|
![]() |
#2581 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jučer sam USB brickao svog Desirea. Sreća pa ima S-OFF ![]() http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...039#post944039
![]() |
#2582 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Prvi puta čujem taj pojam "USB brick", znači on i nije "tako" strašan, mobitel se ipak može upaliti i koristiti, za razliku od dobrog starog kompletnog bricka gdje se ne dobije ništa više od crnog ekrana. Ajde, bar si uspio popraviti stvar. Sva sreća pa DHD zahtjeva S-Off prije bilo kakvog flashanja ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2584 |
Guest
|
@Hamm Probaj ovaj radio uz taj Leedroid Code:
http://leedroid.ftp.rshost.eu/Bravo_Addons/Radio_32.56.00.32U_5.17.05.08.zip |
![]() |
#2585 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Qualcomm obećaje novu seriju Snapdragon čipova - 1-4 jezgre, do 2,5GHz po jezgri, 150% bolje performanse uz 65% nižu potrošnju u odnosu na sadašnje procesore. http://androidandme.com/2011/05/news...5-lower-power/ Da ne bi ostala dužna, nvidia je predstavila projekt Kal-El tj. prvi 4 jezgreni proc za mobitele http://blogs.nvidia.com/2011/05/proj...mobile-gaming/ Ova bi godina mogla biti interesantna glede mobilnog hardvera...
#2587 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da li netko zna fleshat android na HTC-u
pozz Posjedujem hTC Tattoo zanima me da li je moguce ili bolje da li netko zna koji servis to radi bio sam u par servira u gradu i nitko od njih ne flesha noviju verziju Androida na hTC Tattoo neznam zašto?Ili ako netko zna staviti noviju verziju Androida ili netko koje vec to radio na hTC-u znaci 2,0 ili 2,1 verziju pošto je na mobitelu verzija 1,6 Androida.
My modd cabel&sleeving&case&water&cooling,VGA block K:HDD Maxtor MaXLine Plus II 250Gb sata IBM ThinkPad T30,T40, T43-1871,Z60mP: starije brojeve auto časopisa classiccars,Quattroruote,Motor Klassik,Markt ponude na PM. K:Karambol ili neispravne iPhone, Samsung,Sony,Nokia,LG,Huawei,Xaomi uređaje |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2589 | |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2590 |
Premium
|
Dosadašnji ROM-ovi za Tattoo su imali neke mane kao npr. fotić i FM radio nisu radili, pa zbog toga nisu bili previše popularni. Ne znam je li se u međuvremenu nešto promijenilo, ali čisto sumnjam obzirom da je to ipak prastari mob. Inače, HTC je izjavio da za Tattoo neće izdavati update tj. da ostaje Donut na njemu. Treba nekome dual SIM Android mob? Pitanje je hoće li doći kod nas, ali od sad ima i toga na tržištu. http://www.pocket-lint.com/news/4023...-android-phone
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() specs: Dostupan crveno/crno ![]() 5' touchscreen sa 960×480 resolution Dual camera 5.27Mpix i prednja only 0.43Mpix full QWERTY keyboard HSDPA, IRDA ?? ![]() ![]() Bluetooth, FM Transmitter, 4GB of internal memory (3GB za korisnika) Android 1.6.
