|
![]() |
#2611 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Ako nema zvuka, za mene je to aplikacija koja ne radi.
![]() |
#2612 |
aka Edo, aka Syncros
Datum registracije: Mar 2005
|
Pod super mislim na brzinu rada, stabilnost, pravilan 24p playback. I neznam kaj ste danas svi tak nadrk....ni. Jel sam ja rekao da mi netreba zvuk ili neki drugi kur...c Ova verzija je UNIVERZALNA sa S905 playere, da si pogledao na taj link vidio bi o čemu se radi, nitko ne garantira da radi na svima 100%... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2614 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2615 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2616 |
aka Edo, aka Syncros
|
Evo upravo isprobao zadnji Libreelec na Acer laptopu sa Intel integrušom. Radi normalno, audio radi, čak i HD audio radi normalno. Skineš TU general build, instaliraš ga sa Rufusom na USB i deri. |
![]() |
![]() |
#2617 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]() i zasto nema tracking numbera.. odgovorio je ovo: ![]() from my x500
![]() |
#2618 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Jel netko od bagre sa m8s sa alija ima problema da mu ethernet prestane raditi i piše da kabel nije spojen ? Pomaže samo factory reset. Imam još original firmware pa ako ima kakav stabilan da ne listam 200 stranica molio bih link . Hvalaaa |
![]() |
![]() |
#2619 | |
aka Edo, aka Syncros
|
Citiraj:
Moj crknut u ormaru stoji, seronja David se više uopće ne javlja... Sent from my LG G2 |
|
![]() |
![]() |
#2620 |
Premium
|
Ha jedino da progugla m8s librelec / openelec . Nešto je bilo tih fw za generičke s812 uređaje pa ko zna. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2621 |
aka Edo, aka Syncros
|
Je ima, evo jedan taj OE je na mom koji od onda ne radi. Jedino ako ima onaj stari model, mislim da je sa 6330 bluetooth modulom. Ovi novi sa 4335 ili koji već ne rade sa ničim, smeće... Sent from my LG G2 |
![]() |
![]() |
#2622 |
Premium
|
Na kraju su svi ti kinezi teška lutrija. Ili čekati neki "provjereni", ili sigurnom nešto skupljom rutom rpi/odroid c2/wetek. Vidim da im HUB ima dječjih bolesti ali ako ništa, sve se riješava relativno brzo. |
![]() |
![]() |
#2624 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Moj m8s sa 6330 wifijem, dan danas radi 24/7. Da bi rijeci rekao. Narucio jos jedan od istog sellera koji u oglasu deklarirano navodi 6330 wifi modul i stigne mi 4335. Naravno, raspo se nakon tjedan dana
![]() |
#2625 |
amigo
Datum registracije: Dec 2007
|
Samo mali info u vezi ovih sumnjivih Mini M8S, ugrabio sam dva i poslani su mi sa tracking numberom. Tracking broj kaže da je pošiljka predbilježena za poštu iz Turske. Očito onda paket ide preko turske kod nas, ali može biti da je i broj fejk. |
![]() |
![]() |
#2626 | |
Mindfreak
Datum registracije: Apr 2015
|
Citiraj:
![]() from my x500
![]() |
#2629 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Stisnem crveno na daljinskom? Inače, A95X mi je puno bolji od Mini M8S. Iako A95X ima samo 1Gb rama, ne gubi mi wifi signal dok kod Mini M8S svakih cca 20-30min stane na sekundu serija ili film. I baš sam išao gledati na statistiku rotuera, sekundu, dvije prije toga je player izgubio wifi vezu s routerom, ponovno je uspostavio ali je ipak stao na sekundu prikaz (buffer valjda nije dovoljno učitan da se ne primjeti). Imam 1Mbps više na speedtestu, preglednik je puno brži, kao i Antutu ali hebiga, wifi tu i tamo prekida. Gdje vi vidite tracking? Ja ga nemam Btw trgovac je obrisao sve proizvode iz trgovine ![]()
#2631 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Onda ja nemam. Moguće da recimo od 10 narudžbi, 4-5 pošalje i da tracking a ostale je "poslao" pa da dobije na Paypalu vremena od žalbi Track your shipment No Shipment Tracking 20 July 2016, Marked as shipped Status: Shipped
#2632 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2016
|
Citiraj:
I ako je, to bi vjerojatno dobro radilo na jednom starom kompu kojeg imam bez harda (atom 1.6, 2GB Ram-a(Acer Revo))? Dok nisam izvadio hdd, gore je bila win 7-ca, 1080p je ponekad radio bez problema a ponekad je zahebavao a ni sa h265 nije bilo srece. Mislio sam da bi ovako komp malo prodisao i uspio odraditi ove zadace. Ima li sanse za to? Ili ako imate neku ideju šta bi se moglo dizati direktno sa usb-a, pa da dobijem kodi (znaci da li postoji nesto xbmclive, kodilive, nešto za što nije potreban hdd)...uglavnom nadam se da kužite šta mi treba:-) Zadnje izmijenjeno od: salinjo. 25.07.2016. u 14:30. Razlog: dopuna |
|
![]() |
![]() |
#2633 | |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
#2636 |
Premium
|
tebi bi se to moglo otegnuti ako ide preko turske. Kod njih je sad malo napeta situacija i sve je usporeno... Ma gledam, lik na ebay-u je maknuo sve iteme sa ponude, kao ovo naše je poslano ali sam nekako skeptičan sad da će išta doći. Ok, dobit ćemo novac nazad ali mi je žao vremena i nadanja za player ![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Imam pitanje. Koristim Nvidia Shield i instalirao bi neki torrent client i želim upravljati sa torentima putem mobitela (dodavati torente, micati postojeće itd). Nekada sam koristio microtorrent remote i to je radilo super na PCu ali sada sa Androidom baš i ne ![]() Sada više nisam u toku a zanima me kako najjednostavnije rješiti ovaj problem? |
![]() |
![]() |
#2639 |
RESPECT MY AUTHORITAH
|
Vi koji imate tracking, nikome se nije pomaklo, došlo možda? Seller je obrisao već neko vrijeme sve proizvode i stalno produžuje vrijeme "on vacation" na kojem ne odgovara na poruke.
#2640 |
Premium
|
Nista se nije promjenilo, ceka se kao carrier da zaprimi item. Koji naravno nije do sad nista zaprimio. Trebamo cekati zadnji datum, tamo iza 20-og i traziti novce nazad. Ocito je prevara ali namjerna. Nije hackiran racun jer je lik potvrdio da je uplata uaprimljena i da je poslano... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|