|
![]() |
#2641 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2642 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Daj mi u pp opiši kako funkcionira dual SIM na Lumia telefonima. Jel mogu za jedan SIM staviti da bude mobile data only i jel su oba SIM utora HSDPA ili 4G ready?
I LIKE TO WALK ALONG THE BEACH WITH A RAGING HARD ON. IT'S FUNNY TO SEE THE REACTIONS. ![]() Zadnje izmijenjeno od: The Man. 08.05.2015. u 22:08. Razlog: Nisam ranije završio post do kraja zbog lijenosti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2643 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja sam uzeo G2 bez garancije, preko oglasa, nekih 1600kn, i imam onu žutu mrlju, koja i ne smeta toliko, vidi se samo kad je bjela pozadina. Ali mene strah da se nebi dalje širilo, ili otkazivalo, kao što kolega s foruma piše da ima problema, mislim telefon svaki čuvam stvarno odlično, ali kontam ako će se širiti dalje, da ga se rješavam. |
![]() |
![]() |
#2644 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Bez gare za 1600 sa žutom flekom na ekranu??? Prijatelju, meni ni iz đepa ni u đep, al neko te je rosno preveslao. 1700 je moj otišao skoro nov. Kolega brodjo je dao svog za 1600 ko nov i sa debelom garancijom... A kolega Mileni je tražio 1100 za 32 GB model bez gare. A ta fleka se inače često širi i dovede do umiranja displeja ![]() |
![]() |
![]() |
#2645 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Ja sam uzeo g2 pred tjedan dana, 1500 kn sa 17 mjeseci garancije, mint stanje i uopce nisam gledao telefone bez garancije+racuna bas zbog te zute mrlje i opcenito zbog mogucish kvarova. |
![]() |
![]() |
#2646 |
Premium
|
Bome si ga ubo onako na finjaka. Ni ja se ne bi bunio da ga nađem po toj cijeni, ali vjera mi brani da kupujem polovne stvari pa bi morao dalje proslijediti info.
#2647 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
I sad mu ja objasnim da je to Knox i da je okinut okinut 0x1 i da je time garancija bye bye i da može naći nekog drugog za 2 soma, lik mi psuje majku lopovsku i prevarantsku i švercersku, da mu rušim cijenu a kasnije bi ga podo za 500kn više, da ovo da ono. Mrtav hladan sam mu rekao da ga nebi uzeo za 50kn, a kamoli za parsto kuna manje. Jučer mi je poslao mail sa isprikom i da bi mi velikodušno spustio cijenu na 1800 ![]() ![]() ![]() ![]() Garancija je esencijalna stvar kod mobitela. Ako je mobitel nema, a star je par mjeseci, minimalno 50% off cijene ide, a ne 100-200kn... Malo sam otišao u offtopic, ali pazite se. Back to G2. Fleka se širi vremenom. Nije dokazano kojom brzinom, ali se širi i na poslijetku umire digitizer te je potrebno mjenjati ekran. Eto, prenosim viđenja jednog servisera. Tako da kvaju, sorry brate, ili ga se riješi ili mjenjaj ekran uskoro. |
|
![]() |
![]() |
#2648 |
Registered User
|
Fak. Ok hvala vam na komentarima, inače iz BIH sam, ovdje je oko 400km cijena g2, bar u mojoj okolici. Valja sad tražit nešto drugo do ovih para ![]() A pravo mi se svidio telefon sa obzirom na cijenu, pogotovo kad sam KitKat vratio na njega. Pa ako tko ima prijedlog neki pucajte. |
![]() |
![]() |
#2649 |
Premium
|
Uganjaj Z1 Sony.
#2650 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2651 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
dobra stara Lis(ic)a ![]()
#2652 | |
Premium
|
Citiraj:
Ni ja nisam obozavatelj polovnih stvari, ali zadnja dva moba(hox i G2) sam uzeo polovna(hox od frenda, G2 preko njuskala) sa 1,5god garancije i sve super. Ustedi se dosta love, a i novi mob nakon mjesec dana je polovni, tak da brzo dodjes na isto, a razlika cca 500 kn, tak da vjerojatno necu nikad vise kupit novi telefon, jer to je po meni čista pušiona love ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2653 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I preporucio covjeku da naruci novi display preko ebaya, ali njega kao ni mene zuta mrlja ne smeta, pa je rekao ostaviti kako je. Opcenito, ako uzimam od nekog provjerenog, mene ne smeta sto nema garancije. Dapace, malo jeftinije prodjem. A mobitel zato provjerim u potpunosti. Iz tog razloga taj mob nisam ni stavljao na njuskalo. Jer mi se ne da baviti likovima koji bi mi spustali cijenu na 300kn ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2655 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, fleka je bila tu. Na desnoj strani moba, i to ne bas malena. |
![]() |
![]() |
#2656 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Konačno nakon 2 mjeseca nabavim Nexus 5-icu i nakon par dana korištenja, ne da ne osjetim razliku naspram Nexusa 4, nego razmišljam da kad mi se 4-orka vrati sa servisa, ovo bacim na bubanj ![]() Što se samo hardvera tiče, ekran je malo topliji, 4-orka je vukla na plavo. Vibracija je malo jača. I ova soft touch plastika je baš fina za držat. |
![]() |
![]() |
