|
![]() |
#241 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
a ond je svizac zamotao cokoladu ... a i moj tata je jaci od tvog tate ... ajde pajkane prenesi temu na dio forumao o konfiguracijama pa da popricamo ko ljudi ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#242 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
gle. nhf ali ti si idiot. zapravo, bespotrebno se je raspravljati i upustati mada bi rekao spustati, u raspravu s nekim tko u svakom tko ima nekaj skupo vidi bogatuna i preseratora. fali tebi malo zivota u zilama, pa da se malo spametis. niti sam ja neki preseratorcic sa slijem, niti me libo qrac za nekakvo preseravanje. JA TO IMAM i kaj sad s time? da sutim jer tebe to grize i nemozes to podnjeti? to je stvarno SAMO tvoj problem. to kaj ti cijelu nauku o picekima gledas kroz novce, i tvoje je mjerilo necega novac, sry, patetican si. utoliko kaj ekipu s hi-end masinama ti gledas kao bogatasice i preseratore. o jadan si nam ti...najradije bi ti dao jednu svoju grafu da ne kukas ![]() jebote celavi vepar. drugi put cu pljunut frenda kad dode s merdŽom. preserator jedan obicni, on ce meni ![]()
![]() |
![]() |
#245 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
jel je onda SLi i gx2 preseratorska oprema ili nije? jer ako je, onda ok, stani iza toga. i nitko ti nista nece, pa ima 100 ljudi sto cudi, netko voli grafe netko aute a netko cugu i karte ![]() ali ne mozes reci u jednom postu da je, a kasnije da nije. pogotovo ako još zabetoniraš izjavu na kraju i napises da SLi nije potreban ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#246 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Pošto je rasprava zabrzdila da i ja kažem koju "pametnu".Trebalo bi imati neke granice.Ako nemaš granice gdje je onda kraj.Pa već nam guraju pod nos matične sa 4 utora.Da li da onda kupujemo takve matične i da dajemo basnoslovne novce ta Q grafička rješenja?Mogu si priuštiti komp kakav poželim jer radim već 15 godina ali nisam poludio da bacam novce.Kako je Gilbert to slikovito rekao bolje ih potrošiti na kurve ili nekaj sl.Osobno trenutno nebi kupovao ni jednu jedinu grafu pošto nove atice samo što nisu a navodno donose hrpu perfomansi i tko se može strpiti par mjeseci nakon njihovog izlaska kupiti će povoljnu i jako bezu grafu.Kakav sli i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
Premium
|
gle TomRi. upravo je to poanta tog posta. u istom postu oba sranja. i dobro je i nije dobro. kaj se tice lijepog igranja. to mozes i s bilo kojom jacom grafom nove generacije. to stoji. no sli ili gx2 ili x2 karticu su za entuzijaste. i samo kao takve vrijede. i samo one na trzistu daju maksimalne rezultate na maksimalnim rezama i detaljima. tko to nece, moze uvijek kupiti nekaj srednjeg ranga. to je poanta. to sam i rekao. za igranje ti to nije potrebno, no za hi-end igranje je. pa ko voli nek izvoli. sli ili gx2 jesu preseratorske kartice, kako ih neki nazivaju. no opet, zelis li maksimum, to neces dobiti od srednjih kartica. i to ti je zacarani krug. ljudi u tom svemu zaborave monitor koji imaju. pa se zapletu u igru cijene i nekakve iskoristivosti. nema tu toga. zna se da hi-end placas. i u auto industriji, i zvucnoj, pa cak i skupo platis vesmasinu jer ju je kao potpisao neki umjtnik i jer ima 200 okretaja brzu centrifugu.LOL. tako je i ovo. puno para, no za razliku od ostalih nekih stvari, tu ipak za te nevce dobijes i ono kaj kupis. a to je ipak hi-end igracu masinu. zar te neko pita, ili zar ocekujes da te vrijedam da si bogatuncic jer imas proc od preko tisucu eura? ma lol. ovi podkamenjarci poput gilbija su mi smijesni. jednostavno nikako da shvate da ovo sve nije isplativo nekome tko to ne voli. onome tko u tome uziva, ni tri sli nije bezvezan bez obzirra kaj brojke iskoristivosti i ulozenog nikako nisu u ravnotezi. p.s. onaj preseratorski uzvik za kartice je cisti sarkazam prema ljudima koji to tako gledaju. znas to iz zivota..vidis nekog na jahti, ili u dobrom autu i odmah to povezujes s losim epitetom. a zasto? ono, fakat bezveze i precesto rasprave odu u krivom smjeru. citam forume vani, i fakat niko ne pljuje ljude kad se raspricaju o svom sliju i slicnom.ono, cak se propitkuju kako to radi, isplati li se i slicno. no pljuvati ih i vrijedati zbog toga jer imaju skupe komponente...omg..to mozes samo dobiti u ovoj banana drzavi.
