|
![]() |
#2581 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Heca radi ok dmg. Nije onako da radi ogroman, ali može uloviti bilo koga i pomaže jako lanovima. On ti je više tank s dobrim skokom i dobrim sustainom, radi Q-a. Ali ako ga dobro odigraš možeš baciti bilo koga na svoju polovicu da ga netko ulovi. Meni osobno atm najdraži jungler. Udyr je super champ, ali težak za igrati. Inače sad imao meč. Imao 12:5 score, heca 5:1, teemo 8:3, ezrael igra do lvl 10 solo, jer udyr je afk, i pobere 3 dead-a, i onda dođe udyr, da im još 2-3 killa i ez se uvrijedi i ode offline. I onda se pitam, zašto gubim normal mečeve :S Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 26.06.2013. u 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2582 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Sad sam odigrao jednu partiju sa Dravenom i to sam ga slučajno odabrao (htio sam Ashe) i gle čuda 10/1/6... Bome jeben champion! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 |
Premium
|
Pozdrav. Nov si tu ili u lolu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2587 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Danas ću isprobati Kennena, kupio sam ga... Ja ne znam što se meni dešava, pobjedim, pa izgubim, pa izgubim par, pa pobjedim par...ali uvijek naš top izgubi gejm ![]() http://www.lolking.net/summoner/eune/28604868#history a evo ga lik koji forsira Udyra, barem je u mom gejmu radio razliku zbog čega smo izgubili http://www.lolking.net/summoner/eune/24214536#history |
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Udyr best jukes at dem scenez. Odličan champ, nije toliko težak za igranje koliko je težak za shvaćanje njegovih abilitija. Pravi Udyr čuda radi, ne znam zašto je izbačen iz S3 pro scene, definitivno jedan od najjačih junglera, čak bi rekao da je bolji od top 3 junglera koji se korsite na sceni atm. Ima sustain, brzinu, cc-a breg, ma sve što čovjek poželi. Pošto mi je već pun k Hece, a iz Silvera 1 ne bum sigurno izašao, krećem polako Udyr jungle...
![]() |
#2589 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
Premium
|
Možda iz razloga jer jednostavno nije više u "pravom smislu riječi" ono što RIOT radi od igre. Očito jungler mora imati ili neki spell koji povečava brzinu, ili skok preko pola mape. Nejde u koncept toga baš ![]() Jučer sam igrao s jednim dečkom iz zagreba, čovjek je bio platinum I, bio par puta u promociji, nije uspio otići u diamond. Lik je jako dobar adc. Predobar. I prestao igrati radi neki problema doma, dao nekom rođaku, ovaj mu pao na 1300 elo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2592 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2594 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad kad dobije Ultimate skin će ga ekipa spamat dozlaboga. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Premium
|
Ne znam, obično kada dobijem nekog divljeg Udyra u protivničkom timu, to đubre iskerija gejm. Jest da je low lvl, ali jednostavno nakon dva itema, to đubre više ne možeš ubiti. To je tower diveanje, 1st class initiate, juking, ma all-in-one. Jednostavno se divim toj posebnosti.
![]() |
#2596 |
Premium
|
Dakle kupuješ ultimate skin. :3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2598 |
Premium
|
Jao ![]() Pa to kao da si došao s hajdukovim dresom na sjever u maksimiru ![]() ![]() (Imam i ja pozivnica brdo, pa ako ko treba) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Malo reklamiranja u protivničkom taboru ![]() Šalim se, imam ja dosta mečeva u LOL-u... samo 3000 rankeda u S1. Ali ne igram ga ima dosta vremena jer mi je oduvijek bio nekako dijetinjast, pogotovo sad nakon Dote. Zanimljivo bi mi bilo čut mišljenja drugih LOL-aša, kakve razlike zapažaju itd... Dođite u Dota 2 temu slobodno ako probate ![]() Zadnje izmijenjeno od: Vendetta. 26.06.2013. u 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 |
Premium
|
Ja sam probao dotu, nije to za mene iskreno, + premalo fps-a na laptopu imam, a gotovo 70% godine sam na laptopu radi faksa ![]() Ali ti kažeš da si u 10 mjeseci skupio 3000 rankeda + neznam koliko normala? Možda 300? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2601 |
Premium
|
Bez sada onih glupih natezanja tko ima većeg, koja obično krenu u usporedbama LOL-a i DOTA-e 2, meni je LOL puno zanimljivija igra, ovo da je djetinjasta je sulud argument u igrama po meni (ovo su ipak igre). LOL mi je apsolutno najbolja MOBA igra, a probao sam ih sve, jednostavno mi je bolji osjećaj u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Na pocetku uvijek uzmi boots i potove. Ako ti ide ok idi na hextech pa wota ili samo hextech (wota kasnije) pa rylai, rabadon ili tako nesto. Ako ti ne ide bas ili imas ad na midu forsaj zhonyu. Takoder jedan tip ako budes protiv Diane igrao, kreni ga samo ad buildat i pojest ces ju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 | ||
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Udyr obično carry-a game, jer je stvarno snažan. Ne mora svaki jugnler imati gap closer. Ja ovdje na Gold 1 iskreno popizdim kada vidim Udyra i WW u igri. Citiraj:
Ja sam agresivan igrač, dorans blade where i come from. Budem isprobao danas ili sutra, idem vidjeti prvo jedan ranked, ako je win idem ranked dalje, ako je lose, idem normal kennen. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2604 | |
Premium
|
Citiraj:
1. Doran`s Blade ili 2. 4 HP pota, 2 warda, rejuvenation bead Iskreno nisam vidio da itko radi na njemu neki spellvamp item, dakle Hextech gotovo nikada. Zadnje izmijenjeno od: HAL. 26.06.2013. u 18:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 | |
Mirko, a ne Harry
|
Citiraj:
Još će ispast da ga ja neznam igrat.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2607 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2608 |
Mirko, a ne Harry
|
Pa da ti pravo kažem i ja se polako okrećem tom itemu ali ga odmah i nadogradim na liandry's jer radi ogroman dmg sa passivom. Dorans blade sam upravo isprobo na Kennenu i stvarno mi nema neke koristi, radije idem boots i pots. I da, ja sam mislio na hextech revolver, ne gunblade, od drugog stvarno nema koristi. Edit: evo krenulo mi i sa Hecarimom, ne koristim više masterise 0/9/21 nego 9/21/0. Odigrao 2 game, 9/3 i 5/3, sad tek vidim kakva je Heca zvijer. Koji su champovi uopće top tier jungleri trenutno? Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 26.06.2013. u 21:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 | |
Premium
|
Citiraj:
Po meni top tier jungleri su: Jarvan 4, Elise, Nasus, Lee Sin, Hecarim, ZAC, Sejuani, Nautilus. (vrlo vjerojatno sam izostavio pokojega) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2610 |
Mirko, a ne Harry
|
Jarvan mi se sviđa, Elise mi je dosta nepoznata i čini mi se teška. Nasus i Lee standardni, njih imam. Sejuani i Nautilus mi se isto sviđaju ali su skupi. Misliš onaj jungle item na Kennenu? Nisam baš o tome razmišljao najviše zbog mane na tom itemu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|