pucacine ![]()
![]() |
#270 |
Ekspert iz sjene ...
|
Treća žena za koju znam da igra WoW ![]() Ima nekaj jako sexy kad vidi ženu da govori: LFM - Baron run - need healer ^^ ili Ajmo malko grindat, treba mi za epic mount ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|