|
![]() |
#241 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
planiro sam izdvojit max 1300kn za monitor al bauljajuci po netu sam naletio na ovog della i zakljucio da vrijedi svake kune, bar po tome kakve su dojmove i reviewe ljudi ostavljali po forumima. 3 tjedna sam trazio monitor koji cu kupit, obiso sam sve ducane sa izlozenim monitorima (a ima ih mnogo... ![]() eto, topla preporuka svakom tko ga namjerava kupit, bit cete 100% zadovoljni |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
@Čuks Kaj mi možeš reći di si ga kupio? Ili ti je frend naručio monitor iz vana? lp |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
Premium
|
aha, nešto sam gledao na njihovoj stranici i ako se ne varam oni imaju samo veleprodaju!? Te vidim da su im cijene bez pdv-a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#249 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
gdje onda kupit ovo cudo? ( http://www.nabava.net/trazilica.php?...mozilla-search ) zgb, ali bi ga definitivno isprobao. Sad neznam jer mi onda izbor samo hgspot, ili se u telebitu moze nekak isprobat? Direktno preko kodeksa neide(nebi preko firme)? Ukoliko je hg spot izbor, recite mi da li oni tamo imaju neki software za pregledat, ili? Znaci predlozite mi kak da pregledam, na shta da obratim paznju, etc. Unaprijed hvala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 | |
Registered User
|
Citiraj:
btw, evo par "novih" reviewa della... 1 2 3 4 Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 22.06.2009. u 16:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Registered User
|
danas sam pikno della....sad je spojen na lap prek vga dsub kabla na bijedu od grafike s ploče pa neću nikakve detaljne domove...za koji dan stiže picek pa ću poslikat sve i napisat dojmove...bude i filmić....za sad mogu samo reći da je monitor nenadjebiv za te pare... |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
Također kupio taj monitor danas (ok jučer) i imam sve pohvale, u igrama fenomenalan, boje neusporedivo bolje (blago rečeno) u odnosu na stari Samsung 931BF, white glow skoro nikakav, mrvicu pri vrhu monitora se vidi, ali stvarno slabo ni blizu kako sam vidio na TN panelima. Review neznam napisati pošten ![]() PS Predugo sam razmišljao koji TN monitor je najbolje kupiti, pa je ovako ispalo ![]() PPS Nemam fotič trenutno nažalost |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
|
Dobro, dajte malo vise o tome. Svi kazete da ste ga kupili a mene zanima di ste ga kupili? Dali ste mogli isprobati prije kupnje? koja je cijena bila? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
|
e da si pazljivo cito vidio bi di sam kupio i po kojoj cijeni (kodeks, cca 2200kn) nisam ga mogao isprobat jer ga nisu imali na lageru pa su morali narucivat. isprobo sam ga kad sam ga otvorio doma. na srecu monitor je u redu, sve 5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Leteći medvjedić
|
Ja ga kupio u Kodeksu (imaju ih hrpu na legaru trenutno), nitko drugi ga nema več mjesec dana barem, zvao svako malo i uvjek govorili za par dana pa izgubio strpljenje. Kodeks neda isprobati monitor prije kupnje (zapravo nijedan dučan koji ima taj monitor na cjeniku neda isprobavati monitore), ali monitor super ispao hvala Bogu |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 |
Premium
|
Hvala @čuks & @lud76 imam još jedno pitanje, oni imaju maloprodaju jer sam gledao tolko ducana i vise nisam siguran jer neki nije imao maloprodaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
|
evo neko je u kojem postu prije spomenuo da se moze i direktno od njih kupit kao privatna osoba, s toga mislim da nebi trebalo bit problema. u najgorem slucaju nazovi ih i pitaj da nebi bezveze otiso |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Registered User
|
monitor košta 2427 kn u Kodeksu (bez pdv-a je 1990kn)....preporučujem da se monitor kupi baš u Kodeksu jer su oni zastupnici i kod njih je servis + kaj su ljudi ok i profesionalni (a mislim da ga jedino oni sada imaju na lageru)....u hg šrotu je za ćevape jeftiniji... btw evo mog della, fotkanog sa smećem od fotića bez blica..spojen na lap prek VGA... delusha |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
Leteći medvjedić
|
HG Spot ga nije imao kad sam ih zvao, neznam jel su ga dobili, ma dobro svejedno sad, cjena monitora je 2427kn u Kodeksu (smješno je što drugi dučani imaju nižu cjenu a Kodeks je zastupnik za Dell, neznam kako se Kodeksu isplati onda davati taj monitor drugima, možda ni neće više ako logično razimšljaju) @Pegasus8 daj više odi u Kodeks kupit taj monitor ![]() PS Pošto je Kodeks veleprodaja neda mogućnost plačanja direktno gotovinom kod njih, ali može se doći kod njih, reći im da izrade ponudu, otići u banku i uplatiti im na račun, sa potvrdom uplate odete nazad u Kodeks i oni na temelju toga daju monitor. Od kartica primaju Mastercard i Amex, s tim da na rate daju jedino Amex, cjena za kupovanje na karticu je 5% veča...dakle 1990 + 22% PDV + 5% na kartice Eto sve sam rekao |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
|
bio sam u utrinama al ga nisam skuzio. imali su dosta benq i nec monitora te pokoji zamzung al taj nisam primjetio. radije trazi novi uz uvjet da ga probas prije kupnje. meni je prodavac rekao da inace ne daju da se proba ali ako bas inzistiram onda mogu pogledat prije kupnje. dakle, inzistiraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
Kodeksu je u salonu maloprodaja vise stvar dobre volje nego potrebe. Ne generiraju oni neku basnoslovnu zaradu na takvim pojedinacnim kupovinama. Naravno da nece odbiti novac "sa strane" ali koliko oni nalifraju monitora tjedno drugima.... ovo je skoro beznacajno. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Registered User
|
![]() kaj mogu kad su ljudi cigani pa ne plaćaju na vrijeme plaćen posao...+ kaj imam kredite za stan i opremanje.....nego, padale su mi svakakve ideje na pamet....da snimim filmić sa dellom i da stavim neku sick muziku, u filmiću bi koristio dildo kao kalibrator...ljudima bi govorio da ne kupuju taj monitor kad za soma kuna dobiju isto super monitor...i još im ostane za neko vodeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#270 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Jok, E-IPS je imao u drugoj ruci i morao ga je prvog zrtvovati da ga prokletstvo totema ne dokajchi ![]() ____________________________ >>> PCE kolegijalna molba <<< |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|