|
![]() |
#242 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Cek, jel to svjetli? iritantno do bola. Na Motorolji je samo jedna ledica.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#245 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#247 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Stara mi pili zivce, lud sam vise, nemam zivaca trazit dal je neko vec pitao sljedeca pitanja, pa molim da mi neko lijepo odgovori ![]() Imam optimu telefon i adsl 8mb flatrate, i sad staru zanima. - Dali ako uzme optitv nemora uzimat ono sto vlada nudi, dvb-t za digitalnu televiziju? - Dal treba kupovat i novi tv ili i malo stariji je ok (ima scart) Mene zanima, dali ja mogu zadrzat 8mbita vezu ili ce to spustit na 5mb kao sto pise na onom paketu, i pošto imam na centrali napravljen profil s ugasenim interleavingom (da imam 35 ping na njemackim serverima) dali ce mi se to poremetit s optitv. I jos jedno, dali kad stara gleda TV preko optitva hoce li to meni usporit i adsl (ping i download/upload...) Unaprijed zahvaljujem na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
- OptiTV nema nikakve veze sa DVB-T (Digital Video Broadcasting - Terrestrial). OptiTV je IPTV (Internet Protocol TeleVision). Dakle, ne moras uzimati DVB-T resiver za TV. - Ne treba ti novi TV, mozes OptiTV STB spojiti na postojeci. - Veza ce ti se spustiti na 5Mbit i nemozes zadrzati 8Mbit. Sto se tice pinga, vjerojatno ce ti se povecati, a dok netko gleda OptiTV tebi se ne bi trebalo dogadjati nista sa vezom, ostaje ti 5Mbit i ping isti. Jedino ako imas losu paricu pa se ne moze provuc 9-10Mbit imat ces problema.
![]() |
#250 |
Skidaj se do kraja ;-)
Datum registracije: Dec 2006
|
i kak ide sa optitvom, jel može mali review sada kada je već nekoliko mjeseci na tržištu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni isto radi normalno...U odnosu na početne programe,male su promjene, umjesto BHT1 i RTRS u ponudi su RTS1 i RTS2, a umjesto Canale 5 ubačen je RAI3...Za sad radi bez problema, a stalno mi je uključen i komp i stb..I u zadnje vrijeme je sve više serija na discoveryju titlovano... |
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ja sam ga nedavno dobio, prva 2 dana radio savrseno onda je riknuo motorolin uredaj ![]() nego ja imam jedno pitanje, nisam cito cijeli thread pa ne znam dal ste to prosli, ali dal je moguce nabavit jos jedan receiver pa da mogu spojit na 2 tv-a, bilo da podjelim splitterom sadasnji kabel ili da povucem jos jedan iz routera? u optimi su mi rekli da ne salju dodatne receivere i da ta usluga trenutacno nije moguca tj da ju testiraju ako nije pre skupo ja bi sam kupio ako ima negdje za kupit uopce jos jedan uredaj i probo ga spojit, ovisi kolko kosta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
The Dark Side of Moon
|
Zanima me jel ostali koji imaju D-Link DSL-2640R ruter kad idu na status i connected clients osim mog naziva mreže pod BBSID nalazi i ovo RT2561_2.Jel to normalno ili?
![]() |
#258 |
The Dark Side of Moon
|
to je onda tamo sam ja stavio WPA i mac zaštitu..
![]() |
#259 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#263 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
mene zanima ovaj time-shift.. zar se nije prije mogao time-shift koristiti i za neke programe osim HRT1,2 RTL NOVA TV..? nisam 100% siguran ali kao da sam mogao koristiti i za neke druge programe..??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Krenuo Animal planet s titlovima: izvor mportal http://www.mportal.com.hr/jumpto.asp...cat=54&id=4334 |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Da.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
|
|
Oglas
|
|