|
![]() |
#2551 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Overall, sezona i više nego dobra bila. Draže mi je što je Ham digao kantu nego Vettel, tako da ajmo reći da sam "navijao" za njega, iako mi lik ide opako na živce ![]() ![]() Naravno da je bilo boljih sezona prije, ali nakon 2012., tako dobre sezone nismo imali i nadam se da nećemo opet 5 godina čekati na ponovnu takvu. Ferrari si je stvarno pucao u obje noge i to opako, na Azijskoj turneji, a Hamilton po prvi puta u karijeri pametno odradio neke stvari i u maniri profesora Prosta i ziheraša Laude, pokupio dobre bodove. U Japanu je sve bilo jasno. Nadalje, brak McLaren i Honde je gotov, zbog čega sam enormno sretan. No ono što nisam sretan je to što je u zadnjih 5 utrka, Renault imao 10+ odustajanja zbog motora u raznim bolidima. Ako se preko zime to ne popravi, McLaren će imati nešto konja više i biti će u gornjoj polovici grida, ali kakva će biti pouzdanost, pitanje je. 3 motora sada moraju izdržati sezonu i ako tako gledamo, to jedino Mercedesu ide na ruku. Ferrari je jedva jedvice izdržao sezonu bez kvarova. Da su završili Singapur, možda danas nebi imali starih motora više. O Renaultu, a pogotovo Hondi da ne pričamo. Nadam se da će Renault napraviti nekakav motor da se i Alonso malo umješa u borbu napred Ham-Vet-Ric/Max. Bottas idealan vodonoša, klasa Coultharda, Webbera i kompanije. Nekim čudom možda i jednom slučajno osvoji naslov kao vodonoše Rosberg i Button, ali teško, barem dok je Ham tu di je i kako radi i vozi. Nek tema bude otključana još koji dan. Kad bude neki kratki idle od zadnjeg posta, onda lockam. @aski Tebe zadužujem da otvoriš novu kad osjetiš da je vrijeme za to prikladno ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Potpis na sve sto je Brko napisao, dobra sezona sve u svemu. 2018. cak i novi logo donosi koji mi je malo ruzan, al kad vidim sta su napravili od F1 (sav sadrzaj sa strane pored utrke, nikad nije javnost bila upucenija u dogacanja van staze kao ove godine + svi zakon interviewi i mini dokumentarci etc.) Samo nek tako nastave, logo cu im oprostiti. A sto se Abu Dhabi-a kao utrke tice, pokazuje sve ono sto mi ne valja na modernim stazama... Bieber naganja Bottasa ko manijak, prekasno i prejako stane na kocnicu, izleti sa staze, vozi po asvaltu pored asvalta, vrati se na stazu, i prakticki je vremenski jednako iz Bottasa kao da je dobro uletio u zavoj... treba vratit odma iza bijele liniju prvo travu a onda sljunak, pa da vidimo veselja na ovakve zajebe. Inace, clip of the day bi mi definitivno bio: https://streamable.com/1veit Laganini, tko je vidio zagrijavat gume ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#2556 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
jel moguce da nema torrenta za zadnju utrku? jucer navecer nije bilo ni za quali ni za utrku... |
![]() |
![]() |
#2557 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2559 |
Premium
|
4 minute od čega su 2min reprize starta ,1 minuta Sainzovo krivo postavljena guma i Rikardov kvar i ostatak je borba Strolla i Grosjeana ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pogledao highlightse, koji je mamlaz ovaj magnusen, ko neki amatar se izvrtio ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2561 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Apropos Kimija. Evo ispalit cu - mislim da je Button bio bolji vozac u svojim zadnjim sezonama od Kimija od povratka u F1. Ja neznam sta se sa njim dogadja ali od kad se vratio ponovo u F1 on nije ni blizu onog starog Kimija. Pa i Gorsjean u onim svojim ludim jos godinama ga je znao namuciti a kasnije unistavanje od strane Alonsa i Vetela je samo potvrda koliko je Lotus tih godina bio dobar bolid i da je bio u pravim rukama pobjedjivao bi puno cesce. A sad Kimijevci raspalite cekam ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ono sto mu je posao zadnjih godina u Ferrariju, to odlicno odradjuje, a van toga, i dalje daleko najzabavniji vozac na stazi za promatrati. Alonso i dalje jedan od najkompletnijih vozaca na gridu, jedva cekam da vidim sta ce sljedece godine raditi, samo da Renault ne zapacka. |
|
![]() |
![]() |
#2565 |
Lika u mom srcu
|
