|
![]() |
#2611 |
Outer Space
Datum registracije: Jul 2007
|
Koja je razlika? Besplatan DLC sa 4 mape + LE dobijes u metalnoj kutiji,a obicnu u plasticnoj ? Posto kupujem samo cd key uopce me ne zanima u kojem je materijalu napravljena kutija za BF3 CD.Mos mislit. LE je skuplji 100 kuna od obicne,a taj DLC ce kostati 30 kuna.Toliko o razlici da ne moze biti veca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2612 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2613 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Da se ova igra zove Bad Company 3 možda bi likovi i priča bila kao BC2, ali ovo se vodi kao posebna igra koja nema veze sa BC-om, a koji je bio spin-off, i prvi i drugi dio. BF3 ima svoju priču koja je prožvakana brdo puta, ali toliko je toga već isfurano i u ostalim igrama da nemaju šta drugo staviti da priča bude drukčija od ostalih. Sve se vrti oko Amerikanaca protiv Rusa / Talibana / Vietnama itd. Teško je napraviti kampanju punu akcije bez da je linearna. Većina toga mora biti skriptirano i mora tjerati igrača da ide od točke do točke jer se tako igrača tjera da prati priču, da igra kako su developeri zamislili. Nekome se to sviđa, nekome ne, ali u FPS-ovima je to normalno. Svaki CoD ima lineranu kampanju, na identičnu shemu, idi do pointa, malo pucaj, malo animacije, malo pucaj, idi do drugog pointa itd itd, Homefront, Bulletstorm, pa čak je i jedan Dragons Age 2 linearan u dosta dijelova, a nema veze sa FPS-om. DICE je ovdje išao na "filmsku" kampanju da bude uz korak sa MW3, ali mislim da su ih i potukli. Čak su i priče dosta slične, tj. lokacije, New York, Paris. Grafički izgleda puno bolje i naprednije, a zvukovi i atmosfera su odlični. Nadam se da ćemo vidjeti još puno dobrih proizvoda iz Frostbite 2 Engina. Ako ne BF4, onda bi mogao biti neki 2143 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2618 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ja se isto ne opterećujem frapsom baš. Stavio sam sve na max, full hd rezolucija i "peri". Zadovoljan sam za sada, nisam imao vremena za MP, SP koliko sam odigrao je pljunuti CoD, pa se nije baš bilo teško prebaciti na BF3 (ponavljam, pričam o SP-u). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2620 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Upravo sam u jetu assistao u zauzimanju flaga u Conquestu na Op. Firestorm ![]() Proletio jako nisko u F/A 18 Super Hornetu taman kad su moji skoro pa ispunili onaj krug što se ispunjava kad zauzimaš zastavu i ja uhvatio bodove ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2621 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2623 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Bome se dobro osjeti. Lag je dosta velik. BTW, jel se nemože više ubiti sa defibrilatorom!? Uletio među cijeli neprijateljski squad sa defibrilatorom i jedno 5-6 puta opalio (nekoga i dvaput) dok me nisu ubili i ništa, koda sam uletio sa buketom cvijeća ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 25.10.2011. u 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2626 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
A baš sam si mislio kako bi perfektno sjela phantomica od 3GB uz moje all-black komponente i kućište... al sam bio škrt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2627 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Malo staklovinja. Ima togo puno u SPu. Nije jako okreljesten video pa je solidna kvaliteta. Vidi s gore potrosnja meme i tak je vecinu igre. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2629 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Uspio na neku foru nakon 100 pukusaja, ocito mu treba pogoditi neki pravi trenutak :P Imam jedan problem sa zadnjom misijom dok se nalazis u vlaku
Uspio na neku foru nakon 100 pukusaja, ocito mu treba pogoditi neki pravi trenutak :P Zadnje izmijenjeno od: veve. 26.10.2011. u 01:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2630 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
baš sam vidio onaj destruction video....tip skače s 2 kata i dočeka se na noge kao da je mačka....wtf?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2631 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Lola skočio sa drugog-trećeg sprata, povukao ručicu padobrana, kupola se formirala, lola se pripremio za prizemljenje, lola se prizmeljio. Šta t' ni'e jasno? ![]()
![]() |
#2632 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Uh, bolje od Open Beta. ![]() ![]()
![]() |
#2633 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Ja sam zadovoljan sa igrom, bas gustam ![]() Nisam radio bencheve nego tu i tamo pogledam na fraps. Na pocetku mi je sve bilo na ultra i 1080p. i fraps je pokazivao 25-30 fps-a al se ipak osjeca lag. Sad sam sve smanjio na low i dere na 60-70 fps-a. Nije mi se dalo stelat opcije al med-high bi trebalo radit ok. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2635 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
@ DiRT jednostavno isključi MSAA,to jede performanse više nego HBAO,ja na rezi 1600 furam bez ikakih problema SP na svim detaljima do kraja,jedino mi je MSAA na off i frame se kreće između 40-45,u zahtjevnijim scenama padne na 33-34,ali ispod toga nisam primjetio za sada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2637 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ali grafički je odlično prikazan, tu se ne može ništa oduzeti. Imam osjećaj kao da im je Crytek pomagao u slaganju FB 2.0. Ali na kraju krajeva, BF je tu zbog multiplayera, SP je samo modni dodatak ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2638 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2639 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Treba ti Korejski VPN da se igra aktivira prije 28-og. Prati samo ovo ako ne znaš sam: http://battlefieldo.com/forum/thread...e-2#post-14295 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2640 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ne radi ni jedno ni drugo, onaj platinum je trial pa mi neda da stavim u koreju, ovo drugo valjda nema vise korejskih ip- slobodno, neki error login mi izbacuje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|