#2657 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ista stvar kod mene samo sa z3.Ne govorim o bateriji,kameri,zvuku,bla bla truć.Samo o brzini.Razliku ne osjetim uopće,ama baš nikakvu. Ok,ne igram igrice na mobitelu gdje bi se razlika sigurno poprilično vidjela.U svakodnevnom radu ,ista stvar. Disclaimer: na maku nisam nikad koristio stock,a sykopompos s xda je valjda 4 mjeseca i prije izlaska LP krenuo riješavati memory leakove i druga čudesa koja uopće nisam kontao . ![]() |
![]() |
![]() |
#2658 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Imao sam oba neko vrijeme i ipak Nexus 5 gladje radi od cetvorke. Ne toliko primjetna razlika u brzini otvaranja aplikacija i sl. ali definitivno manje stuca Nexus 5, tj blize je konstantnih 60fps u svakodnevnom koristenju. Inace soft touch plastika je zakon i ne znam zasto ju vise mobitela ne koristi. Za razliku od sjajne plastike, ne izgleda ni ne djeluje jeftino u ruci a i dalje ima sve prednosti plastike u odnosu na metal ili staklo npr. |
![]() |
![]() |
#2659 |
Premium
|
Jel netko flešnuo Lollipop na L90 dual sim? Ako može nek posta link jer ja flešao mađarsku verziju pa mi izbacuje neki error pri paljenju. |
![]() |
![]() |
#2660 |
Antimićanin
|
Probaj ponovno ako nisi. Neki puta odbije suradnju prvi put. Na G2 sam jednom morao 2 puta flešat 30E. Xulos je morao G3 3 puta flešat. Ruku na srce, ipak to nije official softver već iz communitiya. |
![]() |
![]() |
#2661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2662 |
Premium
|
L90 lollipop
Baca mi na restartu sljedeću grešku + što me pita dali da aktivira mobilnu mrežu?? Code:
Can't find match cost for nt-code mcc/mnc[21902], subset[ff] |
![]() |
![]() |
#2665 |
Premium
|
Meni se taj bug jako rijetko pojavi, obično kad se dopisujem na 3 strane u isto vrijeme (viber, whatsapp, facebook mesenger) i onda iako sam sve poruke pročitao, ledica blinka. Najlaske rijesim tako sto odem u task manager i napravim "stop all" i onda ledica prestane blinkat. |
![]() |
![]() |
#2666 |
Premium
|
Koliko sam ja upoznat, taj LED problem se jednostavno sredi... Pod system settings -> display -> notification LED -> staviti OFF (za svaki slucaj provjeriti pod accessibility da nije nesto vezano uz LED ostalo upaljeno). Zatim restart, nakon restarta upaliti notification LED pa opet restart. Nakon toga bi tribalo raditi normalno. Probajte... |
![]() |
![]() |
#2668 |
Fresh Juice
|
Od 1.6. G4 u Sancta Domenici. Cijena 4,999 kn http://www.sancta-domenica.hr/mobite...-preorder.aspx |
![]() |
![]() |
#2669 |
Premium
|
Moze neke preporuka za kvalitetan ( crni i mora biti mat)TPU cover case, s tim da nije prebulky, a opet mora biti kvalitetno napravljen, jer G2 ima ultra tanak bezel i ako ako case nije precizno napravljen, ne izgleda dobro. Nakon nabave telefona, drugi dan sam sa njuskala kupio generic TPU case, čisto da mi bude u nečemu dok ne nabavim neki pravi i kupio sam ovaj tj takav (crni): http://www.ebay.com/itm/400823238510...%3AMEBIDX%3AIT Sve je ok, osim sto bas nije bas najbolje sjeo oko ekrana (s lijeve strane je 1,5 mm dalje od ekrana nego na desnoj) i bezel je previsok, tak da je malo problematično kad se treba stisnut nesto na ekranu blizu ruba. I opcenito je malo prebulky za moj ukus. Trazeci dalje, nasao sam na Icipio Brig, ima par sitnih reviewa, uglavnom kazu da je kvalitetan case, ali nisam na ebay uspio nac crno, vec sivo, pa sam uzeo njega. Iskreno, ne znam kakva ce biti sreca sivi case na crnom telefonu: http://www.incipio.com/cases/smartph...-tmobile.html# Frend ima G2 vec godinu dana i slučajno je negdje u Zadru kupio savrsen case, (doduše bijele boje, ali vjerojatno postoji i crno) savršeno sjeda, tanak bezel i nije bulky, ali, na njemu nista ne pise, tak da ga ne mogu proguglat, a on se ne sjeća ime prozvođača, jer je kupio prije godinu dana. Ako netko ima dobra iskustva sa nekim određenim caseom, neka slobodno napise ![]() Isto tako planiram stavit tempered glass, svi preporučuju nillkin, ali opet neki imaju problem, jer je staklo mrvicu preveliko i kako su rubovi ekrana savinuti, ostane dio od 1-2mm koji se ne zalijepi, tzv halo efekt: http://swappa.s3.amazonaws.com/listi...XwqDvM_big.jpg Nije mi jasko kako isti tempered glass nekom sjedno dobro, a nekom je prevelik, očito nisu svi primjerci(tmp glass-a) iste veličine. I općenito kakav je osjećaj sa tmp glass-om? Sa ovom maskom sa njuskala sam dobio i neku shity foliju koju sam zalijepio i ekranu se osjetljivost/preciznost praktički prepolovila, pa kak je sa tempered glassom? Foliju sam odmah nakon 20 min skinuo ![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Antimićanin
|
Tpu case i tampered glass na G2 zna bit loš kombo jer tpu zna stiskati to staklo i stalno mu oddiže rubove. Kod ako misliš korisiti TPU case, onda uzmi kvalitetniji screenprotector. Ja sam imao 5 mjeseci jedan rockymobileov i osim jedne rupice koju je napravio moj sin svojim zubićem, nikakvog traga korištenja. A responzivnost ekrana je bila vrhunska. Nikad nije nešto neuhvatio. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|