Kimi vozi pametno, shvati što se može napraviti u datom trci i to odradi. Kako se kvalificirana, tako otprilike i trke završavaju sa današnjim pravilima, štednjom goriva itd Evo ti zadnje trke, veli Kimi, trku sam gledao da je ovaj iza mene i istovremeno morao srediti gorivo |
![]() |
![]() |
#2567 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Evo prije nego Autosport objavi rezultate ankete sefova timova: HAM 25 VET 18 VER 15 RIC 12 ALO 10 HUL 8 SAI 6 BOT 4 PER 2 OCO 1 Napomena - ovo je samo moja osobna i SUBJEKTIVNA ocjena striktno ovu sezonu performanse vozaca. Dakle ne ulazim jel npr ALO bolji vozac od HAM ili obrnuto. Samo performanse vozaca ove sezone. Takodjer nije presudno koji je vozac osvojio vise bodova na kraju. Vozace se moze mjeriti u puno vise kriterija od same tablice na kraju pa tako po meni je VER imao bolje performanse nego RIC na primjer. Velika tezina je kod mojeg izbora uvijek bila kvalifikacije izmedju timskih kolega ali nije ni presudno naravno itd. Dakle spreman sam za raspravu i obrazlozenja ali napominjem ovo je isklucivo lista mojeg osobnog dojma prateci ovu sezonu. |
![]() |
![]() |
#2568 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sauber Alfa Romeo (već) predstavljen http://www.carscoops.com/2017/12/alf...fficially.html Jako me podsjeća na Sauber F1.09 https://images.hgmsites.net/lrg/2009...00228944_l.jpg
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.12.2017. u 10:47. |
![]() |
![]() |
#2570 |
Premium
|
Mislim da je to 2013 Sauber. Predstavili su samo livery i sponzorstvo sa Alfa Romeom Poprilično sam siguran da neće biti 1s iza svih ko ove godine. Izgleda da su im financije popravljene, pred kraj sezone su dobro izgledali i sa novim motorom bi mogli ok bit. |
![]() |
![]() |
#2572 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Sauber je vec ranije ove sezone izjavio da se '17. žrtvuje za '18. i dalje. Ako im Ferrari otvori motor, imalo poštena šasija, te Leclerc, nadamo se redovnom šamaranju McLarena ![]() |
![]() |
![]() |
#2574 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma jasno ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 | |||
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
tako je, kimi je koliko god malo bio povucen ove sezone, i dalje odlican vozac, mislim da mu je prelilo casu onaj poraz u Monacu i da je od tada samo odradjivao koliko je trebao. |
|||
![]() |
![]() |
#2577 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Toro Rosso je po meni prirodni neprijatelj ![]() Ali zanimljiva je vozačka postava. Ericsson je ostao. Stvarno nevjerovatno. Najgore ime na gridu nakon Palmera. |
|
![]() |
![]() |
#2578 |
Premium
|
Williams? Kladio bih se da će se borit sa Sauberom i Haasom iduće godine. Ove godine su bili užasni u kvalama i u utrci bi ih izvuklo to što Mercedes troši 10kg manje goriva tokom trajanja što bi im dalo oko 0.3s po krugu (razlog zašto je Merc osvojio prvenstvo na kraju). Jedini ok rezultat ove godine im je bilo 3. mjesto u Bakuu di je valjda 6 ljudi ispred njih odustalo ili imalo neki problem. |
![]() |
![]() |
#2579 |
Antimićanin
|
Nakon izjava "Merc je osvojio naslov jer ima jači motor", počinje mi faliti jedna osoba ovdje koja bi koliko toliko držala balans ![]() Da je Vettel osvojio, vjerujem da se nebi gasili o vozačkim umjećima navedenog kao i fantastično posloženoj momčadi koja je pobjedila nadmoćnog protivnika. A ovako, pobjedio je bolji motor... Ajde daj Draksa, nismo djeca. Ferrari je itekako bio bolji na mnogo staza. To kaj su si sami tvrdog ugurali u 2 utrke u kojima su trebali imati 1-2 lakoćom, nije Mercedes kriv. Tu i tamo priznat sporcki poraz, neće te bog ![]() Što se Williamsa tiče, oni su slabi u radu na bolidu tijekom sezone. Relativno dobar start su imali. A opet kaf se uzme kakva 2 panja su činila vozačku postavu ove godine, nije čudno što su se na kraju borili sa McLarenom. Ista stvar što je par godina mučila i Force Indiju. Počnu dobro ali onda stagniraju dok ekipe oko njih malo grabe naprijed. Živi bili pa vidjeli. Moje mišljenje je takvo kakvo sam iznio. Na momčadima je da me demantiraju ![]() Sent from Mobara Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.12.2017. u 22:22. |
![]() |
![]() |
#2580 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
ali ericsson... jaooo... |
|
![]() |
|
|