![]() |
#2592 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Pa dobro, ali taj LYNX SH-10B je ipak više tablet/netbook nego telefon. Ono što danas najviše fali smartphone uređajima je brzina i preciznost telefoniranja. Sjećam se svog starog dobrog Sony-a J70 sa jog-dialom. Na tom mobu sam mogao nekome poslati SMS ili nazvati nekoga u 3 sek, a da pritom nisam morao ni pogledati mob. To je prava ergonomija. Današnji smarthpone je naravno uređaj koji nudi mnogo. Evoluirao je u multifunkcionalni uređaj koji nudi i telefoniranje. No na žalost u toj evoluciji je najviše stradala ergonomija telefoniranja... I baš danas malo gledam te Sharpove i moram priznati da su vrlo zanimljivi u tom promišljanju ergonomije i drugačijem pristupu designu. Neki su stvarno vrhunski primjerci industrijskog designa. Jedino kaj je glupo na ovom clamshellu je to kaj nema punu tipkovnicu, a ima hrpu slobodnog mjesta. Pitanje je samo, može li qwerty tipkovnica funkcionirati u drugačijem, recimo portrait rasporedu. Ja mislim da može! |
![]() |
![]() |
#2593 | |
Guest
|
Citiraj:
Probao koji 9 različitih romova i 5 različitih radio i čak kad flasham mi neće isprve već iz 5 puta doći do welcome-settings screena nego moram bateriju vadit. Sad sam stavio ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=773997 Download 2.10.405.2 Stock ROM with Radio (2.0) - updated i prvi put je prošao instalaciju skroz do kraja. Obično mi se restarta ako upalim wifi ili radim bilo kaj "zahtjevnije". Aaaaa. Samo da pitam ekipu. Ak ću trebat u servis furat (ako ne bude normalan na ovom romu) da li je dosta samo ovo proći? http://android.modaco.com/content/ht...ur-htc-desire/ -- Također drugo pitanje koje me muči sa servisom. Da li u VIP furat ili direkt na servis. Dilema mi je zbog toga jer imam AMOLED i ne želim SLCD ekran. Također, da li imam pravo tražiti povrat para u slučaju da ne mogu dobiti AMOLED (iako ne vidim zašto bi morali ekran mijenjati). Jer ipak to nije isti proizvod sa AMOLED i SLCD ekranom! |
|
![]() |
#2594 |
Premium
|
Nosi u VIP. Neka ga o svom trošku šalju na servis. Ako ga budu popravljali, a sigurno hoće prije nego ti dati novog, vjerojatno neće mijenjati ekran već matičnu ili samo obnoviti softver. Prema tome, velike su šanse da ti se vrati isti mob kojeg si poslao. btw, kad sam nosio jedan svoj mob na servis, tražili su samo mob. Sve ostalo (mem. kartica, sluške, punjač,...) sam vratio doma. Možeš ih uzeti sa sobom, ali ako im ne trebaju, ne ostavljaj ih njima.
#2595 |
Guest
|
ovi sharpovi se na ebayu prodaju po 950 $. |
![]() |
#2597 |
Guest
|
Za te novce kod nas čopiš jako dobar smartphone (ili najbolji uz pretplatu) + jedan od najboljih netbookova! |
![]() |
#2598 |
Guest
|
a hebiga , ipak je to Sharp ![]() |
![]() |
#2599 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#2600 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
mene zanima, ako se Android uredaj roota (tocnije evo ciljam na Xperiu X8) dali mogu na nejga stavljat aplikacije koje se placaju, poput JB-a sa iPhonom ili je to ensto sasvim drugo?
#2601 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mozes stavit aplikacije koje se placaju jer rootanom mobitelu mozes instalirati neki market enabler i tako pristupiti aplikacijama koje se placaju (a koje nama u hrvatskoj nisu dostupne zasad). |
![]() |
![]() |
#2602 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2603 | ||
49%winner
|
Citiraj:
-- Citiraj:
![]() |
![]() |
#2604 |
Premium
|
Ne treba mijenjati ekran, ide samo druga AMOLED ploca. Ono je bilo da malo uplasim Hamm-a da ce izgubiti svoj voljeni AMOLED ![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Premium
|
Pa objasnio sam ti to vec na PM. Ocito se nismo razumjeli ![]() Nego, zasto vam je toliko stalo do tog AMOLED-a? Razlike ima, ali nije to bas sad nesto ogromno. |
![]() |
![]() |
#2607 |
tha pilot
Datum registracije: May 2008
|
Mene zanima kada ce otprilike pasti cijena nekom normalnom HTC-u? Gledam po njuskalu HTC Wildfire, rijetki su po 1000kn, sve preko, a to mi je jos preskupo... Dosadila mi 5800 XM, pa da se maknem nakon 6 godina s Nokie i Symbiana... ![]() |
![]() |
![]() |
#2608 | |
49%winner
|
Citiraj:
A ruku na srce, ima svojih prednosti od prikaza do nešto niže potrošnje na tamnim pozadinama, ali ti to vjerojatno znaš bolje od mene ![]() Edit: Eto, imam isto mišljenje kao i Duke u postu ispod.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 01.06.2011. u 17:14. |
|
![]() |
![]() |
#2609 | |
Guest
|
Citiraj:
Sorry ali ja ne želim sa konja na magarca. Uostalom. To nije isti mobitel sa ili bez AMOLED ekrana. Također. Samsunga ne bih recimo uzimao zbog kvalitete izrade. Ali da sad uzimam novi mobač uzeo bi zmazunga jerbo HTC ima SLCD ekrane. |
|
![]() |
#2610 |
Premium
|
A ono, ne vidim neku vaznost takvih stvari kod jednog mobitela, ali ok. Pa ljudi moji, nije to TV ili racunalni monitor pa da cijeli dan gledate u taj ekran. Uostalom, nije bas da koristite AMOLED panele kod TV-a i monitora pa vam to ne smeta ![]() Ali, ako vas veseli... ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|