|
![]() |
#2551 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
A jel vata muve? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Imal sam ih ko klinac u par navrata.. https://www.youtube.com/watch?v=G4tqhSFB6ww Sampioni ludih poza kod pesa. Tipicna Bull Terrier poza https://www.youtube.com/watch?v=uYJiGG2FgFc |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Izbirljiva je ![]() Na male ni ne reagira jer mislim da joj mora aktivirati barem 2 dlačice da se zatvori. Danas sam je stavio u vrt ujutro među ostale biljke jer je bilo dosta toplo i pokupio kad je počelo mračiti i 9 ih se zatvorilo do kraja. Vjerojatno je nešto ulovila. Kaufland ima 3 različite vrste i sve su po 30 kn
![]() |
#2554 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Aaaaaa, moram u Kaufland onda! Oću jednu već dugo i našla ih jednom prilikom u Baumaxu, al su sve tak jadno izgledale da sam odustala od kupovanja.
![]() |
#2555 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | |
Registered User
|
Citiraj:
Javi koju o ljubimcu. Svi ste se prebacili na mačke i zmije? E, ne ide to tako, evo moje, prije i poslije šišanja. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dav87gr. 21.08.2014. u 15:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Slatke su pudlice ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2561 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
![]() |
#2563 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() Malo žicam vratinu s roštilja. Pošto svaku igračku strga u par dana jučer sam mu napravio igračku od klinastog remena od cirkulara. (Danas su već prvi konci iz remena izašli ![]()
![]() |
![]() |
#2564 |
Registered User
|
To je reč (slika)! Odma je prijavljen na "ljubimac" i na "žderonje". |
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Udomljavanje macica
Pozdrav ekipa ![]() ![]() Album : http://imgur.com/a/Kyyjs |
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ovo je moja jedina žuta i super je on lijep i sve, ali brate mili glup je ko stup, ništa ne razumije, razmažen je brutalno, ni mi njega ne razumijemo, glasan je i non stop žica nešto i urla dok to ne dobije... ima 3 stejta zadovoljavanja, a ne znaš kada šta oće jer radi jednu te istu stvar URLA KO KONDOR BRE!!! ![]() može biti mlijeko, hrana ili maženje... mora jest na stolu ili na kanti za smeće jer jede tako sporo i neskoncentrirano da mu drugi sve pojedu, onak koja mačka ono dere se da je gladna i onda daš jest i pojede dva zalogaja i onda gleda svijet oko sebe i onda nastavlja dalje jest?!? kad ga maziš ako staneš a nije dosta onda počne opet urlat i capom tj. kandžama primiče ruku na sebe. ogroman je, najveći mačor kojeg imamo, rezultat - svi ga tuku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Premium
|
Jao, isti takav kod moje bake na selu. Mrcina je a sav je skršen. Ne razumije koncept kuće i vlasništva pa neće hranu ako mu daš nego ju treba negdje ostavit pa ju on ukrade. ![]() Neće uć kroz ulazna vrata nego ulazi kroz prozor. Isto tako živi u denialu da ima kuću/štalu/dvorište di može radit kaj hoće ali ne, on nestane na par dana i spava po livadama pa se opet vrati i tako u krug. ![]() I nije mu problem ščilano prelazit cestu laganim korakom di se ljudi voze 80+. Kad vidiš tragove kočenja znaš da je mačak prelazio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Moderator
|
da, da, da... radi se izgleda o globalno glupim žutim mačketinama ![]() ovaj je nama nestao na pol godine negdje i ono prekrižili smo ga već i vratio se u još boljem i debljem stanju nego kad je nestao... to je bilo prošlo ljeto pa smo pretpostavili da su ga štovatelji kukave rabote koji su ga ukrali ispedalirali zbog mora ili nečega. uglavnom nenormalna mačketina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 | |
kenova?
|
Citiraj:
lol, kao da citam o svom zucu. ajdentikl. s tim da bi ovaj tupan krenuo izjutra s urlanjem ispod prozora, onda ga moras pustit u kucu i prvo malo pomazit i onda mu dat jest. prava sablona od macka, da ne spominjem da se nikad nije htio igrat nicega osim da mu ja drzim komad mesine van dohvata pa on mora skakutat po to. to mu je vrhunac igre znaci glupizam zutih macaka je globalan. nadam se da se ova rasprava nece shvatit u kontekstu rasizma ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
hahhahahahhaha debele mačke kod mene izazivaju navalu davljenja u smijehu ![]() predobra je ![]() moja mewbacca se opako izlinjala i samo prca okolo. nema vremena za stat i pojest. sav se stisnuo i ne jede, bez obzira na obilje koje je pred njim (ne mačaka, nego hrane). ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Moderator
|
ma to je to... žute mačke su se godinama skrivale, a vlasnici nisu u javnost iznosili njihove bizarne i obično štetne navike pa je to ostalo pod tepihom. ALI NEČETE VIŠE RAZBOJNICI!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|