Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.08.2014., 17:21   #2581
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ma to je to... žute mačke su se godinama skrivale, a vlasnici nisu u javnost iznosili njihove bizarne i obično štetne navike pa je to ostalo pod tepihom.

ALI NEČETE VIŠE RAZBOJNICI!!!
evo sta misli o tvojoj izjavi

http://www.pohrani.com/f/18/os/1wTWB...0826174225.jpg
blava je offline   Reply With Quote
Staro 29.08.2014., 21:17   #2582
Fatal
kenova?
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
iduca zuta macka ce mi se zvat balloteli. probrana mjesavina gluposti i ludosti
Fatal je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.08.2014., 00:50   #2583
tech
Premium
Moj komp

Evo baš naletio na redditu, i to još naš rvat postao. Skoro pa sam se ugušio od smijeha.
http://imgur.com/a/fzgf0
Majstor spava na lozi. Noge vise. Majko mila.
tech je offline   Reply With Quote
Staro 30.08.2014., 17:08   #2584
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Fakat su posebne te žute mačke. Trebam žutu mačku...
Staro 31.08.2014., 17:11   #2585
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
zaboravio sam napomenuti tj. kvotati kolegu gore da ova moja žuta mačketina se maltene nikada ne igra... jednostavno nema igrajući genom u sebi.

doseg igre joj je kada je slide-to-unlock po linoleumu, znači totalno letargično stanje, samo je bacaš naokolo i ona slajda bez ikakvog otpora ili kada je maltraš po trtici sa brzim lupkanjem i onda to izaziva da po tepihu ide sa prednjim kanđama i vuče ono što je naizgled paralizirani stražnji dio trupleta i to tako može u nedogled

da... žuta mačka is a must
syss je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2014., 20:05   #2586
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Ne znam da li je to ovdje dopušteno (sadržaj i tekst nije oku ugodan), ali već mi je puna kapa i ne znam što činiti. Po xy put, pošto živim pored šume i lovnog područja, sa ženom u redovnoj vožnji/šetnji nailazim na ozlijeđene/ubijene lovne pse i razne druge, većinom domaće životinje, već desetu godinu zaredom. Današnji je zadnji u nizu. Pas jedva hoda, s ogromnom ranom na leđima, dižem na noge sve udruge, dvije veterinarske stanice me odyebavaju ako nemam keš u džepu (a nemam), prihvaća me vet.fakultet, dovodim psa, ovaj krvari na sve strane, veterinar ga krpa, pa na rendgen i, kako smo stavili sliku online na udrugu, javlja se vlasnik psa (a i pas je čipiran) i veli da mu je sinoć pobjegla kuja, kao žalostan je, no ako su troškovi previsoki (iznad 1000kn), da ga ostavimo na eutanaziji. I to tako mirno veli, bez trunke dlake na jeziku. Mi smo ostali paf, niti hvala što ste našli psa i što ste ga odvezli na njegu, niti doći ću po njega, niti isuse kako je jadan ozlijeđen... ništa. Samo je pitao "Jel to onaj koji je upucan?" WTF?! Dolazi do nas informacija da je ustanovljeno da je pas prostrijeljen sa sačmom, nema unutarnjeg krvarenja niti lomova skeleta, znači kirurg ga pokrpa i za tjedan dana je već spreman za kućnu njegu. Zovu gazdu psa, vele troškovi su takvi i takvi, gazda veli ubij ga. Znači, ubij živog zdravog psa. Ja i žena smo ostali paf. I tu se priča završila, veterinar nas je pristojno ispratio iz ordinacije, sjeli se u auto i šutke doma. I nikome ništa. Lovac se riješio jednog psa, istina bog troškovi liječenja će mu sjesti na grbaču, no zar je to dovoljna kazna? Znači policija ništa ne može niti ne želi pošto je dosta lovaca povezano s policijom, zakon veli da je dozvoljeno ubiti "radnog" psa ako isti ne donosi profit, dok ostale smije držati gladne i žedne kako bi bili agresivni za lov, veterinari sliježu ramenima, a vi mali ljudi se zahebavajte s njihovim piydarijama. Meni je toga dosta i fakat mi je puna kapa da mi pijani lovci svake nedjelje ujutro ostavljaju tragove svoje krvoločnosti (govorim o svom mjestu). Nakon svog ovog jadanja i prosipanja bijesa, dođoh potražiti neki konstruktivni savjet što napraviti kako bi se ova agonija napokon završila. Dosad sam pitao policiju, udruge, veterinara, kolege, i svi vele da ne mogu apsolutno ništa napraviti jer je sve zakonski regulirano. Možda i je, ali moralno nije u redu. Nije u redu ići po šumi i napucavati se kako te volja, niti je u redu ići u krivolov noću i onda umjesto zeca snajperom napraviti rupu u mačjoj utrobi. I onda policija veli "a hebiga, kaj sad ti mali čovječe hoćeš da mi tu napravimo, niti dokaza niti ničega". Čak ni videomaterijali (imam kamere oko kuće) raznoraznih krivolovaca koji na redovnoj bazi u pol noći šeću oko moje kuće sa nabijenim puškama na gotovs ne pomažu jer videomaterijal nije dokaz. Osim u slučaju ubojstva ili otmice. Također ni lokalna mjesna udruga ne želi poduzeti ništa (pola udruge sačinjeno od lovaca koji zarađuju na crno krkajući tuđe netom nakoćene štence ili živine) jer pravno "pričam neutemeljene gluposti".
Što učiniti? Ubiti ih ne mogu jer nisam takav, tužiti ih ne mogu jer nemam potrebne dokaze, prozivati ih ne mogu jer će doći prijetiti doma (kao što već nekima jesu, rekla kazala o tom potom), da ih upozoravam nema smisla... Ako ima tko kakav savjet ili kontakt, neka proslijedi. Vidi se odakle sam. Hvala

