|
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo, ja sam skroz svjestan, al dok nemam problema bit će tako kako je. Mislim, telku i tak gledam svake prestupne, al plan mi je od kompa napraviti pravi multimedijski centar mog doma, dakle TV, SAT TV, DVD, video player, MP3, spojeno na surround zvučnike, veći LCD i projektor kad se gledaju filmovi. Tako da mi je Iskon.TV, i ovo malo "varanje" ključan dio priče. OK, ako baš bude nekih problema ja ću jednostavno staviti iste adrese koje ima Motorola, pa ću STB iskopčat skroz i gotovo, i tako mi ne treba zapravo. Anyway, vezano za sve to, možda i ima nekih problema, jer su danas zvali iz Iskona da pitaju da li ja imam 2 Motorole. Mislim, naravno da nemam, ni ovu jednu ne koristim. To da imam PC valjda znaju, a da gledam TV na PC-u sam prešutio... Tj trenutno ga ni ne gledam i tak jer gledam Smallvile svih 8 sezona na kompu ![]() ![]() ![]() Al ko što rekoh, ako bude problema već ćeš saznati to - ili ćeš i ti imati neke čudne tehničke probleme problema, il ti uopće ništa neće raditi, il će te nazvat netko iz Iskona, ili nešto peto. Za sad ne vidim neki razlog zašto to ne raditi, tim više što na MaxTV ljudi to rade već jako dugo, i nitko se nije bunio, a imaju puno više korisnika od Iskona.
Intel Core 2 Duo E4400 @ 320x10 (3200MHz) w/ Scythe Ninja rev.B + 120mm fan | Gigabyte GA-P35-DS3R (Intel P35 + ICH9R) | 4x 1GB Kingmax MARS DDR2 800 CL5 | Sapphire ATi Radeon HD4890 | Seagate 7200.11 250GB+2x WD Black 640GB+Samsung F3 1TB; svi SATA/7200rpm | LG GH20NS15 SuperMulti, SATA | LG W2361V-PF 23", 1920x1080, DVI+HDMI | Aplus CS-188AF case w/ 250mm side fan | onboard 7.1, with Logitech X-540 5.1 speakers | Chieftec 450W /w 120mm fan | Windows 7 64bit Enterprise |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 | ||
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() IMHO, bolje je staviti adresu motorole, tako si mirniji, Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#245 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
taj njihov soft treba još puno dorade, većina onih dodatnih usluga koje nude ne rade (pregled poziva, pregled interneta (zamrzava se) i ostalo), sve je dosta nestabilno i nedorađeno. Ali bitno je da TV funkcionira normlano |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
|
Bilo bi najljepše da korisnicima normalno omoguće da gledaju TV i na računalima, bez da moraš "kemijati". I to bi riješilo sve (moje) probleme.
Intel Core 2 Duo E4400 @ 320x10 (3200MHz) w/ Scythe Ninja rev.B + 120mm fan | Gigabyte GA-P35-DS3R (Intel P35 + ICH9R) | 4x 1GB Kingmax MARS DDR2 800 CL5 | Sapphire ATi Radeon HD4890 | Seagate 7200.11 250GB+2x WD Black 640GB+Samsung F3 1TB; svi SATA/7200rpm | LG GH20NS15 SuperMulti, SATA | LG W2361V-PF 23", 1920x1080, DVI+HDMI | Aplus CS-188AF case w/ 250mm side fan | onboard 7.1, with Logitech X-540 5.1 speakers | Chieftec 450W /w 120mm fan | Windows 7 64bit Enterprise |
![]() |
![]() |
#248 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Da, moglo se gledati baš sve, jedino su 3 kanala premještena (HBO i HBO Comedy, i TV 1000) zadnje kad sam gledao, al mi ih se nije dalo tražiti.
