|
![]() |
#2581 | |
Guest
|
Citiraj:
Sanjam o danu koji nikad neće doći. Kupiš uređaj i biraš - Android - iOS - Windows Phone Izabereš Android - AOSP - HTC Sense - Samsung TouchWiz - Custom (requires internet connection) :P hihi Ali HTC One sa AOSPom, mljac. |
|
![]() |
#2582 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ili još bolje, kupiš uređaj i onda instaliraš OS, drivere... Pa kad izađu novi driveri, staviš nove, update, patch, SP... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Zvuči bajno sa AOSPom, no pitanje jel će sredit trajanje baterije. AOSP romovi imaju puno manju autonomiju nego Sense. Ako to ne srede, a sumnjam da hoće nije baš nešto onda. edit Šuška se nešto o One-u sa većim ekranom, 5-6 inča http://www.gsmarena.com/rumor_htc_on...-news-6096.php |
![]() |
![]() |
#2584 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Naručio sam Htc One iz Tele 2 webshopa, stiže mi u ponedjeljak. Zanima me, pošto mi je ovo prvi android, kako funkcionira to s update-ovima s obzirom da vidim kako update posebno pušta tmobile, posebno vip, tele2..... Jel to zavisi od koga je mobitel kupljen ili čija je kartica unutra...ili? S obzirom da planiram u navedenom mobitelu koristiti Tmobile karticu (ako ne bude po deafultu otključan, da ga otključam preko imei-a). Hvala. |
![]() |
![]() |
#2585 |
Fresh Juice
|
Nema to veze s karticom. Kod HTC je bitan CID broj, prema njemu puštaju update. |
![]() |
![]() |
#2586 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadovoljio bih se s HTC1 ali uzivo me razocarale fotografije pa nista od njega. |
|
![]() |
![]() |
#2588 |
Fresh Juice
|
U Svijetu Medija ti imaju crni http://www.svijet-medija.hr/p/One-32GB-crna/48156/ Kod operatera uskoro, tjedan-dva valjda, tak negdje |
![]() |
![]() |
#2590 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kod teletine je mobilni internet oduvijek bio koma - nestabilnost, pucanje veze, nemanje signala,... i to ne ovisi o mobu. Dakle, očekuj probleme.
#2593 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2594 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#2595 |
Premium
|
To nema veze s mobitelom. Tako je na svakom. Jednostavno je cijela mreža fail i tu ne možeš ništa. Za internet, teletina je najgori izbor.
#2596 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Cak ni u Zagrebu varira snaga signala i negdje dvije crtice,posto putujem redovno na relaciji ZG-SB,poslije Zagreba jedva da uhvati EDGE signal i to par crtica,a dobar dio puta uopce nema signala, Posto zivim blizu granice sa Bosnom to da ne pricam kakav Internet,jedva poziv uspijem poziv obaviti,a sms-ovi kasne po par sati. Katastrofa,T-mobile miljama ispred |
![]() |
![]() |
#2599 |
Fresh Juice
|
simpa prejaka? |
![]() |
![]() |
#2602 |
Fresh Juice
|
Ne pati. Jedino ono što je imao kolega stranicu-dvije ranije, dio maske da ne sjedi ful. |
![]() |
![]() |
#2603 |
Registered User
|
Htc One stigao...prvi dojmovi više nego pozitivni, uz samo jedan problem. Zaključan mi je na Tele2. ![]() Otključavanjem preko IMEI-a se gubi garancija? Postoji kakav drugi način za otključati ga? |
![]() |
![]() |
#2604 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ne znam dal se gubi garancija no meni su uredno prošla na servis tri mobitela u zadnje dvije godine otključana preko IMEI-a, znači ili se ne gubi ili to nitko ne gleda. |
![]() |
![]() |
#2605 |
Guest
|
Kaj se tiče garancije. Uvijek možeš staviti oglas da mijenjaš Teleta HTC One za T-Mobile ili kog već imaš. Sigurno nisi jedini. Samo se potrudiš da nadješ nekog tko ima garanciju na mobu isto kao i ti i to je to. Kaj se tiče unlockanja. Ne znam. Na Desireu je bio doslovno "one click unlock", tak da nemam pojma kak je sa novim HTC-ima. |
![]() |
#2606 |
Premium
|
Otključavanjem preko IMEI ne gubiš garanciju. Mijenjanjem bootloadera da bi otključao mobitel - gubiš.
#2607 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
One se trenutno ne može otključati, probao preko više tih online servisa i dobio odbijenicu ![]() Jedan se potrudio pa napisao da se One-ovi zaključani na našim mrežama mogu otključati jedino preko kabela, a pitanje je da li to itko u nas još uopće zna... |
![]() |
![]() |
#2608 |
Registered User
|
Da li znate neku pouzdanu/provjerenu stranicu za otključavanje putem IMEI-a? Našao sam jednu koju svi hvale ali zasad nemaju kod za htc one/tele2. Edit: j...ga, dok sam pisao, postan odgovor iznad. ![]() Znaci, preostaje samo cekati? ![]() Zadnje izmijenjeno od: zokisan. 27.05.2013. u 18:50. |
![]() |
![]() |
#2610 |
Fresh Juice
|
Otkljucajte kod operatera i rijesena stvar. |
![]() |
|
|
Oglas
|