|
![]() |
#2641 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Koja nvidia gpu je u rangu amd hd6750? Da je što tiša, jedan slot, malo troši po kilometru itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2642 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
gt 740 ddr5 gtx 750 i 750Ti su dosta jače i imaju još bolji perfomance per watt |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2643 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Dao bi ti lajk da mogu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
poz svima. moze savjet. dvoumim se za uzeti bratu Gigabyte GTX 960 4gb ili MSI GTX960 4gb (u Uziju obe). Gig je 300ak kn jeftiniji. jel mislite da se isplati dati vise za MSI kojeg inace vise preferiram? poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2649 |
Premium
|
nije (GV-N960OC-4GD). 2 venta ima. nisam bas istrazivo, al cini mi se da je to neka "smanjena" verzija sto bi znacilo da su mozda hladenje i OC losiji? nemam vremena se zezat sa polovnjacima, a i nije za mene tako da... ATI me ne interesira, vec dugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma mogu i ta dva venta dobro ohladiti grafu, možda čak i bolje od msi-a, ali realno ta grafa nije neka temperaturna ubojica... svejedno bi išao na giga. ja sam imao gainward, asus, msi, giga... uvijek se vraćao na (3x da napomenem) gigu, jer jednostavno hladi brutalno, gara je ista ko i ostali i eto usputno rečeno na njoj mi je jedinoj radio hdmi iz ati tabora. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2652 | |
Premium
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2542 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2653 |
Premium
|
neznam, brat igra iskljucivo samo strategije (starcraft, total war,...). mislim da ce mu skok sa 460tke na 960tku bit i vise neg ocit, a tih 1FPS gore iz onog grafa mi nis ne znaci. jedino proc bi mogo bit problem vec (PhenII 955BE, non OC za sad). poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2655 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.gigabyte.com.hr/products/...px?pid=5401#ov ova o kojoj ja pricam je ova: http://www.gigabyte.com.hr/products/...px?pid=5507#ov ne brine me toliko zagrijavanje jer ipak je to gig, nego koliko ce se down the road dati izvuc iz nje. koliko vidim ima i manji konektor za "juice". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2656 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Moj je 2Gb model. Sasvim dosta ova, iako neće meni zadovoljiti ni 4gb model. Slab pomak negdje je spor i za 1-3 fps viška i 150-dak kn skuplji. Prije da netko spominje 4Gb je za budućnost i bit će da trkelja bezveze.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Ma pusti ti one grafove kad testiraju Shadow of Mordor na medium teksturama, iako možda kod 960ke 4 gige ne igra zbog 128 bit sabirnice. Zadnje izmijenjeno od: Brko. 10.12.2015. u 21:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2659 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Gledao sam sve silne reviewe da odlučim uzeti 4Gb. Nije mi isplatio zbog kočenja sabirnice niti traljavo povečanje preformanse, a kamoli gubitak viška krznatih životinja. Dakle, ne razbijam glavu za 2Gb viška koju neće donijeti preformanse. ontopic. Grafa je čudo, čim dođe do 50 stupnja , ventovi vrte na 700rpm. Kad je do 35 stupnja i vent ne vrti. Ugllavnom , dosta osjetim veliki pomak od bivše 560Ti. WOT, CS:GO ponajviše.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Ako misliš "dug transport" u smislu da ti treba dugo da dođe, to nije istina. Paket poslan običnom preporučenom pošiljkom iz ZG dođe za 3 dana. Dostava iz CU, osigurana na iznos računa, također 3 dana ako imaju na lageru. Vrijeme čekanja zbog transporta nije visoko. Cijena dostave je visoka, ali nije ni unutar Njemačke jeftina. To je sad "razlika u standardu". Nijemcu je ova akcija mrak jer da je dostava standardnih 10ak €, opet je to cijena dvije kave u "Tchibo". Kad nešto rikne uzmeš retoure i šalješ bez naknade ili ti se naknadno svaka lipa/cent isplati uz predočenje računa o slanju. Čini se da u našoj Rvackoj još uvijek postoji mentalna ograničenost koja se manifestira pretpostavljanjem da nešto funkcionira kao i prije 10 godina: slabo ili nikako. ![]() Nu mi familija šalje svakih pola godine paket čokolina, kad vani nije 20°C+ onda upakiraju i svježeg i dimljenog sira i niti jednom mi je došlo pokvareno ili pokradeno ![]() Citiraj:
![]() Ako misliš "dug transport" u smislu da ti treba dugo da dođe, to nije istina. Paket poslan običnom preporučenom pošiljkom iz ZG dođe za 3 dana. Dostava iz CU, osigurana na iznos računa, također 3 dana ako imaju na lageru. Vrijeme čekanja zbog transporta nije visoko. Cijena dostave je visoka, ali nije ni unutar Njemačke jeftina. To je sad "razlika u standardu". Nijemcu je ova akcija mrak jer da je dostava standardnih 10ak €, opet je to cijena dvije kave u "Tchibo". Kad nešto rikne uzmeš retoure i šalješ bez naknade ili ti se naknadno svaka lipa/cent isplati uz predočenje računa o slanju. Čini se da u našoj Rvackoj još uvijek postoji mentalna ograničenost koja se manifestira pretpostavljanjem da nešto funkcionira kao i prije 10 godina: slabo ili nikako. ![]() Nu mi familija šalje svakih pola godine paket čokolina, kad vani nije 20°C+ onda upakiraju i svježeg i dimljenog sira i niti jednom mi je došlo pokvareno ili pokradeno ![]()
![]() |
![]() |
#2667 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ok, lijepo ste se napričali o pošti, hrvackim i švabskim standardima te isplativosti hardvera u obje ekonomske regije i sve ste lijepo i dovoljno rekli. Molim dalje držati se teme, a to su - da pocjetimo - nVidia GTX 9xx kartice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#2670 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|