|
![]() |
![]() |
#249 | |||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A da se razlikuju vidljivo je i po tome što ovdje nema unaprijed predviđenih IPTV portova… |
|||
![]() |
![]() |
#250 |
Buy now, cry later
Datum registracije: Nov 2007
|
danas mi zvoni telefon kad ono.... ![]() .........na tv piše poziv i telefonski broj pozivatelja |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#254 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
malo kasne... ![]() Inače dobili smo još par nekih programčića... nekih filmića u videoteci. Epg mi se zna nekad zblesirat, jel i vama idu termini jedni preko drugih? pa se stb treba češće pikat van iz struje ![]()
#255 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se dogodilo nešto čudno što moj mali inženjerski mozak ne može progutati. U zgradi su na katu 3 stana, vrata do vrata. U dva postoji t-com telefon, a u trećem Iskon.Duo. Otišao sam da provjerim dostupnost Iskon.TV. Pazi sad! U stanovima gdje je t-com, Iskon.TV nedostupan, a u stanu koji ima Iskon.Duo moguća je nadogradnja na TV. Da se razmijemo, ne postoji nikakva Iskon infrastruktura jer u zgradu dolazi jedan telefonski kabel sa stupa i iz iste razvodne kutije idu linije u svaki stan. Može li mi netko objasniti ovaj paradoks? Centrala (glavna gradska!) je 50m zračne linije od zgrade.
#256 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Moras imati Iskon.Duo paket da bi mogao nadograditi na Iskon.TV. Moguce je da im je na webu baza malo starija, ili se baziraju na tome da li imas Iskon.Duo, ako nemas, nemozes imati ni TV.
#257 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#258 | |
lar~
|
Citiraj:
A iskon oprema se nalazi u toj centrali vjerovatno. |
|
![]() |
![]() |
#259 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#260 |
Registered User
|
kad smo već kod štekanja, meni se javlja glupa stvar u zadnje vrijeme: svaki put kad na daljinski ugasim STB i kad ga ponovno upalim, javlja se iskon linija koja se popunjava, prvo se onda upali cinestartv, a onda sam od sebe foxlife. STB zaboravi koliko je bio pojačan. korisnička podrška kaže da tako mora, a to se počelo javljati tek od neki dan. ranije se palio na program na kojem je bio prilikom gašenja. |
![]() |
![]() |
#261 | |
Buy now, cry later
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#262 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
imam jedno pitanje vezano za iskon televiziju. koristim iskon 2 godine i super sam zadovoljan.Cim je dosla televizija odlucili smo uzeti i televiziju medjutim kazu da nam nije dostupno.Ono sto me najvise nervira sto susjed 200 metara zracne linije od mene,isto naselje normalno koristi tu opciju ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Moze mi netko posvijetliti mogucnosti spajanja kompa na Motorolu ili koji je vec STB sad u modi? Nesto se spominjao mrezni streaming(s kompa na stb) u ranijim postovima, ali pase mi i i onaj zuti RCA ulaz ako ga ima. |
![]() |
![]() |
#265 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#266 |
Buy now, cry later
|
ako hoćete da se stb pali na određeni program: 1. prebaciti na taj program 2. otvoriti portal/postavke/korisnici/brisanje korisnika 3 ponovno pokretanje ili restartanje stb-a |
![]() |
![]() |
#267 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
nakon cca 4 tjedna stiglo i meni .. so far so good. dojmovi nakon par dana .. sve radi prilicno uredno . lag kod izmjene programa postoji i ocekivan je . EPG je funkcija koju jako puno koristim - jako korisno! sam uredaj motorola je dozlaboga ruzan , bacio sam ga iza namjestaja.na njemu je pretpostavljam IR senzor ali sve radi i kad je bacen iza , skroz izgubljena vidljivost sa daljincem ! covjek koji mi je to dosad instalirati , ajd necemo pretjerivati , spojiti - mi je rekao da netrebam gasiti tu motorolu . buduci da ju imam spojenu optickim kabelom na kucni kino , jako dobro vidim to jest cujem ![]() sto se neta tice , ok je sve, doduse jedno dva puta u 3 dana se diskonekto sam od sebe bez nekog objasnjenja . cak mislim da imam vise od nazivnih 3 mbita, ali tak je bilo i na iskon.duu kad sam imao , na starom speedtouchu. telefon cu sutra isprobati , ne ocekujem iznenadenja. pozitivno je da se u postavkama iskon.tv-a moze staviti , kak oni to zovu , pod karticom "medij" da aspect ratio bude 16/9 .. mozda jednom budu pustili cisti 16/9 ![]() sve u svemu , slika mi je vrlo slicna slici sa zajdnicke antene na zgradi. ocekujem u skoroj buducnosti HD programe - vec postoji kartica ili bar oznaka i za to. ak moze tcom isporuciti , mogu i oni , samo nisam siguran dali IPTV moze kvalitetno isporuciti HD sliku. edit:nisam carnet , iskon.trio sam klasicni. Zadnje izmijenjeno od: Hrvoje xyz. 09.11.2009. u 11:05. |
![]() |
![]() |
#270 |
lar~
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|