Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.11.2009., 13:57   #241
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja jedino nisam nasao Shale-a, ovog golema. On je preko DLC-a, mozda se nije ni moglo, nisam siguran.

http://dragonage.wikia.com/wiki/Shale

Ovaj u sredini je isto DLC fora neka...
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2009., 14:17   #242
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Pizz je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2009., 14:38   #243
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
Kakav je to infernal dealings quest? Imam premium content i golema i sve, al ne sjećam se da sam taj q radio....o čem se tu radi?
Staro 23.11.2009., 15:11   #244
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

to je jedan od izbora u Soldiers Peak

edit; huh, ima se onda za igrat

dobro mi izgleda ovaj blood fury uletanović

http://img134.imageshack.us/img134/2...1123170736.jpg
http://img695.imageshack.us/img695/2...1123171134.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/2...1123171159.jpg

al više izgleda nego kaj je efektivan...

Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 23.11.2009. u 17:20.
Staro 23.11.2009., 17:05   #245
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:

vulkan,
kolki ti je postotak završene igre na kraju sa prvim karakterom i kolko sati gempleja ?
43% samo
67:39:31 h

sto se dobije u Collector's edition dvd-u???

Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 23.11.2009. u 17:48.
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2009., 18:01   #246
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor St-M Pregled postova
Ja jedino nisam nasao Shale-a, ovog golema. On je preko DLC-a, mozda se nije ni moglo, nisam siguran.

http://dragonage.wikia.com/wiki/Shale

Ovaj u sredini je isto DLC fora neka...
Dude lik u sredini je uvijek tvoj lik

a što se tiče shale-a, neznam kakvu verziju imaš ali moraš "aktivirat " DLC da bi ti radio
Staro 23.11.2009., 18:14   #247
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Dragon Age: Origins Collector's Edition contains:

* Collectable and limited edition steel case
* Cloth map of the world
* Bonus dvd
o A making of documentary
o Digital soundtrack
o Wallpapers
o Concept art video
o Strategy video
o And more!
* 3 pieces of exclusive in-game content
o Bergen’s Honor: A massive helmet made out of dragonbone (+2 to armor, +25 physical resistance, +6 to attack)
o Grimoire of the Frozen Wastes: A special book that adds +3 to all attributes when read
o Final Reason: A magical staff of immense power (adds to damage, spell power, and fire damage)
* Additional downloadable in-game content
o "The Stone Prisoner" downloadable bonus quest and downloadable character, Shale
* Downloadable "Blood Dragon Armor" for Mass Effect 2 and Dragon Age: Origins
o An exclusive customized armor set for both Mass Effect 2 and Dragon Age: Origins
Staro 23.11.2009., 19:28   #248
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
za Shalea ti treba DLC,ja njega vodim,baš je lud...alistar kao tenk,morrigan kad treba heala,a inače zamrzava i ja ko rogue...i nikakvih poteškoća na normal s ovakvim timom
nego hoće li mi neko odgovorit jel ima kakih set itema za roguea?jer moj lik fura neke šrotove od armora dok je alistar nabrijan pun kurac...
slavonac90 je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2009., 20:14   #249
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008

Bas sam "spor", to je lik s kojim igras, tako je. I Alister nije tenk, isto mi crkava ko i Stern... Pas je tenk, zilav masu.
Ma imao sam sav DLC instaliran ali nisam nasao golema, nisam ni pokusavao. Mozda ako krenem opet igrat.
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2009., 21:30   #250
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

ma da tek vidis kako je golem žilav,iako meni ne služi ko tenk jer sam alistaru nabrijavo wep and shield pa dobro tenka...ma meni je taj golem prebolestan,treba dugo da ga zatuku a radi dobar dmg,puno korisniji od stana.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2009., 22:30   #251
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo par mojih ss-ova, nadam se da nisu preveliki spoiler.

Brecilian forest mi je najzesci dio, drugi put ga vec prolazim, zbilja fantasticno izgleda

Prvi puta sam igrao sa dwarfom i posto sam odmah krenuo na normal nije bas bilo za zajebanciju. Znali su me zgazit cesto. Tako da je sada taktika bila odmah na pocetku ici u circle of magi, po wynn naravno.
Nakon foresta i redclifa sam se odvazio otici po onu urnu, i tad je poceo dragon party...

Rekoh, ajde ima se healer, hrpa potiona i nisam tak slab, lvl 14, mozda da probam?

Naravno pokolj... Sten je prvi najebao, opalio sam se smijat kad sam vidio ove animacije kasnije je gad pojeo i mene

No nakon poduze bitke i par podizanja iz mrtvih trijumf...

Ou jea, i sluzbeno dragonslayer

Iduci pohod je bio pomalo kurcevit al isto se uspjelo iz pve

Moram priznati da je golem ovaj ultimate tenk. Spasio me kod high dragona, neunistiv je. Također ima i ok skilove.
Sten je bzvz na pocetku no to je zato jer ima jako malo dxt-a i stalno fula, a spor je, no kasnije ga se isplati voditi.

