|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo , danas je instalirana(asus gtx275) . Mogu reći da je stvarno tiha. Kad se sjetim svoje stare 1950pro sa stock coolerom . Igrao sam mw2 jedno sat vremena i još nisam bio siguran jer se čuje 275-ica ili jedan od ventilatora u kučištu. Zasad što se tiće buke, sam prezadovoljan ( što mi je bilo i najbitnije kod odabira kartice). Što se tiče samih perfomansi probao sam nfs shift, operation flashpoint i mw2. Sve radi na maximumu (1680x1050, AA maximum, details i sl) bez greške. Prvi utisak , odličan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Decki imam problem sa gainward gtx 275. Maloprije igrao i odjednom mi se ekran zacrni , ja resetiram komp i kad treba uci u windowse pojavi se welcome screen i opet mrak. Usao sam u safe mode i tamo obrisao drivere od graficke i resetiro komp., kad se ponovo pokrenio usao je normalno, ali bez drivera. Posto je windows 7 automatski je instalirao nove drivere i ponovo sam ga resetirao , jer sam mislio da ce raditi , ali opet mrak. Znaci u safe modu radi normalno , i kad uninstall drivere radi normalno , ali dok instaliram drivere ne ulazi u windowse. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=161478 Neće mu format pomoći.
![]() |
![]() |
#246 |
|
Jesi pročitao temu za koju sam ti dao link gore? Najbolje da kontaktiraš kolegu terminatora152 pa ga pitaš za upute.
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
joj ja sam se s tim puno ubijao. a mnogi ljudi na netu imaju taj problem, al ne daju konkretno rijesenje, tesko je nac... nadam se da je isto sto je i meni, pa evo ![]() pretpostavljam da imas spojen tv sa tv-outom, i onda ti se kod bootanja slika pojavi na tv-u, a da nisi toga ni svjestan ![]() ne znam zakaj nvidia to ne objavi na svojim stranicama ili negdje, imali bi puno manje vracenih ispravnih grafickih ![]() eto, nadam se da je u ovome problem... pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
auuu, onda necu ni pokusavat ![]() nadam se da ces rijesit problem |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
sta je pametna Nvidija opet nasla nacin kako preko drivera ubit harveraj ??? ovaj puta svoj, jer ako se ko sjeca prije par godina cca 4-5 bila je verzija drivera koja je przila LG CRT monitore (ja probo, nazalost ![]() ![]() uglavnom jel ja to njusim da driveri zezaju samo GTX 275 sa 1800 MB RAM-a ili sve GTX 275 imaju probleme ??? a ja bas ovoh dana misli prec na w7 bem ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
|
Evo meni nakon jucerasnje ezancije sa crnim ekranom , danas nije uopce htio instalirat windowse dok nisam izvadio graf. i prikljucio na integriranu. Cijelo vrijeme mi je izbacivao http://yfrog.com/3mslika000lj i resetirao se. Sad vise nista ne znam , probat cu sad kad sam instalirao windowse sa integriranom ubacit gtx pa vidjet oce radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
|
Evo ubacio graf. nazad, i nakon sto je usao u windowse automatski instalirao drivere , i opet crni ekran pri ponovom dizanju i ovo http://yfrog.com/3uslika002j ( to sam sad uspio uvatit sa mobitelom ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Isti fajl (nvlddmkm.sys) je i meni bacao BSOD na Visti i sa karticom 7300GS. na sestričninom kompu. Moglo se u Safe Mode, a bez nV drivera i normalno u Windowse. Dan kasnije je ista kartica počela bacati artekakte, po izgledu istih vjerojatno je krepala memorija. Zamijenio sam karticu sa 7600GS i sve radi super već mjesec dana. U ovom slučaju (valjda) nije bilo do drivera, a vezija je bila 191.07 za 32-bit Vistu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Problem je u klanju BIOS-a grafe i tih drivera u sedmici. Proguglajte malo o flashanju BIOS-a nVflash-om putem USB sticka ![]() Na Club 3D karticama se radi o ovom fajlu . BTW prija bilo kakve izmjene sejvajte svoj stari BIOS u NiBiToru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Sjest i plakat... Il probat dat karticu nekom iskusnijem da ti ju flesa i tak je proba vratiti u normalno stanje... Il probat instalirat XP i vidit dal i tam baca crni ekran...
![]() |
#265 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam imao problema sa Gigabyte-icom, isto je znala doci do winsa i onda se monitor jednostavno ugasio, a komp je i dalje radio. Google je rekao da je dosta ljudi imalo taj problem u kombinaciji sa odredenim monitorima, mislim da su rekli da je sama promijenila da je onaj drugi konektor primarni. Meni se kod nekog restarta znalo dogoditi, a kod nekog ne. Onda mi dosadilo, pa sam flashnuo novi bios koji je gigabyte izbacio zbog tog problema, i od onda mi se nije ponovilo...
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Moja ima 1xDVI; 1xHDMI i 1xDSUB, ali mislim da su ostali pisali, da je iz nekog razloga, imala problema sa detektiranjem da je monitor prikopcan, i gdje je prikopcan, pa je prebacila primarni konektor
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
http://www.overclockersclub.com/revi...engtx275/2.htm Imao sam takvu prilike isprobati,radila odlično. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Zaboravi flashanje biosa ako imaš garanciju.Nosi je tam gdje si kupio i gotovo. Imao sam isti problem s evga 8800gt,reklamirao i dobio novu za 7 dana(ADM) sry nisam vidio da je iz vemila,ne znam ko uvaža gainward u HR i dal bi eventualno tamo mogao nešto napravit. Kod mene su radile dvije 8800gt ulsi.Kad bi ih opteretio bacale bi artfakte.Nakon toga sam probao jednu po jednu i desilo se isto kao i kod tebe.Problem s memom. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 30.11.2009. u 21:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
|
|
|
Oglas
|
|