|
![]() |
#2641 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Mali osvrt na Walking Dead epizodu 7 - daleko najjača epizoda sezone, a i generalno jedna od boljih uopće u seriji. Konačno akcija, konačno galama, konačno puknuti živci! Ni zadnja epizoda nije bila toliko loša, ali ovaj je odlična. Možda ipak ispadne nešto dobro od ove sezone. Shane je lik i pol. Šteta što je malo "psycho" ali ima muda "when the shit hits the fan". Digne frku i reagira.
![]() |
#2642 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
SOA
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2643 |
Guest
|
SOA
|
![]() |
![]() |
#2644 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2646 | |
|
Citiraj:
Strip nisam čitao, tako da neznam. Nadam se samo da će serija krenuti uzlaznom putanjom, zadnje epizode obečavaju.
![]() |
![]() |
#2648 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2649 |
Guest
|
Ne znam ak ste propustili pred dvije godine sezonu? http://www.imdb.com/title/tt0094535/episodes#season-9 |
![]() |
![]() |
#2650 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
uj, back to earth! odgledao jos onda, bas nedavno ponovljeno gradivo, opet ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2653 |
Guest
|
Koji prevrat na u SOA ...jedva čekam sezonu 5. Sudeći po svemu bit će! |
![]() |
![]() |
#2654 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2655 |
Torrent freek
|
![]() ![]() Šta vbam je problem stavit spoiler? Ako ste vi pogledali nisu svi, a vaše postovi koji se daju čitat između redaka kvare gledanje
![]() Uglavnon, SOA ![]() ![]()
![]() |
#2656 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2657 |
Torrent freek
|
![]() |
#2658 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
#2659 |
|
Sad me nervira što Walking Deada nema do 2. mjeseca ![]() Zadnja epizoda je bila stvarno "wau". Ono kad se sve otme kontroli pa konačno pucaju živci i ide se sve razye...! ![]() Vjerujem da će se serija naglo popraviti na bolje!
![]() |
#2660 |
Guest
|
Moj komentar na Walking Dead je taj da sam sanjao san prije 2 dana koji je uključivao mene, frendicu koja je zombie nasred random ceste i tupu lopatu u mojoj ruci. Nakon što sam se probudio imao sam osjećaj koji je bio bolji nego nakon kaj sam pogledao bilo koju epizodu iz ove sezone. Pogledao sada Chuck. Malo mozak na pašu i uživancija :P |
![]() |
![]() |
#2661 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Warehouse 13: Na pocetku malo childish, no kasnije ti se zavuce pod kozu (ali opet, i Esmeralda mi se zavukla) , tako da je preporucujem, za odmoriti glavu uz malo vedrog humora i neozbiljne tematike.
![]() |
#2662 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Zadnje epizoda terra nove - preporuka. Efekti 10x bolji i napokon bolja radnja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2663 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#2665 |
hungry, for a little more
Datum registracije: Sep 2007
|
Meni je zadnji community doslovno mučan za gledati. Prva epizoda za koju sam razmišljao da je ne pogledam do kraja. Posljednja sezona sve više izlazi iz okvira mog ukusa (namjerno ne govorim o kvaliteti). Što se mene tiče, ako ovako nastave, neću žaliti ako ne bude četvrte sezone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2666 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da, i meni je lagano losije nego prije, ali i dalje ima epizoda i scena koje su lude.. zadnja je meni bila oke.. iako nikad nisam gledao glee, dobro sprdanje istog.. a poslozili su super.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2667 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Modern Family i BBT su 2 najbolja sitcoma na TV-u trenutno. Community se previše trudi biti cool, ali im to baš i ne polazi za rukom. Zadnja epizoda Modern Familyja kad Manny šokira Phila, a ovaj se počne grčit jer genijalna ![]()
![]() |
![]() |
#2668 |
Guest
|
Mislim da onoliko koliko se community trudi biti cool da se isto toliko bbt trudi biti geekast. Na kraju je jedno i drugi najjobičniji mainstream. Modern Family zadnja epizoda je fakat bila trgaona. Ty Burrell je zaslužio taj emmy definitivno! |
![]() |
![]() |
#2669 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
evo za sve koji nisu citali "A song of ice and fire" novele, trailer da se nabriju na novu sezonu Game of Thronesa: http://www.youtube.com/watch?v=sBrsM...&feature=share dobar trailer, jedva cekam vidjeti kako stannis izgleda.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2670 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ima li netko da je gledao seriju Suits, dal se možda zna kad starta 2. sezona? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|