Slike, uznemirujuće:
http://1drv.ms/1nNgXqK
http://1drv.ms/1CgoXKD
http://1drv.ms/1nNh4mc

HP Obelisk Desktop PC - 875-0040ny
Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Palit GeForce RTX 3060 StormX 8GB
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

Lenovo Legion 5 17ACH6H 82JY007GSC
17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB GDDR6
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Philips The One 75PUS8807/12 LED UHD 4K 120 hz
Logitech K400 wireless keyboard
Guls je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2014., 20:16   #2587
Facelessone
Premium
Moj komp

Facelessone's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Zalijepi po facebooku 24 sata, dnevnik, večernji, net i drugih portala, pa možda naiđe netko koga bude to piknulo jako.
Nažalost

AMD Ryzen 7 5700X
BQ Pure Rock
MSI B450 Tomahawk Max
32GB (2x16GB) Fury Beast 3600MHz HX432C18FB2K2/16
MSI RX 6800XT GamingX Trio 16GB
500GB Crucial MX500
Fractal Define R4
Corsair HX850 Platinum
Logitech MX Master 3
Logitech MX Keys
Logitech Z2300
Dell U2715H
Iskon 300/100 Mbps

CPU Intel i7-4810MQ
VGA nVidia GT730M 1 GB
RAM DDR3 16 GB 1600 MHz
SSD 500 GB Sandisk Ultra
Display 15.5" 3K HD IPS 2880x1620
LTE Modem
DVD-RW
9 cell battery
Napajanje 135 W
Windows 10 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

AMD Ryzen 5 7640HS
AMD RadeonT 760M
14" 2,8K, 120Hz
16GB RAM
1TB HDD
Windows 11 Pro
Logitech MX Anywhere 3s

Xpenology DVA1622 @ DSM 7.1.1-42962 Update 4
H110M-DGS
Intel i3-7100
8GB RAM DDR4
WD Red 8TB
WD Purple 4TB
Seagate IronWolf 3TB
Seagate SkyHawk 6TB
Nanoxia Deep Silence 4
Seasonic X650 SS-650KM Gold

Facelessone je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2014., 21:32   #2588
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Guls, ti živiš negdje blizu mene ako se ne varam, znam kak ti je. A nažalost, zakon im tu niš ne može, a i živimo u takvoj državi da policiju više puta za takve slučajeve boli ona stvar. Možeš dat u novine, na portale, al osim toga, da će ih snać neka kazna, čisto sumnjam, nažalost. Grozno, jadan pas tak skončao radi budaletine od vlasnika.

Frendica je nedavno našla psa, amrički pit bull terijer, čistokrvna pesica. Lutala po Karlovcu par dana, sva izgladnjela i mršava. Uzela ju doma, okupala, očistila od buha i sljedeći dan odvela veterinaru. Pas ima skoro godinu dana, a nije čipiran, što je po zakonu obavezno. Imala je slomljen rep koji joj je krivo zarastao pa sad stoji spigan, ima rane od ugriza po njušci i ušima, tko zna gdje je jadan pas bio. Kaže da misli da ju je netko iskipao iz auta, jer čim auto stane blizu nje i vrata se otvore, pas gleda tko izlazi i pokušava uć u auto. Sad je pas sretan i nahranjen kod nje doma, imala je mogućnosti pa ju je posvojila.
Staro 31.08.2014., 21:38   #2589
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Da, tako je. Ja sam u Maloj Gorici, na samoj granici s Molvicama, doselio se ovdje i nikada u biti poklopio s ovdašnjim ljudima za koje nemam lijepe riječi, osim par jedinki vrijednih spomena. Moje prvo upoznavanje s ljudima u selu je završilo s policijskom intervencijom jer je lokalni frajer preda mnom nogom iz čista mira napucao skotnu mačku s ceste preko ograde u nečije dvorište. Komedija od sela. Uglavnom, nevjerojatno je da zakonski nije moguće zaštititi životinju. Meni nije jasno kako se netko tako bešćutno može odnositi prema životinjama? Pa zar sam ja jedino muško na svijetu kojem je žao ozlijeđenog psa?

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 31.08.2014., 21:43   #2590
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Guls, dobro ti kažu iznad.. Stisni malo novine, napiši gdje se to dešava, budu se ljudi našli u priči.. Nemoj nikoga konkretno prozivati, samo šalji svim hebenim novinama...

I nisi jedini, mani je muka kada nešto vidim takvo... Ali ti ne možeš ništa s njim osim uzeti ga, a niti to ne znam kako ide s zakonima i papirologijom.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.08.2014., 21:49   #2591
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Da, tako je. Ja sam u Maloj Gorici, na samoj granici s Molvicama, doselio se ovdje i nikada u biti poklopio s ovdašnjim ljudima za koje nemam lijepe riječi, osim par jedinki vrijednih spomena. Moje prvo upoznavanje s ljudima u selu je završilo s policijskom intervencijom jer je lokalni frajer preda mnom nogom iz čista mira napucao skotnu mačku s ceste preko ograde u nečije dvorište. Komedija od sela. Uglavnom, nevjerojatno je da zakonski nije moguće zaštititi životinju. Meni nije jasno kako se netko tako bešćutno može odnositi prema životinjama? Pa zar sam ja jedino muško na svijetu kojem je žao ozlijeđenog psa?
Znam kak je, da. Moj susjed ima žensku mačku, jedinu žensku u ulici. Da ne spominjem kolko malih mačaka je već imala. -.- Ima ih u šupi ne znam kolko. Jedna od njih me prije dva mjeseca ugrizla, zavukla mi se ispod ormara na verandi. Dok sam ju htjela izvuć, ugrizla me. I onda sam ja fino u 10 navečer išla na hitnu, pa na cjepljenje za tetanus, pa triput u Zg na cjepljenje protiv bjesnoće. Jer je mačka pobjegla i nisu ju mogli nać da ju odvedu na promatranje, a ja nemrem dokazat da je mačka njegova, jer eto, on će reć da nije. I ja fino najebala.
Staro 31.08.2014., 21:50   #2592
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Ah, novine ko novine, napisat će članak, ljudi će pročitati jedanput ili dvaput, pustiti virtualnu suzu i napisati par žučnih riječi i već sutra će se zaboraviti da se stvar uopće dogodila. Kad kontaktiram gradske i općinske institucije, želim da odgovore na moje zahtjeve, oni su ti koji su odgovorni za red u gradu. Ali oni su gluhi, ili ne žele čuti što im se govori. Ne možeš ti, možda malo pregrubo govoreći, naciju većinskih "emocionalnih debila" preko noći naučiti da poštuju životinju i da u njoj vide prijatelja, a ne vreću za napucavanje. Pa u mojoj firmi koja broji 40 ljudi mogu naći svega dvoje troje koji bi se složili sa mnom. Svi ostali odgovaraju u stilu "pa kaj, pes je živina, rokni ga i bok" ili "kaj pes, denes jen sutra drugi" itd. I to je tako u gradu, veliku većinu ljudi boli briga za moj problem. Oni bi roknuli pesa i hitili ga u kantu za smeće. Užas, jako sam razočaran

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 31.08.2014., 22:21   #2593
NinX
Premium
Moj komp

NinX's Avatar

Datum registracije: Jan 2010
Slažem se sa Gulsom, i nemogu shvatiti te ljude (seljačine) koji razmišljaju na taj način
Citiraj:
Svi ostali odgovaraju u stilu "pa kaj, pes je živina, rokni ga i bok" ili "kaj pes, denes jen sutra drugi" itd.
U Čučerju je jedan bivši lovac isto upucao svog psa kad nije imao koristi od njega, za mene su to seljačine, ali nažalost takvih ima jako puno.
Staro 31.08.2014., 22:29   #2594
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Strašno, kod nas se pasa rješavaju na mjesečnoj bazi. Ne znam zašto se lovci tako često rješavaju svojih pasa, zbog čega? Gube agresivnost ili što?

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 31.08.2014., 22:53   #2595
brodjo
Playmaker
Moj komp

brodjo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Jednostavno je, ljudi su govna. I čim njemu pas ne radi sve kako je zamislio on misli da je najbolje riješit ga se. Ja sam svoju uzeo iz azila, i često odem tamo pa znam otprilike kakva je situacija. Njima doslovno skoro svaki dan ostave kutiju sa štencima ispred azila, ili zavežu psa za obližnju banderu pa ih dočeka kad ujutro dođu volonteri. Da ne kaže da je odmah pored šuma u Drava pa da se tamo redovito nađu kuje sa štencima pune krpelja, psi vezani žicom za kamenje u vodi i slične stvari. Jednom je jedna žena za "kaznu" svog psa zatvorila u neku malu kućicu sa prozirnim krovom i stavila na neki stup iza svoje ograde. To je bilo usred ljeta, znači vani temperature 30-40, i kad je ova što je glavna tu u Azilu preskočila ogradu i spasila jadnog psa iz toga, dobila kaznenu prijavi, a babi ništa. Eto to ti je naša država.

Isto tako neki dan u busu slušam jednog vrlog policajca, kaže kad vozi službeni auto i vidi da izleti pas pred njega on ne koči, kao šta pas ima radit na cesti, sam si je kriv. I kako očekivat od takvih debila da onda pokažu ikakvo suosjećanje.
Staro 01.09.2014., 14:08   #2596
AFK
Banned
Moj komp

Datum registracije: Aug 2014
da se mene pita ako netko može pucati u psa može i u čovjeka...takav čovjek treba ležati u zatvoru nekoliko godina te ga se treba teretiti za pokušaj ubojstva...ovo nije normalno...za mene je ovo pokušaj hladnokrvnog ubojstva...samo što živimo u Hr gdje su zakoni slični onom vremenu u divljem zapadu.... guls svaka čast..ja da živim na mjestu gdje moram mrtve i ozljeđenje pse gledati na redovnoj bazi odeslio bih se davnih godina...ovo nije normalno pa kako mogu tako nešto napraviti psima? inače živim sa 2 psa..tj članovima obitelji...i kad vidim ili pročitam ovako nešto....eksplodiram unutra :S ali što možeš napraviti realno gledajuči? Hrvati su zatucan narod..nam je thompson i hdz 2 najbitnije stvari u životu...mislim kada pogledma ovake slike..sve mi je jasno zašto nam je ovako u državi :S

Citiraj:
Strašno, kod nas se pasa rješavaju na mjesečnoj bazi. Ne znam zašto se lovci tako često rješavaju svojih pasa, zbog čega? Gube agresivnost ili što?

zato što im to zakon dopušta zato što da smo u Engleskoj ili sličnoj državi pa da za ovako nešto dobiješ 5 do 8 godina zatvora..misliš da bih se to ovdje događalo?

kažem ti koliko god ne htjeli to priznati mi smo primitavan narod i primitivna država...
AFK je offline   Reply With Quote
Staro 01.09.2014., 23:37   #2597
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

S druge strane, kad ljudi prestanu kupovat pse i općenito životinje zbog dječjih hireva ili trenutne želje za ljubimcem, bit će manje i takvih idiotarija.

Osobno nemam kućnog ljubimca. Nekad davno sam imao perzijsku mačku koju je moja majka kao malu uzela od susjeda koji ju je nabavio baš zbog dječjeg hira a onda ju je nakon 2 tjedna kaj je klincima dosadila mislio utopit jer nije imao kome dati jer se hitno htio riješiti, malo mače tek cicat prestalo. 1993 su bile rijetke perzijanerke i koštale su poprilični i nitko se nije htio sa time zejebavat u mom kvartu. Bila je kod nas od proljeća 1993 do jeseni 2006. Onda je od starosti uginula, sa 13 godina. Bilo mi je muka mjesec dana. 13 godina, od 3. osnovne do zadnje godine faksa.

Majka je imala i pudlu od 1998 do 2013, pa je nabavila drugu nakon štonje ova uginula nakon 15 godina. Ja kasnije više nisam imao ni snage ni volje nabavljati mačke iako ih volim, jer sam svjestan toga da nemam ni vremena više kao prije.

Poanta priče je - ako misliš imat kakvu živinu, moraš joj se posvetit kao i malom djetetu i bit spreman da će bit godine i godine tu (ako se radi o psu ili mački) i da nije to smartphone da se igraš sa njime 2 sata pa ga ugasiš i ostaviš na stolu kad te više ne zanima...

Kad ljudi to shvate, bit će puno bolje.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 02.09.2014., 09:23   #2598
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

zato ja imam 10 mačaka pa kad neka ugine onda mi nije tak bed jer imam druge, ali psa više nikada.

zayebi to.
Staro 02.09.2014., 09:33   #2599
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

Ma imam i ja 9 mačaka, ali što kad mačku ili ti rokne lovac ili krivolovac ili pogazi auto ili pojede otrov od susjeda pa na kraju imaš godišnju izmjenu mačje populacije u 90% situacija. Stalno imaš neke parade i traume, ovisno ako se vežeš za životinju. A nikome ne možeš ništa. Evo priča prekjučer vet, nekakav deda 80 godina, uzima pušku, popne se na ogradu, nacilja pesa, rokne ga, pored pesa dijete od par godina. Dolazi frajer čiji je pes, juri kod veta, veli ubit ću tog dedu, što da mu se ruka zatresla i da mi je pogodio dijete, zove murju, objašnjava situaciju, murja izašla na teren i to je bilo sve što se dogodilo. Što se dalje dogodilo nema pojma jer nitko ništa ne govori, ali deda je doma živ i zdrav radi roštilj i smije mu se u facu. Logika = makes no sense. I dedi ne možeš ništa. Džabe što je njegovo dijete bilo pored psa jer tom logikom dijete ako šeće cestom može biti u opasnosti pobrati random metak od podivljalog branitelja iz birtije u blizini, jel. Mislim, strašno.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 02.09.2014., 12:41   #2600
AFK
Banned
Moj komp

dobar tata ako taj djeda radi roštilj i smije se da sam u toj situaciji da mi netko na dijete zapuca..radio bih roštilj i smijao se...od tog djede ^^
Situacija od jučer...
šetam sa svoja 2 majmuna,ispred mene 2 penzića,priča ide : dosta mi je više pasa u ovome kvartu,treba ih sve otrovati,da upravu ste previše ih je trebamo postavljati otrove,...sad gledam u njih...psi moji gledaju i njih....i nekad mi bude žao što mi psi nisu barem malo agresivni :\
Staro 03.09.2014., 12:23   #2601
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Evo i moje nove mačke. Došla prije 3-4 tjedna.. Vjerojatno je kćer od mog bivšeg mačka koji je nestao nakon dvije godine..

Pohrani.com

Nisam vidio umiljatiju i ajmo reć pametniju mačku. Na tavan se penje po vatrogasnim ljestvama i ide dolje sama, samo bi se mazila, fora je

Zove se kao i svaka do sad bilo muško i žensko, MAKI

Pohrani.com
Staro 12.09.2014., 11:44   #2602
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Prasica non stop ždere. Više niti poklopac ne pomaže.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0
RAM: 16 Gb, Corsair CMK16GX4M1D3000C16
VGA: NVIDIA GeForce GTX 1080, 8 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, KINGSTON SKC3000S1024G
Net: TP-Link Archer TX55E
PSU: Xilence, Bronze 550W
Monitor: Samsung

CPU: Intel® Core™ i7-5820K, 6 Cores, 15M Cache, up to 3.60 GHz
MBO: JGINYUE, X99M-PLUS D4 v5.3, LGA 2011-3, 2xM.2 NVMe, 4xSATA3, WiFi NGFF
RAM: 2x8 Gb, Kllisre DDR4, 2666MHz
VGA: ATI RX570, 4 Gb
HDD: NVMe 1 Tb, Patriot
Net: Fenvi WiFi 7, Intel BE200NGW M.2 Wireless Adapter
PSU: Inter-Tech SP750
Monitor: Samsung
Amdejac je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2014., 18:51   #2603
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

čak i na moru me mace vole

Pohrani.com

da, dao sam joj tablu špeka da se unormali od eventualnog pretjeranog unosa ribe
Staro 14.09.2014., 19:58   #2604
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
mogel si joj bar narezati xD
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Staro 14.09.2014., 20:00   #2605
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

i jesam... komad po komad do kožice, a onda na kraju SLATKO

nisam ja bezveze
Staro 16.09.2014., 23:57   #2606
AFK
Banned
Moj komp

upravo šetam pse,jedan na povocu drugi nije,..pričamo o pola 12 navečer..prolazi pre pametan gospodin i njegova djevojka,...[ čelavac istetovirana glava <3 ] drži tog psa na povocu jebem ti mater,ma marš u 3 pičke materine,mater ti jebem....pogledam gospodina ne razumijem kažem mu prestani mi mamu psovati ne razumijem...jebhem ti mater i tebi i psima..čovjek počne ženi davati stvari i da će me krenuti napasti,...okrenem se kažem gospodinu kultura vam je na nivou i odem..pričamo o staffordu i njemačkom ovčaru...gospodin bih bio živ pune 2 minute..ali neda mi se policiji objašnjavati to pa bolje okrenuti se o i otići,...
nevjerovatno,ljudima u ovome gradu smetaju govna na travnjaku i psi bez povoca...ali porušene tvornice,manjak posla, i kćeri u minicama i štiklama je sasvim opravdano i normalno ^^

Zadnje izmijenjeno od: AFK. 21.09.2014. u 21:53.
Staro 17.09.2014., 20:22   #2607
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
ma svaka čast ljudi kako se nekad uspijete suzdržat, pobjesnim kad iti pročitam ovako nešto. @afk pa idiotu bi posadija stafforda na glavu, nek dokaže da je darwin u pravu kad mu je napeto toliko.
stvarno mi nije jasno kako se neki odnose prema životinjama koje su bez iznimke plemenitija bića od nas moj samojed nema agresivnu dlaku na sebi

Citiraj:
U ovoj situaciji su oboje u krivu.
Niti ovaj ima pravo njega vrijeđati, niti ovaj drugi ima pravo voditi psa bez povodca, ma kako god da je miran i odgojen.
ma istina da se psi vode na povodcu, al ovakav tip krkana je općepoznat, j se njemu za psa kontam... čista klasika

Zadnje izmijenjeno od: zhecky. 17.09.2014. u 21:32.
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2014., 20:27   #2608
Guls
Premium
Moj komp

Guls's Avatar

U ovoj situaciji su oboje u krivu.
Niti ovaj ima pravo njega vrijeđati, niti ovaj drugi ima pravo voditi psa bez povodca, ma kako god da je miran i odgojen.

Intel i7 9700F
32GB Hyper-X DDR4-2666
2TB 970Pro PCIe NVMe M.2
Windows 11 Professional

Periferija
2 x 27" Dell P2723D
Corsair SP2500 2.1
Logitech MK270

17,3 FHD IPS 144Hz
AMD Ryzen 7 5800H
16GB DDR4-3200 RAM
1TB PCIe NVMe SSD
Windows 11 Professional

Sony Playstation 5
Staro 19.09.2014., 22:52   #2609
NikolaA
Premium

NikolaA's Avatar

Datum registracije: Jul 2014
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Prasica non stop ždere. Više niti poklopac ne pomaže.

hehe vidi samo kako je pametna...
NikolaA je offline   Reply With Quote
Staro 19.09.2014., 23:29   #2610
Amdejac
Moderator
Moj komp

Amdejac's Avatar

Datum registracije: Jun 2003
Kad je gladna gora je od Obelixa. Jednom je izgrizla vrećicu sa hranom da dođe do frolica, a jednom mi je slučajno ostao otvoren ormar pa si je izvadila aluminijsku konzervicu, izgrizla da dođe do paštete i pojela. Luda mačka.

Asus N750JK (Upgrade)
CPU: Intel i7-4700HQ (2,4mhz-3,3mhz)
MBO: Asus N750JK
RAM: 2x8 Gb PC3-12800 DDR3
VGA: Intel HD 4600 & GF GTX 850M 2048 MB VRAM, DDR3
HDD: 960 Gb SSD Corsair Force, 256 Gb mSATA mini SSD, 1 Tb Hitachi 7200 rpm
PSU: Asus Li-ion 69486 mWh
Monitor: 17,3 LCD (FHD)
Net: Intel AX210 NGW
Sound: Bang & Olufsen 4 Speakers with subwoofer

CPU: Intel Core i3-12100F, 4100 MHz
MBO: ASRock H610M-HDV/M.2 R2.0