|
![]() |
#242 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#243 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
a pazi ovo, i dalje 'drži' vrijednost 4000 kn ![]() kao Golf recimo. pa tko želi, neka izvoli... ![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#244 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Realno za 4.000 kn natjeram tu GX2 da se sama naclocka i zmoda u G92 uz ATi-evu kvalitetu slike i TV-Out mogućnosti, te da za punog mjeseca rotira 2GB Joanne Krupe. S druge strane 1GB memorije na 8800 "treba" eventualno poneki vandal i DFP protagonist. Oni koji stvarno koriste i profitiraju od tolke količine memorije posjeduju QuadroFX i FireGL modele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da je meni biti u toj realnosti njegovoj jel ... nego ta grafa nevrijedi te pare nikako...
![]() |
#246 | |
JDM
|
Citiraj:
8800gt sa 1gb je IPAK manji promasaj, makar i dalje promasaj. dececi u nvidia/ATI marketingu dobro znaju tko kupuje najvise njihove kartice i sto doticne jako pali, pa bili bi blesavi da to ne iskoriste. Znam i sam kad me netko pita za neku karticu ili kad negdje prodajem neku karticu prvo pitanje je: ''a kolko rama to ima?'' . Sve ostalo je nevažno... Mozes objasnjavat do preksutra al to je nevazno. A sto se golfa tice to je vec OT, al to je tolko vec puta prozvakano da samo vlasnici opela mogu biti ljubomorni sto nemaju tolku pozornost ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Problemi sa 8800 GT
e, ovako... dobio ja novi komp.. sve super sve pet, instaliram ja cod 4. nafrlim sve do kraja, rezolucija 1680 x 1050, detalji sve na high i sve odlicno radi. nakon odprilike 2 h igranja comp se jednostavno smrzne i ne reagira na nista osim restart tipke. temperatura graficke bila je negdje oko 70 °, malo manje... nakon restarta, pokrenem ja opet cod i ista prica, ali ne za 2h nego za 10 min. Nije softwerski problem jer sam u međuvremenu reinstaliral windowse i nabavil drugi kopiju coda. pa me zanima zbog cega imam problem; pregrijavanja (mada 70 ° je po meni recimo "normalna povisena" temperatura) ili?? EDIT ostale komponente; Intel core duo E6550 (2 x 2.33 gb) P35AP-S Foxconn 2 x 1 gb ddr2 pitanje za one koji imaju tu grafu... kolko ste je clockali?? Zadnje izmijenjeno od: Maverick11. 23.12.2007. u 03:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
freerider
Datum registracije: Nov 2007
|
pod prvo - pokushaj smanjit temperatru grafe! accelero s1 preporucujem! pod drugo - pokushaj s novim driverima! pod trece - koji je proizvodjac i jesi li je overklokiro? ja imam od xfx-a xxx edition na 670mhz i sa stock coolerom je jednostavno nemoguce bilo bilo sta igrat! komp se zamrzne! stavio accelero s1, temperature skinio za 20 stuonjeva, i sve je super, jedino mi medal of honor blokira, tj komp se zna zamrznit!grafa je sve na default, kao i driveri, i jednostavno neznam u cemu bi mogao bit problem! probao sam smanjit taktove grafe(riva tuner), ali nista nemjenja situaciju! po meni je mozda do softwarea tj. igre, jer u mom slucaju samo MOH blokira! inace nemam ideje sta bi drugo moglo bit! |
![]() |
![]() |
![]() |
#250 |
Premium
|
Možda vam je napajanje preslabo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#251 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
chiro-i nije presabo sigurno, a Maverick11 također nema preslabo ako se igra 2 sata bez problema. GT btw troši jako malo struje. @Chiro, vrati stock hladnjak i reklamiraj ju, jer je očito da nije ispravna ako ti ne radi ispravno sa stock-om. @Maverick11, može biti 1000 problema... za početak navedi koje napajanje imaš i jel se sustav restartao sa drugom grafičkom? Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 23.12.2007. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
freerider
|
@Gilbert5, zaboravio sam navest razlog zasto mi nije ispravno radilo sa stock hladnjakom! naime, vrtnja venta po defaultu je negdje 30%, sto je premalo, i graficka se pregrijavala, i zbog toga se komp blokiro! kad sam si u rivi tuneru napravio profile za vrtnju venta, komp nije blokiro, jedino kad igram igre, ventilator siba 100% i buka je meni nepodnosljiva! sa accelerom komp je jako tih, i temperature su vise nego zadovoljavajuce! neznam, pricekat cu jos malo, vidit cu kako ce se ponasat u drugim igrama, ako mi jos bude gdje komp zablokiro, reklamirat cu je! |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
i kao drugo 8800GT sa 1gb memorije je beskorisna (1gb je previse za mid-end graficku, mogli su stavit i 4gb memorije na nju pa bi doslo na isto - snaga graficke kartice se ne mjeri u kolicini memorije...) uzmi verziju od 512mb koja je 500-800kn jeftinija a ima ISTE performanse |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ok je sve što pričate, svako ima svoj izbor, neka kupi što želi.. ALI.. npr. stalno se spominje uzmi 2 ove bolje je nego jedna ova itd.. Da ali šta sad svi odjednom imamo CF ili SLI ploče??? A i te spike GT po 1500 kn baš ne drže vodu.. Rijetko gdje su dostupne po toj cijeni a da ne kažem da moš roštiljat na njima.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Bojim se da su malo zahebali te 8800gt kartice. I još jedan član foruma je kupio EVGA verziju sa clockom na 700/1000, i ako je ne downclocka gotovo da ne može igrat niti jednu igru. S druge strane, meni sve radi maksimalno stabilno na 720/1030, a moglo bi i više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
OK GT 512 ne košta 1500 nego 1700kn i opet je duplo jeftinija od ove koja nije nešto bolja. Što se tiče zagrijavanja, malo povećaj broj okretaja ventilatora na cooleru i nećeš moć roštiljat na njoj ![]() Mislim, vidim da si ponosni vlasnik dotične ali jbg, činjenica je da je kartica neisplativa.
![]() |
![]() |
#259 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Najjaci su mi likovi koji dodu i vele sad imam jednu od 128 megabajta, sta mislis da uzmem sad 2 od 256 ili slicno ![]() Ljudi valjda briju da su rami kod graficke kao konji kod auta (premda ni auto sa vise konja ne znaci da bolje ide)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#260 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() Ne kažem ja da je ona nešto super isplativa, mogao sam i bolje proći, ali ne nešto drastično! Pogotovo jer mi je grafa hitno trebala a ovdje u Osijeku je najjeftinija GT bila po 1750 kn (u tom trenutku). Eto na kraju bi svakom preporučio XVisionovu grafu s tim sonic hladnjakom jer je stvarno odličan, čak ima i pasivce na memoriji za razliku od onih GT sa zalmanom.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
JDM
|
hd3870 za <1500kn.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() HD3870 definitivno, ima ih po 1500kn
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Brzina ventilatora na max prilikom boot-anja na 8800GT
Može li mi tko reći zašto svaki put kad upalim komp,znači,samo prvo paljenje,ventilator od grafičke se zavrti na max okretajima,negdje 5 sekundi i onda prestane,poslije radi sasvim normalno.To mi je prije bilo i na 7600GT,jel možda zbog matične ili se tako ponašaju sve grafičke prilikom paljenja kompa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
JDM
|
Sve se tako ponasaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
ASUS 8800GT 512mb SLI
Poz evo san u staze kupija 8800gt i graf je zakon. E sad me zanima oce li ovo moje napajanje izdrzat jos jednu da in stavin u SLI i jel mi se to ispalti. Bozic je pa se malo castin dok je jeftino ![]()
CPU: E6400 & termaltake ST RAM: 2x1Gb DDR2 super talent 800-CL4 MB: D975XBX2 GRAF: ASUS 8800GT; Dell 2407 wfp-hc HDD:WD raptor 74Gb (10000rpm) & HITACHI Sata II 250Gb(7200 rpm) CASE: chieftec dragon big black;Corsair HX 520W AUDIO: X-Fi Xstreme Music; Logitech 5.1 Z-5500 THX |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kolko znam taj PSU ima SLI certifikat prema tome morao bi ih voziti ali neznam dal ti to ima smisla osim ako jako puno gejmaš u jako velikim rezama...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|