|
![]() |
#242 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Hm početak svih tih igara, kao need for speed za one koji igraju bar negdje od 1996 ili bar 98. na dalje je jasan. Nije se moglo bolje tehnički dobit. I nama je ostalo u sjećanju da su to bile super igre. Probajte danas zaigrat nfs 2 pa to je LOL. Video igre su bile nešto novo i nepoznato i bilo nas je dosta koji smo tada bili djeca. Znaći dobio si nešto što nitko prije nije vidio autić koji voziš na ekranu i ponašo se bolje od svih ARKADE aparata ![]() I svaka igra je bila zakon bla bla. Ali sada kojih 10 godina kasnije očekivaš da bar ta auta imaju fiziku koja djeluje kako tako realno. U biti nemogučnost i neznanje developera da prenesu realističnost u igru je prozvana arkadom. Kao da je to izbor a ne kretenizam. Dakle napravi se igra kao gtr. Poprilično realna onima koji obožavaju realističnost ili uz par klikova i uključenih pomoću pretvara se u zabavu za one kojima nije toliko fora ultra realističnost i samo se malo žele zabaviti. I time je riješen problem. A stvari kao pro street gdje je fizika takva da se newton okreće u grobu brzinom svjetlosti je nedopustiva. To nije arkada to je izrod potpuno nesposobnih ljudi koji napišu na kutiji jedno a unutra dobijete umjesto igre virtualni vibrator sa porukom : E A kako smo vas za****. I sad kad je prodaja pala i kad su ljudi napokon totalno popljuvali EA sad kažu wow moramo popravit kvalitetu i onda im ljudi iz sinbina i tako dalje rade na igri, koja po kratkom postupku mora bit simulacija. Vjerujem da će igra bit ok i sve 5. Ali ovo prije nje im nemogu oprostit. Po meni je najbolji unleashed bio. A za shift mogu reći da mi je drago vidjet da se auto "čak malo udubi i postane lošiji za vozit" kad se sa 300 na sat spucaš u zid. Fora ...... A ovo za oversteer i understeer lol.... Nemojte me flamat sad sve je u dobroj namjeri ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
U hrpi trailera i gameplay videa bilo je puno toga za vidjeti. Većinom dokaza o lažnim obećanjima, no bilo je tu i dobrih stvari, kao npr. onaj video s Meganom iz Laguna Sece... Slagali su nas i otkazali demo, vidjet ćemo kaj bude od finalnog proizvoda! |
![]() |
![]() |
![]() |
#244 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
BTW, jel se to meni čini ili je ona teta sa zastavom probušila lim na autu, na zadnjem videu?
![]() |
![]() |
#245 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ma u PM, ja ni vas vise ne kuzim, a ni ove EA, vele da ce napravit simulaciju, onda svi biatchate kako ocete arkadu, onda vidite da je arkada (ko da ste i bilo sto drugo ocekivali -.-), onda biatchate kak je nerealna, pa omg, nit EA a niti ovi koji non stop prigovaraju niste drugaciji, NFS nikad nece biti full simulacija, tipa GTR, LFS etc... meni osobno najbolji su MW i PS (da, sad ce se svi na mene okomit), i ne vidim zasto svi toliko ocete neki Remake U2, presao sam ga, i mene nije nist posebnog (moje osobno mišljenje -.-), i da i naprave remake nece uspjet, malo kome ce se svidjet kako to obicno biva jer svi ocete neku realnu igru, a U2 nema ni R od toga, kao ni bilo koji NFS, osim ajd PS-a al nest cisto sitnog (moralo se kocit na zavoju tu i tamo xD)...tako da od te igre ne ocekujem nist posebnog niti ikad i jesam, al je jedva cekam da zaigram kao i svaki NFS do sada, kao i vi svi tu -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Griješiš. Ja sam tu i ne da jedva ne čekam novi nastavak nečega što se prije zvalo NFS, već se grozim napada nostalgije i tuge nakon instalacije i pokretanja. Zapravo, kad bolje razmislim...u pravu si. Jedva čekam SHIFT, jer znam da poslije najviše sat vremena (prethodniku sam dao 10 minuta) slijedi kopanje po kutiji sa starim igrama i instalacija Hot Pursuit 2, Most Wanteda ili Undergrounda. mmmm...
![]() |
#247 | |
Brat od Đon Vejna
|
Citiraj:
ma kakva realnost, neznam tko je u NFS-u to ocekivao... ![]() pogledaj samo kako smjesno izgleda saltanje brzina pri kameri iz kokpita ![]() ![]() Svako davanje gasa također izgleda glupavo- kao da se vozacu glava pomakne metar i pol u rikverc... Sve u svemu budemo vidjeli ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Evo recenzija na IGN-u (PS3) http://ps3.ign.com/articles/102/1023568p1.html Na video review kaže da je najbolji NFS u zadnje vrijeme, a vjerovatno i ikad napravljen.. "If you are a racing fan you must play this game hundred precent" |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
U reviewu su ga opisali ko next best thing uz Gran Turismo. A po filmicima na gametrailers i sl izgleda totalno lose (sve osim grafike naravno) ![]() Al da se treba probat, naravno. Moram priznat da mi se jos uz U2 ovaj nekako cini bas ok. Svidja mi se sto je shema s utrkama ko na GT3 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ha, vidjet ćemo.. Ali ako volan bude nefunkcionalan kao i u GRID-u... Bijah...ostajem na rFactor i GTR2. Iako bih volio da to radi dobro sa volanom, malo za promjenu..(šmrc, GTR2 sa ovom grafikom...ja bi to...šmrc) |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
jel zna itko oce bit ferrarija u ovom nfs SHIT |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ma igrica bez ferrarija nije igrica.....stave mi zondu mclaren koei...(nesto) al ferrarija ne....shugavi nfs bez ferrarija oped ...:S |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
It's all a joke
|
ma meni je najvaznije da su Porschei tu ![]()
![]() |
#258 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Još da je damage ko u dirt 2 gdje bi mi bio kraj.....
![]() |
#264 |
It's all a joke
|
eo IGN kaze da igra valja, ocjena 9.0 ![]() recenzija - http://pc.ign.com/articles/102/1023587p1.html video recenzija - http://pc.ign.com/dor/objects/143191...dr_091009.html ![]()
![]() |
#266 |
Bazinga
|
![]() |
#267 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
...evo jos hvalospjeva. Ajde, to nemoze biti los znak ![]() A vi sto beatchate, iditite se igrat neceg drugog :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 15.09.2009. u 07:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hmm ovo bi moglo bit dobro skontali su u EA da su godinama radili smece i da su sad napravili nesto posteno... ako budu i druge recenzije sa ovakvim ocjenama onda mozemo ocekivat odlicnu igru... po mom misljenju najbolja je mjesavina simulacije i arkade.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
Oglas
|
|