|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja jedino nisam nasao Shale-a, ovog golema. On je preko DLC-a, mozda se nije ni moglo, nisam siguran. http://dragonage.wikia.com/wiki/Shale ![]() Ovaj u sredini je isto DLC fora neka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#244 |
Registered Abuser
|
to je jedan od izbora u Soldiers Peak edit; huh, ima se onda za igrat dobro mi izgleda ovaj blood fury uletanović http://img134.imageshack.us/img134/2...1123170736.jpg http://img695.imageshack.us/img695/2...1123171134.jpg http://img340.imageshack.us/img340/2...1123171159.jpg al više izgleda nego kaj je efektivan... Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 23.11.2009. u 17:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 23.11.2009. u 17:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() a što se tiče shale-a, neznam kakvu verziju imaš ali moraš "aktivirat " DLC da bi ti radio
![]() |
![]() |
#247 |
Registered Abuser
|
Dragon Age: Origins Collector's Edition contains: * Collectable and limited edition steel case * Cloth map of the world * Bonus dvd o A making of documentary o Digital soundtrack o Wallpapers o Concept art video o Strategy video o And more! * 3 pieces of exclusive in-game content o Bergen’s Honor: A massive helmet made out of dragonbone (+2 to armor, +25 physical resistance, +6 to attack) o Grimoire of the Frozen Wastes: A special book that adds +3 to all attributes when read o Final Reason: A magical staff of immense power (adds to damage, spell power, and fire damage) * Additional downloadable in-game content o "The Stone Prisoner" downloadable bonus quest and downloadable character, Shale * Downloadable "Blood Dragon Armor" for Mass Effect 2 and Dragon Age: Origins o An exclusive customized armor set for both Mass Effect 2 and Dragon Age: Origins |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
za Shalea ti treba DLC,ja njega vodim,baš je lud...alistar kao tenk,morrigan kad treba heala,a inače zamrzava i ja ko rogue...i nikakvih poteškoća na normal s ovakvim timom ![]() nego hoće li mi neko odgovorit jel ima kakih set itema za roguea?jer moj lik fura neke šrotove od armora dok je alistar nabrijan pun kurac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() Bas sam "spor", to je lik s kojim igras, tako je. I Alister nije tenk, isto mi crkava ko i Stern... Pas je tenk, zilav masu. Ma imao sam sav DLC instaliran ali nisam nasao golema, nisam ni pokusavao. Mozda ako krenem opet igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
|
ma da tek vidis kako je golem žilav,iako meni ne služi ko tenk jer sam alistaru nabrijavo wep and shield pa dobro tenka...ma meni je taj golem prebolestan,treba dugo da ga zatuku a radi dobar dmg,puno korisniji od stana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo par mojih ss-ova, nadam se da nisu preveliki spoiler. Brecilian forest mi je najzesci dio, drugi put ga vec prolazim, zbilja fantasticno izgleda ![]() ![]() Prvi puta sam igrao sa dwarfom i posto sam odmah krenuo na normal nije bas bilo za zajebanciju. Znali su me zgazit cesto. Tako da je sada taktika bila odmah na pocetku ici u circle of magi, po wynn naravno. Nakon foresta i redclifa sam se odvazio otici po onu urnu, i tad je poceo dragon party... ![]() Rekoh, ajde ima se healer, hrpa potiona i nisam tak slab, lvl 14, mozda da probam? ![]() Naravno pokolj... Sten je prvi najebao, opalio sam se smijat kad sam vidio ove animacije ![]() ![]() ![]() No nakon poduze bitke i par podizanja iz mrtvih trijumf... ![]() ![]() Ou jea, i sluzbeno dragonslayer ![]() Iduci pohod je bio pomalo kurcevit al isto se uspjelo iz pve ![]() ![]() Moram priznati da je golem ovaj ultimate tenk. Spasio me kod high dragona, neunistiv je. Također ima i ok skilove. Sten je bzvz na pocetku no to je zato jer ima jako malo dxt-a i stalno fula, a spor je, no kasnije ga se isplati voditi. Trenutna situacija: ![]() Ako netko nije znao, kad vam dođu izaslanici u kamp dobijete crates pored njih u koje mozete odlagati stvari, tj ulagati u svaku vojsku. Tu se dobiva exp. Također, ako se vratite u wardens keep nakon sto ga prvi puta pocistite dobijete jednu zgodnu skrinjicu u kojoj se mogu odlagati stvari. Vashaden! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Registered Abuser
|
HD textures http://dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=15 (oba screena su na 1920x1080 sve max) prije http://img510.imageshack.us/img510/3...1123224741.jpg poslije http://img525.imageshack.us/img525/8...1123224834.jpg jedan od zanimljivijih onima koji igraju sa morigan http://dragonagenexus.com/downloads/file.php?id=33 hint: http://dragonagenexus.com/downloads/...1258435074.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
btw nakon prolaska igre lvl19 rogue, master ranger ![]() Reinstalirah igru pa mi pise amount complete 0 % XD ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ljudi, trenutno sam u Village of Heaven, poklao sam one debile u selu i sada sam ušao unutar one ogromne "palače" (proša sam kroz ona vrata skupa sa brother Genitivi) u kojoj je snijeg, tamo di je navodno taj pepeo za ozdravit onog kralja u redcliffu....e pa zanima jer mi je frend rekao da se unutar te palače nalazi negdje book ili nešto slično tome za se specijalizirat u Arcane Warriora....e pa zanima me gdje točno ako vi znate? on neznaj er je to negdje pročitao na nekom forumu....hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Ja evo na drugom prolasku igre, sada ko elf trebica pokušavam povalit Alistaira, Morrigan i Leilanu. Probaću i psa ![]()
![]() |
#257 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
@alan_poh Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Registered Abuser
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#260 |
Premium
|
joj jebem ti ne mogu ubit Flemeth,ubio sam onu healericu weyn il kako se već zove,a morrigan ne može u party za taj quest tako da vodim golema,stana i alistara,a ja sam dueling rogue i nema boga da ju ubijem....jel zna neko možda neku korisnu taktiku?sve sam već probo,a ne želim spuštat težinu na easy,jer stalno igram na normal i nije mi tolko teško osim sad ovog jer ne mogu onu kurvu imat u partyju da heala i radi ranged dmg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ja sam prije tjedan-dva ubio onog High Dragona nakon što sam našao Urn Izlječio sam Arla i sad sam u Orzammaru kod patuljaka ali neda mi se više igrati... tam mi je dosadno kod patuljaka. E da, kom ste se priklonili u Orzammaru? Sinu kralja ili kraljevom generalu? Kad sam čuo što je navodno napravio kraljev sin ja sam se borio za tog generala (kojeg još nisam ekšueli ni vidio ![]()
![]() |
#262 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
kripl. ing.
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#264 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Kad igrate ili ste igrali jeste prvo pokupili sve questove pa rjesavali ili dio po dio? Puno questova iz Denerima je povezano s drugim mjestima pa sam ja prvo sve pokupio. I jel mogu gdje ostavit iteme koje nadjem, strah me da necu bacit nesto sto ce mi trebat za neki quest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Premium
|
Citiraj:
haha, ova je još bolja...jebeš redtube i ostale drk siteove, igrajt ljudi dragon age i uživajte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Izgleda da mi je Flemeth bugirana. Nakon što započnem borbu baci fireball i napravi još jedan ili dva udarca i nakon toga samo stoji i ne reagira dok ju ja ubijam. Probao sam razne kombinacije NPC-a, ali uvijek isto. Nije neki veliki problem jer ju mogu ubiti i završiti quest, ali htio bih vidjeti kako izgleda borba. Stavljen je zadnji patch. Zna li netko zašto se ovo javlja?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|