|
![]() |
#2611 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Stari moj, šta si ovaj Apple umišlja. Znači pokrivam nedostatke svog uređaja tako da namećem ostalima parametre koji meni odgovaraju. Koja logika... Zadnje izmijenjeno od: tutix. 02.12.2012. u 19:52. |
![]() |
![]() |
#2612 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Sad se jos staje i na stranu gramzivih operatera samo da se posere na Apple. A nes ti logike... Uostalom radi o tome da Apple odradjuje svoje testove prije nego sto odobri LTE iPhone 5 kod odredjenog carriera. Vrlo vjerovatno zato da operateri ne bi prodavali muda pod bubrege. A tko zna mozda su samo eeeeeeviiiiilllllll....buuuuu huuuuuu jeez... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2613 |
Premium
|
Pa valjda će operater postavit parametre onako kako odgovaraju konfiguraciji terena da pokrije što veću površinu, što kvalitetnije, a ne da čuva bateriju novog iPhonea. Nisam rekao da su zli, samo Apple je kroz povijest znao zeznut motku više polunacističkim nametanjem svojih rješenja. Neka su se primila, neka hvala bogu nisu. Daj zamisli koji bi to teret za internet bio da se web stranice počnu prikazivat u onim retina rezolucijama novog Macbooka (da nema onog njihovog upscallinga)? Gramzivi operateri moraju osigurat da stvari rade najbolje što mogu za najširiji set korisnika. Ajde sad zamisli da svih 5 proizvođača traže svoje parametre na LTE stanicama, gdje bi to došlo, kako bi ti tu napravio kompromis? Znači zakinut ću korisnika jer operater ne želi po mome, a onda ću za to okrivit operatera. U krajnju ruku zanimljivo... |
![]() |
![]() |
#2614 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Krivo. Znaci, kupio si i PLATIO auto sa 300KS, proizvodjac ti to smanji na 200KS jer ceste, u drzavi u kojoj zivis, nisu po njihovim standardima ![]() Da se razumijemo, ja obozavam Apple, imao sam sve phonove do sad, imam i iPad, hackintosh imam od prvih pocetaka, za iMac nemam love, pa se ovako slepam, ali ovo sto rade, ipak nije normalno. Svaki dodatni feature na centralama se naplacuje, i to masno, ne zelis ni znat koliko. Ovo muda pod bubrege, ne kuzim, sto hoces reci s time? Standardi LTE.a se znaju, BTW, ja imam doma cca 30/30mbit na LTE ![]() i5 podrzava dual-carrier tehnologiju, to ide i do 42mbit, ja sam mjerio do 20-25mbit (duplo vise nego S3 na istom mjestu, jer S3 ne podrzava DC), nije da mi fali toliko LTE, ali hocu ono sto sam platio, kuzis? Zadnje izmijenjeno od: jucca. 03.12.2012. u 10:10. |
|
![]() |
![]() |
#2615 | ||
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Stvarno mi niste jasni. Ali dal je u redu tražit to od operatera... I je i nije. Više prema nije. Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 03.12.2012. u 11:38. |
||
![]() |
![]() |
#2616 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2617 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Ima li tko preporuku za kvalitetan iphone punjač? |
![]() |
![]() |
#2619 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Podržava li ti nokia učitavanje vcf (vcard) kontakata?? |
![]() |
![]() |
#2620 |
Premium
|
Syncaj iPhone sa Google racunom i onda exportaj iz Google contactsa nekim formatom kojim ces moc ubacit u Nokiu. Zaboravi na Outlook jer je prilicno lose izveden taj sync sa iPhoneom. http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=138740#/answer/2753077 Zadnje izmijenjeno od: tutix. 05.12.2012. u 07:45. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2621 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2624 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ako nokia podrzava vcf cards, tako ti je najlakse. Skini nekakav backup manager za IP i extractaj vcf na mail koji kasnije posaljes na nokiu. Ucitati ce ti odjednom, potpuni imenik sa svim dodacima i stavkama.
#2626 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
iPhone ide isključivo preko iTunesa. Ako je istekao ugovor, pošalješ im mail sa podacima o mobitelu, a onda će oni staviti taj mob na 'bijelu listu' iTunesa. Nakon toga, kad se spojiš na njega, mobitel će ti se otključati.
#2627 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Nakon toga ti dolazi mail da je uređaj otključan i da se mora staviti kartica nekog drugog operatera i samo stisneš aktivacija na mobu. |
|
![]() |
![]() |
#2628 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ja sam na dva iP4 imao problema sa otkljucavanjem i mora sam napraviti restore da dobijem mogucnost otkljucavanja, dok na druga 2 nisam imao nikakvih problema. Stavis karticu od drugog operatera i spojis mob na itunes i on javi da trebas aktivirat iPhone i to je to. |
![]() |
![]() |
#2631 |
Premium
|
iPad 3, 5.1.1 napravljen JB, ne mogu uci u Facebook aplikaciju, samo me izbacuje vanka. Probao reinstalirat app, ali uvik isto. Ima li lijeka? Update SW ne dolazi u obzir posto nisam uspio uhvatiti SHSH blobove ![]() |
![]() |
![]() |
#2632 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Recimo da kupim preko oglasnika i da li baš mogu prijaviti otključavanje ili baš mora od dotične osobe koju je ujedno vlasnik mora otključati? Usput, jedan info zanima. Npr., ako dolazi u IOS6 i da li mogu prebaciti u IOS5? Čisto zbog Google Mapsa. Može link o tome?
__________________ |
||
![]() |
![]() |
#2633 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako ga kupiš preko oglasnika, možeš i ti prijaviti otključavanje. Glavno da imaš tražene podatke. Nekad znaju cjepidlačiti oko toga s kojim je brojem mobitel kupljen. Kažeš da se ne sjećaš ili nešto slično i vjerojatno će proći. Mislim da se ne može vratiti na staru verziju iOS-a.
#2635 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Apple za iphone (osim 2g/3g mislim) ima jednu jedinstvenu odliku a to je da se po njima može instalirati samo fw koji oni potpisuju tj zadnji (u ovom slučaju 6.01). E sada je ekipa pronašla način da spremi taj potpis (shsh blobovi) na cydia server ili komp i kasnije se kod varćanja na stari(ji) fw taj potpis "glumi" sa tim shsh blobovima i isti se uspije instalirati. Znači da bi imao shsh blobove određenog fw (u biti za svaku verziju fw) na tom uređaju je neko prije trebao isti instalirati i jailbrejkati - drugačije nema nazad. |
![]() |
![]() |
#2636 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne mogu vjerovat da u iTunesu 11 ne možes odznačiti app sync. Sad je jedini način da se NE kopiraju Appovi sa iUređaja na komp tako da ne autoriziraš komp na Apple račun. To uzrokuje iritantni popup sa prijetnjom da će ti izbrisat sve sa iUređaja, što se ne desi. |
![]() |
![]() |
#2637 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2640 |
Premium