|
![]() |
#241 | |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
već ste zaboravili što se sve uči na treningu ?? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
eduardo je simulirao...ali ima jedna mala razlika,i razlog zbog kojeg nije djubre...simulirao je vrhunski ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
sad bas citam i ovi skoti traze od uefe kaznu..ma mislim koji elementi.. sta je maradona dobio kad je na sp-u rukom dao gol?? stvarno neznam cemu ta hajka..to se dogadja svaku utakmicu,netko dobi penal netko karton i opet svi sretni ![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Eduardo je simulirao, al taj gol nije odlučio putnika u Ligu prvaka. Arsenal je to osigurao još u 1. tekmi tak da je ovo samo packa u susretu. Bilo je samo pitanje s kolikim hendikepom će Arsenal dobit. Celtic vjerojatno ništa nebi napravio i da nije bilo penala. Prvi put puknuli u okvir u zadnjoj minuti tekme i zabili gol.
#245 | |
Premium
|
Citiraj:
to o čemu ti pričaš vrijedi samo za nekolicinu klubova u svijetu,institucija poput Barcelone i Man Utd itd... i opet,prihod od navijača su njihov mizeran postotak u blagajni...
![]() |
#246 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
jel ti znas zasto man utd ima onog Parka u ekipi? jel ti znas koliko su oni zaradili na njemu od prodaje njegovih dresova? haha..stari moj zamisli si cifru ..on je nacionalni heroj kod njih na istoku ![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
#248 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() to ti je isto kao da ja kažem da moj luksuzni restoran zaradjuje na jutarnjim kavama i kroasanima nemam nikakav restoran da se razumijemo ![]() evo ti posljednji primjer CR-a u Real Madrid,oni će njega već prvu godinu isplatit (sponzori,reklame (TV)...marketing općenito) David Beckham je u LA Galaxy privukao sponzorske ugovore o kakvima klub nije niti sanjat mogao
![]() |
#250 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Nebo i zemlja od prosle i ove tekme.
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Premium
|
U zagrebu se hearts usrao i popio 4 komada,ovdje se dinamo ukakio samo treba vidjet koliko će oni popit ![]() ![]() ![]()
#253 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Može li Dinamo danas napisati svjetsku povijest? Nitko u Europi, koliko je meni poznato nije uspio prokockati domaćih 4:0. ![]()
#257 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ovo nije za gledat. Laku noć. Jebo in pas mater kretensku, zbog koga se ja nerviram!
#258 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ne znaš ko je gori... |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
|
Haha, ovaj Dinamo uz krajnosti u krajnost. Trebalo bi im sad Maminja pustit s lanca da se pošteno izdere na njih u stilu "unutarnjih neprijatelja JNA" i to je to. Al' brate mili i ovaj Hearts ne bi zabio da nije bilo razigranog Butine i Sammira - šta je da je - dečki znaju namjestit gol.... Ne bu dobro. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 27.08.2009. u 22:43. |
![]() |
![]() |
#260 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Haha, ovo se ne bi trebalo zvati "Liga prvaka" nego "Liga vritnjaka" ![]() Kad smo već kod Dinama, i moje selo ima Dinamo, ali šišaju zagrebači u svakom pogledu. Pogledajte samo ovaj članak ![]() http://img188.imageshack.us/img188/7702/90786304.png Zadnje izmijenjeno od: potemkin.hr. 27.08.2009. u 22:46. |
![]() |
![]() |
#261 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Treba to gledat sa vedrije strane-ipak je na kraju 4:2 za nas ![]()
#262 |
Premium
|
ali čovječe,ovaj hearts je rupa od momčadi...pa možeš im se šetat u šesnaestercu,a do njega doć u jednom dahu apsolutna katastrofa dinama i hr nogometa,sramota... 4:2 Jeltz stoji,ali koliko će nam sramote taj rezultat još donjeti ![]() ako bude ovako loše,prodajem tv i ne kupujem novine ![]()
#263 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni je samo žao ljudi koji su putovali sve do tam i navijali po onoj kišetini...
#264 |
Guest
|
Fail, i to veliki... Nogomet, tj. cijela fakin FIFA je najmoćnija legalna ustanova za pranje novca na svijetu. A pokvarenjaci (čitaj: dileri, šverceri, lopovi, ubojice..) sa Fifinom licencom lakše putuju po svijetu (kao "agenti i menadžeri"). Jer kako bi inače objasnio zašto je u istom tjednu obišao sve Afričke i J.Američke tvornice "bijelog zlata"? Ne vjeruješ? - Tko ti je kriv, živi u neznanju. ![]() Možda kod nas nema puno tako velikih igrača (kriminalaca, ne nogometaša ![]() Usput: - Čestitke Dinamu na prolazu. Čestitke Eduardu na još jednom pogotku. ![]() |
![]() |
#266 |
Guest
|
how yes no Evo, svi HR klubovi u Ligi Prvaka igraju, a glupi Dinamo jedva Hearts prolazi.. ![]() A šta je Eduardo trebao? Sudac je dosudio jedanaesterac, a s njim nema raspravljanja.. I sad Englezi (i neki domaći) našli srat po Eduardu, i kao "u Engleskoj se to ne radi", a CR godinama padao pred milijardu ljudi na izravnom prijenosu.. A i nigdje se ne tuku ko u Engleskoj, jadni Dudu tek ode i već mu nogu slome.. Najžešći su mi ovi Škoti što tvrde da je Eduardo sramota za "profesiju", po tom kriteriju bi Inzaghija, Maradonu i Zidane-a trebalo objesiti.. ![]() |
![]() |
#268 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Uf, po komentarima i bolje da nisam gledoa tekmu. Lagano sam bio na šici i fino se pozitivno iscjedio i bok. jel nosonja opet u offsajd letio? ![]() ![]()
#269 |
Guest
|
|
![]() |
#270 |
Hurr durr
|
Za nosonju si prvi put u drugom poluvremenu cuo u 81 minuti. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|