|
![]() |
#2582 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() A i pitaj ekipu sa Remeta i ostalih 'gornjih' krajeva jel im pada na pamet imat auto bez zimskih guma. Da ti reportam post zbog djetinjarija ili zbog fejsbuk inteligentnog načina pisanja? Biraj. M+S je međunarodna oznaka za blato i snijeg (mud & snow), a oznaka za zimske gume je mala pahulja snijega u planinskom vrhu. Ovako ![]() Jedinica je bomba, prestrašan automobil i dobiva samo pozitivne kritike, ali na žalost, ima jednu ogromnu manu. Auto je totalno preskup. Previše naplaćuju taj uberengine, jer za cijenu 1M, kupiš jednog solidno opremljenog 120i i još jednog jednako opremljenog 120d, i imaš 2.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2583 |
Premium
Datum registracije: Jun 2010
|
Ak imaš love za 1M, sigurno nećeš ić umjesto njega kupovat 120i i 120d koji se ne mogu usporedit po voznim osobinama i guštu koji daje 1M. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2584 | |
gadget freak
|
Citiraj:
Što je za toliki automobil, ipak previše, pogotovo kad se uzme u obzir kakve se sve jurilice mogu kupiti za pol milje kuna i manje.... Ja jesam teži slučaj bmw ovisnika, ali za te novce, neka hvala, sjela bi jedna tako divna petarda sa istim motorom (535i), da ne bi sekunde pomislio na keca.
![]() |
![]() |
#2585 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Izvan nekog grada, evo primjer Zg, nema govora o tome dal su must have ili ne. A što se tiče kvarta to je vrlo relativno jer kod šefa, di ima kuću u Zgu ne možeš ni sa kakvim autom, ni sa kakvim gumama kad je snijeg, tih 30 m svi koji tamo žive idu pješice. Svako bira zimske ili ne po svojim potrebama, a must have za sve ljude po zimi nisu.
![]() |
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A ti bus me ucil cemu je zimska guma ili do koje granice su mogu vozit ljetne.. Preko 15 godina imam svoj auto, 8 godina radnog staza na terenu cak i sad kad nisam terenac napravim min 100km i onda bus mi ti solil pamet jer to pise na stranici nekog proizvodaca ili nesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2590 |
gadget freak
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2592 |
gadget freak
|
![]() |
#2593 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2594 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2595 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
nema veze i ako nema snijega,niže temp. i ljetna guma je katastrofa na cesti. (od 7c na niže) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2597 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ako je to tvoje iskustvo onda mi je jasno kakavo je to iskustvo ![]() Pa ljetnje gume na tmperaturama oko nule i d je sve suho ne drži cestu ni 60% onako kako bi trebala. Pričaš gluposti, ili se vziš kao penzić pa trakeljaš da je sve jedno. Ako je išta ozbiljnija ljetnja guma, po kiši i na temperaturama ispod 10C nema šanse da se voziš opušteno. Ja iz mog iskustva čim osjetim da gume počinju popuštati, proklizavati više nego uobičajeno, znak za prelazak na zimske. Sad sve ovisi kako se tko vozi i na kojim relacijama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2599 | ||
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Kakva je ovo rečenica, pa tko kupuje nove gume svaki put kad bude minus? Daj se priberi. ![]() Citiraj:
Pa to i govorim, ali >Magarac ima drukčije iskustvo, baš me zanima o kojim gumama je riječ?! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2602 | |
MiningMod
|
Citiraj:
![]() Nije mat, vec 3d di noc folija :P A štopovi nisu sprejani vec špricani ![]() I nije to do konja...vec do estetike, jer crveni štopovi su jako zaudarali...a da je bijela hauba bilo bi pre booring... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2603 | |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() @FRipper - šahovska ploča edišn? ![]() ![]() NHF ![]() Save S3 175/70/R13 here, sa njih ni maslac nemre skliznut kak "gripaju" ![]()
![]() |
![]() |
#2605 | |
MiningMod
|
Citiraj:
![]() Ma nije se dalo bolje...je da bude obično sve, bez folije itd...al eto...meni je ovak ljepše! ![]() Najviše jer bijela mi se svidja, uzasno mu dobro stoji... BTW Sto se tiče guma, kod mene na dva auta je Sava Eskimo S3 165/70 R14 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 | |||
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Koliko ja znam zimska oprema su ljetne gume sa min 3(4) mm profila + lanci ili zimske. Može link na to, prvi put čujem za takvo što ![]()
![]() |
![]() |
#2607 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Taj ultragrip je nakon 1 zime smece od gume.Ista stvar kod tebe je i kod mene, bacio sam ih sve 4 i stavio save eskimo, nema frke nikakve ![]()
![]() |
![]() |
#2610 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Tak imam i sam...i nemam nista upisano u knjizici i nikad nikakovih problema jer je to dopusteno odstupanje po visini i sirini u istoj colaži.Ljetne kupujem 195 55 jer 50 ne izgledaju nikako...ili bi trebao auto u pod ili veca colaza...a to ne dolazi u obzir ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|