|
![]() |
#2641 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Malo prije ista stvar, is7 kempa u bazi i na kraju kad je ostao u našem timu jedini tenk protiv 4 artya (ja arty) frajer krene prema capu i prođe pored njega i naš arty ga oneshoota ![]() 45% win ima... Kasnije smo ih sve rješili ![]()
![]() |
#2642 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2645 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#2646 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja sam mislio da mogu posadu s SU122 prebacit u ISU...kod nekih tenkova mi je to upalilo ako se dobro sjećam,pa mi nije jasno zašto sad neće ipak je to ruski TD premium i ide u rusa td-a ![]() EDIT: Aaa sad sam skužio,dakle pretreniram na ISU i onda ih vratim na SU i treniram dalje...
![]() |
#2648 |
Guest
|
A ne mora se kempati na Malinovci. To je fina mapa za rush, za zasjede i za flankanje... Samo eto, njubarama je najlakše sjedit bazi. ![]() |
![]() |
![]() |
#2649 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
opcenito sma fasciniran s ekipom koja misli da je obrana baze ostat sto blize krugu i cekat ove da te pregaze... sjecam se i retarda u loeweu, lik ostal zadnji na malinovci s arty, ja ubil 5 komada u rushu niz brdo. jos tri tipa isli samnom. mi poginuli dok je 11 idiota sjedilo na brdu..naravno svi zginuli. ostal taj loewe i arty..lik u lavu capa svoju bazu... srecom je arty bio ok pa je sredil ove i pobijedil ismo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2650 |
|
Jutros je toliko igraca ostavilo mozgove u teglicama kraj kreveta, da sam ugasio Assault i Encounter modove igre. Nedostatak ikakvog razmisljanja se ipak lakse tolerira u standarnom modu igranja. Assault Malinovka je bila kap koja je prelila casu. Dva parkinga u sumama i opca cik-pauza.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2653 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ajd šta reć, ja u superpershingu borim se protiv is8-ce i tip iz našeg tima koji je imao 800-tinjak štete govori meni da sam idiot, a ja sam samo is8-ci skino 1200hp-a. Mislim stvarno ima likova u tom wot-u ![]() A u drugoj borbi, tip u tigeru II i ja u seperperi kepamo bazu i ovaj u tigeru II stoji nasred baze a kv1s kojeg promašiva ubija boga u njemu i naravno ubije ga, i nakraju jedva pobjedimo.
![]() Zadnje izmijenjeno od: pinkskin. 13.05.2013. u 13:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2654 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Da se nadovezem... Moa u SP mano a mano sa IS8 , i lik mi nemre nis i pizdi na chat. Eh, taj Pershing je stvarno iznenadjujuce tvrd, svaki put me odusevi.
![]() |
#2655 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
Zadnje izmijenjeno od: malba. 13.05.2013. u 15:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2657 | |
|
Citiraj:
Oko 7000 dmg received mi je plafon za sad. Treba imati i dobar tim koji ce kažnjavati suprotnu stranu dok SP upija/odbija granatu za granatom.
![]() |
![]() |
#2659 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2660 |
schwere panzerspitze
|
Ja se nadam da ce od sutra kad prestane 5x xp biti samo uobicajen broj debila i botova. Zadnja sad s gw tigerom drugi nas arty su14 samo se vrti oko spawna i tako 5 min bez da je 1 ispalio, is4 mi "cuva ledja" i tako.. Zadnje izmijenjeno od: malba. 13.05.2013. u 23:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2661 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Mene jedino živcira i nije mi jasno zašto mi neda s određenim tenkovima da imam OK ekipu,ili barem jednaku...a to su redom S 51 arty,T32,AMX12t...s njima nikako skupit pobjedu... Citiraj:
![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 14.05.2013. u 00:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2662 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
Počastio se sa AMX50 100 i Miletom 1946. Na ovo prvo čudo se još moram naviknuti, dok je Mile pravo osvježenje nakon V39, napokon tenk koji je dingabilan i pokretan.
![]() |
#2663 |
Guest
|
Da, to se i meni događa, da mi tenk uđe "u blokadu",tj. nikako sa njime pobrati dnevni bonus ![]() Za vikend "crne mačke" su mi bili M12 arty, AC Mile46 TD i E-100 na koji sam netom izgrindao 15.2cm top...što me podsjetilo da pitam: imate li i vi osjećaj da ovaj top puno više dinga od osnovnoga? Ozbiljno razmišljam na povratak staroga topa... Btw, vikend završio, ja sa 44% pobjeda instant skočio na 68%...to nije normalno. Stvarno ću se staviti na dispoziciju i zamoliti za društvo u platoon-u kada budu ovakvi specijali za "specijalce", jer u randomu ovo nema smisla igrati. Sve sam manje-više rotirao iste tenkove, ali ovakva razlika...pfff. ![]() |
![]() |
![]() |
#2664 |
schwere panzerspitze
|
Vikendom je i inače groblje, al ovo je bilo.. uf.. Meni se nastavlja i danas.. Najbolji primjer je gw tiger, od 15tak odigranih od kad sam ga kupio u četvrtak samo jednom je tim poživio dovoljno dugo da ispalim više od 4 granate.. Il svi na jednu stranu i 1-15 il po četri pet tier 9-10 tenkova u timu sa 0 dmg i opet par-15.. S gw panterom sam dobio samo jednu od petka, i to kad sam uništio 6 tenkova, inače šipak.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2665 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A) 12,8 cm KwK 44 L/55 72 246/311/65 mm B) 15 cm KwK 44 L/38 50 235/334/85 mm 15cm top zato funkcionira bolesno sa prem. ammo. Kada je bila prem. municija na 50% popusta kupio 450 granata i miran sam jako dugo vremena. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Guest
|
Ma znam, da je AP bilo bi mi jasno, no ja ga baš i punim goldom, pa malo-malo (doslovno)- ćorak ![]() A ništa, još probam ovako koji dan, pa ako ne ide- nazad na stari top, ne mogu se požaliti kako je funkcionirao ![]() Ionako je sada u apsolutnome fokusu od "desetki"- The Bat Prvi dojam ![]() Pitanjce: imam izgrindan E-50M i T-62A, no nemam love za kupiti oba (uskoro skrpam silvera samo za jednoga). Što prvo uzeti od ta dva? Thx ![]() |
![]() |
![]() |
#2667 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2668 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Banned
|
citam najavljeni nerf VK2801 - OPEt...nerfaju i LEOPARD 1. ti ljudi stvarno provociraju. pun mi ih je jurac. uzas |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|