|
![]() |
#2582 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2585 |
Bazinga
|
![]() |
#2586 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2588 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2562 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2492 http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=2499
![]() |
![]() |
#2590 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Evo me na 70-om lvl-u drugog prestigea, mislim da odma idem dalje makar mi se ne sviđa treča ikona koju ću sada imati. ![]() No otvara mi se i sedmi costume slot a to mi treba... Ma odoh odma...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2591 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
nista od lanova sa ovim sranjem
![]() |
#2592 |
|
![]() |
#2593 |
Bazinga
|
![]() |
#2595 |
|
A to nisi mogao pitati u cijeloj temi od 100 stranica već otvaraš novu samo za cfg, kojih btw, ni nema, jer IW ne dozvoljava modanje CFGa. Mogu se samo neke stavke promjeniti, neke ne, ali se ništa ne može dodavati
![]() |
#2596 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Iako pise na vrhu da se ne dozvoljava editiranje, Valve ne banira na osnovu toga. Dakle modifikacija (ne i dodavanje) dosta komandi te NECE banirat. cfg filovi su dozvoljeni za edit, ali exe i dll nisu...
![]() |
#2597 |
Guest
|
da nema prijatelja ![]() |
![]() |
![]() |
#2599 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
profil ostaje... cod neces trebat skidat ako reinstall napravis na isto mjesto... uvijek je dobro ako imas mjesta na disku imat backupiranu igru iz steama, onda je uvijek mozes jednostavno vratititi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2600 | |
|
n´da ![]() Istina nemam prijatelja koji su gejmeri ![]() ![]() Šteta što imam normalne frendove ![]() Danas MW2 piči ko na drogama, pingovi super, samgameplay nenadyebiv, jedino što sam bio naletio na cheatera, ali sam i to riješio po kratkom postupku - izašavši i nađoh si drugu partiju ![]() Neki bi sad bitchali pola dana o cheateru ![]() Citiraj:
Napravi si backup instalacije na disku sa Steama, a što se tiče accounta to je online acc i nema šanse da ga izgubiš ![]()
![]() |
![]() |
#2601 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Najjaci su mi ovakvi kad pocnu o RL i inim stvarima. Naslusa se sa prikom koji je zadnji lvl (10 prestige), i svaki put ga zovu lvl hackerom, ovo ono... Covik im kaze "samo provjeri koliko sati imam odigrano, pa laji na mjesec". E, onda kad vide da zbilja ima sati da bude 70 lvl 10og prestigea, pocnu mu govorit da je noob, da nema zivot itd...mislim, sta cini ljudska zavist.. Stavit cemo na stranu da taj account igraju jos 2 njegova brata.. Na kraju partije ga opet pocnu zvat hakerom, jer ih vecinom i owna. I tako iz partije u partiju...
![]() |
#2602 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2604 |
Premium
|
Pridruzujem se onoj grupi ljudi kojima je MW2 promasaj! U 1-2h, u kojih stignem odigrat SAMO par partija posto me uvijek nesto zaje...., nazivciram se zbog kampera, gl noobova, cheatera kolko se nisam nazivciro u MW1 u mjesec dana! I kad sve pase onda steam pocne show radit! Ne znam ni sam zasto je igram! Hvala bogu da ce sad bad company 2 i AvP3! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2605 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Počeo sam igrati po drugi put igru i zapeo sam u 3 misiji sa onim autom kad stane pred zgradu, a tip ubije onu dvojicu na ulazu i počne pucati po autu šta treba napraviti ![]() ![]() Molim pomoć ako može.Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2606 |
Premium
|
Mislim da se trebas sagnit i da ti izbaci assist sta trebas stisnit...kolko se ja sjecam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2609 |
|
![]() ![]() ![]() Najs van ![]() Ja sam sad isto DOmination malo nabacivao, ajmo reći da sam preokretao rezultate u korist mog tima. SCAR sa stopping powerom, te češče AA-12 ![]() ![]() Inače, ne igram često druge typeove osim HC TDM-a, ali lag i loš ping su u 99% slučajeva na ostalim typeovima, ja na TDMu igram k'o na serverima, milina, nema laga a ping ~80-100.
![]() |
#2610 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Samo, nekad me ubiju u pojam, jer ekipa konstantno juri na novi point umjesto da cuvaju ona 2 koja su vec uzeli, pa na kraju cijelo vrijeme zauzimaju 1 dok gube druga 2... da ne spominjem da se spawn razhebe pa mi se enemy pocne spawnati iza ledja... ![]() u ovoj sam imao srece, Harriera su srusili taman kad je napravio 11. killstreak, i jos kad mi je stigao Chopper Gunner spawnali su se na Alpha pointu (Favela) pa nisu imali zaklon, a nakon Chopper Gunnera su bili demoralizirani pa su padali ko' muhe ![]() sinoc kad smo napravili lobby sa cetvoricom je ping bio valjda izmedju 200 i 500 ![]() kasnije s Freelanceom je bio skroz ok (obojica smo na T-kiti) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|