![]() |
#248 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
alo pajkane ![]() ti si kriv za ovu temu pa daj se javi - reci kao radi pila (ako si je uopce kupio nakon svih ovih rasparava ![]() ili je mozda novce propio/proku....o ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
onak, samo se ceka prilika da netko nekog isprda... strasno... a covjeka ste totalno zanemarili... eto, jedva cekam da dobijem koji miljon na lotu i da sve utucem u komp pa da i mene neko sprda, lol pajkane, konfa ti je pilana teska, samo ja ne bi tu plocu... nisam nikad probao msi, ali dojmovi ljudi koji su posjedovali neku msi mbo nisu bas naj. No opet, ovo je nesto novo, mozda je ploca totalno luda... a ako mislis u buducnosti uzimati jos jednu 9800gx2 mislim da to napajanje nece bas izdrzati, ipak ces prakticki imati 4 grafe u kompu. Ne znam sto ljudi misle o silverstone-ima / TT napajanjima / Corsair-u i p&c, ali nesto ugl od tih i def jace |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
Premium
|
9800 GX2 je puno brža od dvije 3870 na viskim rezolucijama i sa uključenim filterima. Imao sam jednu i drugu kombinaciju, pa mogu to potvrditi iz iskustva. Ti 3D čmark rezultati apsolutno ništa ne znače. SLI se ne može iskoristiti na 1280 bezi ikakvih filtera. Tek kada se nabije reza na 1920x1200 i AA stavi na 4 ili 8 reazlika u performanasama u korist 9800 GX2 je velika.
![]() |
#254 |
Premium
|
ono preporuka iz iskustva. pC power&cooling napajanje. ovo 750w ce biti dostatno za dugi niz sljedecih godina. ako zelis sli, savjetujem gigabytovu 680i plocu. do sada videno i isprobano. ugodno iznanedenje poslije asusa. 780i je mislim neisplativ jer 3 kartice neces imati,bar tak brijem, a ne donosi nikaj superiornijeg naspram 680 chipseta. no ako uzimas gx2 grafu, onda definitivno sli chipset zaboravi pa uzmi nekaj kaj ti preporucuju.p35 x38 ili kaj vec.nemrem ti o tom rec jer nisam probao. uglavnom, za naveeno napajanje se isplati uloziti novceke, dok je mb i grafa fakat stvar osobnog ukusa i potrebe ![]()
![]() |
#259 | |
Varilnik
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 |
Cars & Tunning
Datum registracije: Jul 2007
|
SaleFFS ono sutra dolazi :P Izgleda da je moguce spojit 320mb i 640mb, samo neces koristiti svu memoriju ove od 640mb, tako su ti je i ekipa napisala...mozda da prodas i uzmes ovu od 320mb? Ovo mozda i nece raditi iako se cini da je moguce.
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Nabavio sam XFX 8800GTS 320mb imam Point of View 8800GTS 320mb i nikako ne mogu dobit SLI tab u u optionsima. Drivere sam instalirao ponovo, ocisto sve jedinu razliku koju sam vidia je da jedna ima 640mb (moja a ima 320) dok je druga OK. Moze pomoc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
Premium
|
http://boris.fesb.hr/gpu1.jpg http://boris.fesb.hr/gpu2.jpg Eto image, ova gore kojoj pokazuje da ima 640mb ima 320 100%. Ta je moja, ja bi ju najradije flesho, al ne mogu nac bios na strnici od Point of View. Di mogu potrazit bios? Zadnje izmijenjeno od: Firecracker. 18.05.2008. u 17:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
-------
|
158KB + 159KB 1680x1050 direktnog učitavanja. Dobro je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
PizzoZder
|
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |