|
![]() |
#242 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Bah, 4:0..."agresivna" postava u najboljoj maniri panja Ivankovića i hrpa jeftino primljenih golova... Ajd, onaj zadnji je bila bombetina.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#244 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Najača su mi ona dva udarca Dinama po golu koja su završila u autu. Zbuni pa primi četiri komada. ![]()
![]() |
#249 |
Super Moderators
|
Ajd-ak ništa drugo uživao sam u Ciboni danas ![]()
![]() |
#250 |
Banned
Datum registracije: Oct 2008
|
meni je bilo fora kad su se bad blue boysi skinuli goli do pasa i onda si zapalili stolice nasred tribina kako bi se ugrijali jadnici |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#252 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
ah... nisam očekivo da će ih ovak zgazit. Onaj Bent je zabio sad i nikad više, nikad čuo za njega. Ni rezultat ne pokazuje ogromnu razliku razliku između igrača i tempa u igri. Nakon ove utakmice će se zamislit cjela HNL koliko imaju smisla ovak lokalne lige, jadne. Ja sam za staru JUGO ligu, ujedinjenje svih liga jugoistočne europe!!! + austrija, mađarska, češka, slovačka pa i poljaci su welcome. Jedino Grci neće nikad pristat, oni već imaju ionako dovljno klubova u euro natjecanjima |
![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
jedva sam chekal tu tekmu, zhurio se k curi, tak da ubijem dve muhe s jednim udarcem, kad ono krene tekma, i vec vidim kak bu bilo.... nakon prvog gola cura me krenula 'tjeshiti' tak da nisam niti odgledal do kraja tekmu (al je svejedno bila dobra vecher ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Velika je razlika, i u kvaliteti, a osobito u držanju tempa. Dinamo je pao nakon pola sata a Englezi su stiskali cijelu tekmu. Regionalna liga nije nikakvo rješenje. Pogledaj košarku, izuzev 4 kluba više i nema košarke kod nas... A iz naše lige su ipak izašli mnogi kvalitetni igrači. Treba više ulagat u razvoj mladih igrača kod nas i ne kupovati prosječne strance kao što to Dinamo radi. I treba spriječiti Dinamo i Hajduk da pokupuju sve najbolje iz ostalih klubova, da se barem malo drži konkurencija. Kod nas Dinamo riješi 90% tekmi u pol sata igre po utakmici, i zato su izgubljeni kad im neka momčad nabija tempo cijelu tekmu. Mislim da bi regionalna liga donijela više štete nego koristi po tom pitanju.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 07.11.2008. u 09:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Naravno ![]() Jedini prvotimac je bio povratnik nakon ozljede (Torres) ostalo sve iz mladog pogona i druge momčadi Ja htio da Tottenham dobije, ionak je Carling Cup najbeznačajiji trofej, mada je to Tottenhamu i najvrijedniji koji imaju u vitrini ![]() Gledo prvo poluvrijeme, koji je to show bio, i jedni i drugi lijeni ko blato, nekima se ni trčat nije dalo, prejako ![]()
![]() |
#257 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Tottenham ih je bas nasapunao.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Za mene je Liverpool drugi Milan. Igraju isto,definitivno najlosiji nogomet u Europi. Dojam mi se popravio ove godine,malo ljepse igraju i jedni i drugi. Nekad sam volio Liverpool,mozda ga zavolim opet,ko zna... ![]() ![]() Sto se tice Bent-a , moje je misljenje da u svim normalnim ligama, za golove su zaduzeni napadaci. KAd se negdje zabije, za ocekivati je da je golove zabio napadac. Tu i tamo za bije neki veznjak ili cak branic,ali to je posao napadaca. Kako god se zvao. OSIM naravno u nasoj reprezentaciji. Tu daje ko stigne ![]() Arsenal igra najljepsi nogomet,ali to je po meni i razlog zasto Wengera nitko ne tjera s klupe,jer ako cemo malo bolje pogledati, ako ekipa godinama ne uzme nikakav trofej ,sansa je velika da ce trener dobit otkaz. Ali njega ne tjeraju. Ko zna.... Sto se tice Dinama,nemam nista za reci, otkad je trojac otisao,ja samo pljuvam po Dinamu,prije sam ih volio,sad vise ne. Samo zato jer je pun bahatih klinaca koji su sretni kad zarade 20 000 eura za neki auto i njim je to dosta. Nisu budale da si lome noge bez veze. Ovako malo igras,dobis nesto para,karas naokolo razne fufe,mirno spavas. Ko jebe Europu. Bolje Kralj u selu,nego prosjak u velegradu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Promjena u 40. minuti? i to Moralesa (nije da je odigrao nešto posebno, ali ni drugi nisu bili bolji) van, a Balabana unutra? OMG ![]() Nisam siguran da to može dobro završiti ![]() Što se mandže tiče - pravi napadač ono mora zabiti.
![]() |
#267 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
A jebiga, vidjela se iz aviona pusiona. Spartak kad ide u napad dolazi 6-7 igraca na rub 16-erca, a Dinamo kad je u napadu budu tu mozda dvojica najvise. To i najjadnija obrana rjesava bez frke. Lose postavljena igra i losi igraci. http://www.sportnet.hr/Vijest.aspx?ID=368766 Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ništa...
![]() |
![]() |
#269 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Marijo moj miljenik se ponovo iskazao. Pokazuje napredak - sad je barem zapucao. Inače proba rolicu izvest pa se zaplete jadan sav. I'm so proud ![]() Ibanez - igrač utakmice, a i Pletikosa se naskidao svega i svačega na našu žalost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Guest
|
Steta. Utakmica nije bila nesto. Ni Spartak ni Dinamo nisu bili nesto. Ovi su zabili taj jedan gol i to je to. Mislim da niti jedan ni drugi klub nemaju sto traziti u nastavku. Ali, bilo bi mi drago da smo prosli dalje, tek toliko radi utakmica. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|