Trenutna situacija:

Ako netko nije znao, kad vam dođu izaslanici u kamp dobijete crates pored njih u koje mozete odlagati stvari, tj ulagati u svaku vojsku. Tu se dobiva exp.

Također, ako se vratite u wardens keep nakon sto ga prvi puta pocistite dobijete jednu zgodnu skrinjicu u kojoj se mogu odlagati stvari.

Vashaden!
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2009., 22:59   #252
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Staro 24.11.2009., 01:48   #253
PhnX
Premium
Moj komp

PhnX's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
kad ona rouge pickpocketa, kad drpi item, to znaci nekaj bi trebal imat novu u inventariju... ali ne dobim nikaj..kad drpi lovu,onda je ok ali kod itema se nist ne promijeni.. wtf?
PhnX je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2009., 13:15   #254
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor PhnX Pregled postova
kad ona rouge pickpocketa, kad drpi item, to znaci nekaj bi trebal imat novu u inventariju... ali ne dobim nikaj..kad drpi lovu,onda je ok ali kod itema se nist ne promijeni.. wtf?
Dobijes stvari tipa flourospar i slicne sitnice koje vech imas, pa ti samo malo zuto oko itema svijetli indicirajuci da je novo dobiveno nešto

btw nakon prolaska igre
lvl19 rogue, master ranger (prizivate blight wolf, poison spider i great bear )

Reinstalirah igru pa mi pise amount complete 0 % XD

Staro 24.11.2009., 13:17   #255
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
ljudi, trenutno sam u Village of Heaven, poklao sam one debile u selu i sada sam ušao unutar one ogromne "palače" (proša sam kroz ona vrata skupa sa brother Genitivi) u kojoj je snijeg, tamo di je navodno taj pepeo za ozdravit onog kralja u redcliffu....e pa zanima jer mi je frend rekao da se unutar te palače nalazi negdje book ili nešto slično tome za se specijalizirat u Arcane Warriora....e pa zanima me gdje točno ako vi znate? on neznaj er je to negdje pročitao na nekom forumu....hvala
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2009., 13:32   #256
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ja evo na drugom prolasku igre, sada ko elf trebica pokušavam povalit Alistaira, Morrigan i Leilanu. Probaću i psa
Staro 24.11.2009., 13:56   #257
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
@alan_poh

Citiraj:
How to unlock Dragon Age specializations - Dragon Age class guide

One of the neat things about Dragon Age: Origins is how you can extend the game by unlocking certain specializations for the three classes (Warrior, Mage and Rogue). These specializations give the character an extra skill line that can really define the character. The first specialization point is given at level 7, with a second point being given at level 14.

And the best part is that once a specialization is unlocked, it will stay unlocked for future character. So no need to talk to The Presence with future Arcane Warriors once you have done it that first time.

Dragon Age Mage Class Specializations

Arcane Warrior . This specialization allows the mage to don weapons and armor normally reserved for warriors and rogues and increase their ability in melee combat. Arcane Warriors gain 1 Dexterity and 5 Attack. Arcane Warrior is unlocked by speaking to The Presence in the lower level of the Brecilian Ruins.

Blood Mage . This specialization allows great power at the expense of health, with the highest blood magic allowing the control of an enemies mind. Blood Mages gain 2 constitution and 2 spell power. Blood Mage is unlocked by the Desire Demon during the Arl of Redcliffe quest.

Shapeshifter . This specialization grants the ability to change into the form of a spider, bear or flying swarm. Shapeshifters gain 2 constitution and 1 armor. Shapeshifter is unlocked by talking to Morrigan (companion) or through buying a tome from Varathorn in the Dalish Camp.

Spirit Healer . This specialization allows for group heals and even the ability to revive a fallen comrade in the midst of battle. Spirit Healers gain 2 magic and minor combat health regeneration. Spirit Healer is unlocked by talking to Wynne (companion) or through a tome purchased in Denerim.

Dragon Age Rogue Class Specializations

Assassin . This specialization is dedicated to the art of putting a single foe into an early grave. Assassins gain 2 dexterity and 2.5% crit chance. Assassin is unlocked through Zevran (companion) or by purchasing a tome in Denerim.

Bard . This specialization gives access to songs that will bolster the party's abilties. Bards gain 2 willpower and 1 cunning. The Bard is unlocked by talking to Leliana (companion) or Alimar in Orzammar.

Duelist . This specialization focuses on building speed and finesse, the art of striking at a vital spot and never being around for enemy attacks. Duelists gain 1 dexterity and 1 damage. Duelist is learned from Isabella during the Pearl in Denerim quest.

Ranger . This specialization focuses on building the ties to nature and summoning a wolf, bear or spider to aid the player. Rangers gain 1 constitution and 5 natural resistance. Rangers are unlocked by purchasing a tome in the Party Camp.

Dragon Age Warrior Class Specializations

Berserker . This specialization is focused on becoming a half-crazed juggernaut. Berserkers gain 2 strength and 10 health. Berserker is unlocked through Oghren (companion) or Gorim in Denerim.

Champion . This specialization uses war cries and their very presence to motivate those around them. Champions gain 2 willpower and 1 cunning. Champion is unlocked by completing the Urn of Sacred Ashes quest.

Reaver . This specialization focuses on pain and death, even to the point of dishing out greater damage as their own health wanes. Reavers gain 1 constitution and 5 physical resistance. Reaver is learned from Kolgrim in the Wyrmling Lair.

Templar . This specialization is focused on fighting enemy spellcasters. Templars gain 2 magic and 3 mental resistance. Templar is unlocked through talking with Alistair (companion) or through purchasing a tome at the Party Camp.

river + berzerker FTW :-)
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 24.11.2009., 21:17   #258
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Staro 28.11.2009., 18:27   #259
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Staro 06.12.2009., 17:29   #260
slavonac90
Premium
Moj komp

slavonac90's Avatar

joj jebem ti ne mogu ubit Flemeth,ubio sam onu healericu weyn il kako se već zove,a morrigan ne može u party za taj quest tako da vodim golema,stana i alistara,a ja sam dueling rogue i nema boga da ju ubijem....jel zna neko možda neku korisnu taktiku?sve sam već probo,a ne želim spuštat težinu na easy,jer stalno igram na normal i nije mi tolko teško osim sad ovog jer ne mogu onu kurvu imat u partyju da heala i radi ranged dmg
Staro 06.12.2009., 18:03   #261
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Ja sam prije tjedan-dva ubio onog High Dragona nakon što sam našao Urn
Izlječio sam Arla i sad sam u Orzammaru kod patuljaka ali neda mi se više igrati... tam mi je dosadno kod patuljaka.

E da, kom ste se priklonili u Orzammaru? Sinu kralja ili kraljevom generalu?
Kad sam čuo što je navodno napravio kraljev sin ja sam se borio za tog generala (kojeg još nisam ekšueli ni vidio )
Staro 06.12.2009., 21:24   #262
alan_poh
Premium

dobraaaaaa, baš bi ju poderao
Staro 08.12.2009., 11:22   #263
Branx
kripl. ing.
Moj komp

Branx's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
dobraaaaaa, baš bi ju poderao
A tek ovu?

http://images2.wikia.nocookie.net/dr...the_Forest.png

ALL SOLD :\
|

Lap: MacBook Pro 2019
CPU: 8th gen i5-8257u (4c/8t)
RAM: 8GB DDR
HDD: 256GB NVME | 512GB NVME USB-C (TB)
Dock: HP Thunderbolt Dock G2
Monitori: 2* Dell P2418D 2K
Periferija: Lenovo Essential Keyboard | Logitech MX Master 2S | Sennheiser HD 4.40 BT
Branx je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2009., 14:45   #264
cleary_555
Registered User

Datum registracije: Jun 2009
Kad igrate ili ste igrali jeste prvo pokupili sve questove pa rjesavali ili dio po dio? Puno questova iz Denerima je povezano s drugim mjestima pa sam ja prvo sve pokupio. I jel mogu gdje ostavit iteme koje nadjem, strah me da necu bacit nesto sto ce mi trebat za neki quest?
cleary_555 je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2009., 00:56   #265
alan_poh
Premium

haha, ova je još bolja...jebeš redtube i ostale drk siteove, igrajt ljudi dragon age i uživajte
Staro 15.12.2009., 08:16   #266
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005

Kad završiš "Warden's Keep" (DLC, tj. premium content), dobiješ i škrinju u koju možeš trpat stvari koje ti u datom trenutku ne trebaju.

-->
Citiraj:
Autor cleary_555 Pregled postova
I jel mogu gdje ostavit iteme koje nadjem, strah me da necu bacit nesto sto ce mi trebat za neki quest?
Možeš.

Kad završiš "Warden's Keep" (DLC, tj. premium content), dobiješ i škrinju u koju možeš trpat stvari koje ti u datom trenutku ne trebaju.

Staro 19.12.2009., 15:16   #267
kurc
Premium
Moj komp

kurc's Avatar

ja sam zapeo u onoj bitci u redcliffu, nemogu pobit one walking corps-e jer za svakog kojeg ubijem dođe drugih dvoje :S
kurc je offline   Reply With Quote
Staro 19.12.2009., 17:27   #268
Strider
Nuclear Experiment
Moj komp

Strider's Avatar

Datum registracije: Aug 2009
E ljudi dali postoji kakav bug da se nakon prijedene price moze dalje nastavit igrat???
Strider je offline   Reply With Quote
Staro 25.12.2009., 14:08   #269
neumrli
Dubwise
Moj komp

neumrli's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Takodjer, i mene zanima dali nakon sto ubijem Archdemona mogu nastaviti igrati (side quests) ?
neumrli je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2009., 22:35   #270
Matebaron
Premium
Moj komp

Matebaron's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
Izgleda da mi je Flemeth bugirana. Nakon što započnem borbu baci fireball i napravi još jedan ili dva udarca i nakon toga samo stoji i ne reagira dok ju ja ubijam. Probao sam razne kombinacije NPC-a, ali uvijek isto. Nije neki veliki problem jer ju mogu ubiti i završiti quest, ali htio bih vidjeti kako izgleda borba. Stavljen je zadnji patch. Zna li netko zašto se ovo javlja?
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno