|
![]() |
#2581 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Škot
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2585 | |
Premium
|
BTW kad smo kod onog francuskog časopisa komentirali kako nema nikakvih slika ni ništa. Izgleda da ima slika (našao u gore linkanom škotovom videu), te da su fakat imali engeeniring sample (on to uzima kao činjenicu) i neku ghetto mbo https://www.cpchardware.com/cpc-hard...elucubrations/ Google prijevod o NDA i nabavljanju primjerka Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 27.01.2017. u 13:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Premium
|
Pa u tom linku https://www.cpchardware.com/wp-conte...2/DSCF0072.jpg Inače škot je reke da će "soon" objaviti neki video o i5-icama i njihovim zen konkurentima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Pa kaj su u 2017 vratili parallel portove na ploče i 4pin +12V priključke? A i na samom socketu piše socket 754 To je fotka prastare Asus K8N ploče i ES s754 Clawhammer procesora ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
|
My bad, skužio i ja da nije to to. Odnosi se na ono zadnje što sam boldao u qoteu. Podsjećaju da su 2003 prikazali athlona 8 mjeseci prije njegovog izlaska. Inače prijevod je google translate sa francuskog, ali dosta je dobar većinu vremena. Ne kužim zašto onda ne prikažu sliku. BTW trebalo bi vidjeti po broju pinova onu prvu slika kod naslova dali bi to mogao biti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne kužim čemu toliko truda za kopanje tih opskurnih informacija. Sačekat lansiranje i amen jer ovo već postaje smješno. Jebote mogli su onda barem neku AM3 ploču stavit a ne sliku komponenti iz doba Franje Josipa ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 |
Premium
|
Zato što se hvale informacijom iz tog doba, te kao "vode brigu" o svom izvoru. Ugl. škot koji je dosad najbolje pogađao/predviđao na internetu ne sumnja da je to legit, tj. priča o istom kao da je činjenica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2592 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2593 |
Premium
|
Zaratio? Ili ouvrklouka čoek pa nema vremena za piskaranja po forumima Ček jel taj tip napravio "pravi" svjecki rekord (na 8 jezgri skoro na istom kloku kao ostali na jednoj) dok još taj cpu (FX8370?) nije službeno izašao i bio na policama? Onda im stvarno šalju ranije (mada ja ne vidim zašto) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() Prvo sto upada u oci je boja pcb-a, zatim portovi, pa onda hladnjak (tro pinski + prastare kopce ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Citiraj:
Duga priča,ali trenutno nije u dobre sa AMDom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
|
Cmon... Popularizaciju? Smatram se relativno dobro upućenim pa sam jedva čuo za tipa (i to moguće od tvojih postova). Ta scena je teški undergoround, nema tu popularizacije, osim ako ne računaš šaku ljudi. Inače ako se vodimo prema carnard pc, IPC inžinjerskog primjerka je cca negdje između ivy bridge i haswella (teško je 100% precizno reći iz zbirnih multithreading i gayming rezultata), to su naravno worst case scenariji uz potencijalno "buggy co-op" i "buggy SMT" kao što čovjek reče. No i clockom će prebaciti dosta broadwell-e. Ja bih nadodao još da će sve većim povećanjem clocka vjerojatno potrošnjom struje prebacivati broadwell-e (ako je sada na 3.4ghz par watta ispod). Zadnje izmijenjeno od: Manuel Calavera. 27.01.2017. u 15:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2601 | ||||
Premium
|
Meni je tu iznađenje 28 pci-e lanes (ako se ne varam priča je bila 24 total sa čipsetovim lejnsima). Frajer je postavio odlična pitanja, no ovaj naravno nije mogao odgovoriti na sve. Izdvajam meni najzanimljivje; Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 | |
Premium
|
Ne znam što je ovaj tip, ali ispituju ga kao da mu je nešto dostupno... Citiraj:
Doduše ni ne očekujem najbolje x370 ploče za cca 1600kn kao sada za AM3+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
http://www.anandtech.com/Gallery/Album/5394#7 Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 30.01.2017. u 10:45. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Overclocker
Datum registracije: Nov 2016
|
Ma to izgleda kao recikliranje jedne te iste vijesti kako bi se skupljali klikovi. Sve bi trebalo biti poznato za mjesec dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|