|
![]() |
#2581 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Teško. I Meksiku i Brazilu paše X. Za nas noćna mora naravno. Ali mene još više brine kako Meksiko igra. Ako se sutra provučemo, u što ozbiljno sumnjam, protiv Meksika će biti gadno... |
![]() |
![]() |
#2582 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Sto su sad fulali ![]() Pa nek bude x, s dvije pobjede onda sigurno idemo dalje. Ak ih nemremo dobiti, onda ni nemamo sto traziti tu.
|
Oglas
|
|
![]() |
#2584 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ako zavrsi x, moramo dobiti obje,isto kao i da Brazil dobije. Ako dobije meksiko ,takodjer moramo dobiti obje osim sto moramo zabiti puno golova. Nema sta,ako ne dobijemo obje nemam sta trazit dalje. Realno jel. |
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Kako nama ne odgovara x? ![]() Meksiko i Brazil ce imat po 4 boda, mi moramo dobiti Kamerun tako da nama 3 boda. I u zadnjem kolu ako dobijemo Meksiko imamo 6 bodova. Brazil ce pobjedit Kamerun i oni ce imat 7. Mi i Brazil prolazimo. |
![]() |
![]() |
#2588 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Mehikanci jako jako dobri. Protiv tako rastrcane i lijepo povezane ekipe ne znam koliko imamo sanse. No ne zelim biti pesimist, pa cu radije biti general poslije bitke. Brazil uzasan. Osim ukoliko se u drugoj fazi turnira ne dignu za jednu 250%, ja ne vidim kako bi oni ovo mogli osvojiti. Cak i uz pomoc sudaca. A mozda sad malo i kalkuliraju, cisto da imaju izbora vs koga da igraju u 1/8 finala? |
![]() |
![]() |
#2589 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa bolje da ih Brazil dobije 2-3 razlike pa da je nama protiv Meksika onda dovoljanan i remi. |
![]() |
![]() |
#2590 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2593 | |
Premium
|
Citiraj:
Da, Mex strahovito puno trce i brzo se vracaju, imaju disciplinu u igri i snagu. Tesko ce biti s njima ali nisu nepobjedivi. Mozda Kovac do tad shvati da mu treba defanzivni vezni, ne znam tko ce kontre zaustavljat inace. Brazil losiji nego protiv nas, manje agresivan i manje zeljan pobjede. Ne bih rekao da je to zbog kalkulacije oko protivnika u drugom krugu, vise oprez jer im je Meksiko znao zapaprit. Ne znam koji k Fred radi u toj repki. Valjda je specijaliziran za padove u sesnaestercu. Jebe im se, nakantat ce Kamerun u zadnjoj i mirni su. Au, sto pucaju ovi meksikaneri sa svih strana ![]()
![]() |
#2595 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Meksiko je za nas overkill i taktički i kao ekipa. Nemamo ni trenera ni nekoliko ključnih pozicija, a što je najgore, izgleda ni ekipu. |
|
![]() |
![]() |
#2596 |
Guest
|
Ovako se tretiran balon od sapunice zvan Brazil. |
![]() |
#2598 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2600 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
Brazil, protiv nas ništa posebno, sada još slabije. A neće daleko doći? Samo se nadam da nakon još jedne ovakve utakmice Brazil neće na vrh. Iako, mamići su svugdje. Meni ovo liči na mulju iz sto razloga. Ako se pokažemo protiv K. mislim da možemo i protiv M. Ima nešto u našoj tradiciji da protiv tvrdih nekako obično znamo. |
![]() |
![]() |
#2601 |
Premium
|
Kao uostalom i vecina ovih Brazilaca. Sad mi je jos vise zao onog poklona od penala, ali i preziheraski su nasi to odigrali. Lakse nam je bilo protiv Brazila nego li ce biti protiv Mexica ![]() Jao koji zicer... I to je razlika. Njihov vratar obranio 2-3 cista zicera, nas primio sve sto je otislo (jedva) po golu. EDIT: Marcelo stvarno? Stvarno? Pa ovo da nije zalosno bilo bi dovoljno smijesno za nekakvu komediju. Uzas |
![]() |
![]() |
#2602 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Govna brazilska... kao što rekoh, iole ozbiljnija reprezentacija bez pomoći suca brazilu će ih naknatat ko budale. smećari prokleti. najbolje da remiziramo sa Kamerunom i onda pustimo mexicu 6 golova da brazil bude drugi i da ih onda nizozemska našutira. Pa neka se gamad pobije na ulicama... |
![]() |
![]() |
#2603 |
Guest
|
Too! Bravo! |
![]() |
#2605 |
Premium
|
Nazalost, protiv ovakvog Meksika tesko cemo mi do pobjede. Jako tesko. A treba prije i Kamerun dobit ![]()
#2607 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2608 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Odlicna utakmica! Nazalost, Brazil nije dobio...i sada smo u ogromnim problemima.Trebaju nam dvije pobjede i mislim da nemamo sto kalkulirati. Ali Mehiko ako bude igrao ovako kao protiv Brazila, bojim se da nemamo sanse. Naravno, navijati cu uz litre piva, omotan u barjak i ne znam kakve sve ekstremne stvari, ali poznavajuci koliko se nasa momcad opusti, koliko kalkuliraju...
![]() |
#2610 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
proci skupinu sa porazom, remijem i pobjednom? ![]() pobjediti kamerun za pocetak. zapeti protiv meksika, to ce biti zadatak. ako ne ide - ne ide. mislim, valjda je sada svima jasno zasto je mene strah meksika od pocetka, racunao sam na brazil kao standardno jaku momcad (iako su IMO zasluzili otpasti), ali meksiko je taj koji je nama problem za proci dalje.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|