Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.11.2017., 20:45   #2551
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Overall, sezona i više nego dobra bila. Draže mi je što je Ham digao kantu nego Vettel, tako da ajmo reći da sam "navijao" za njega, iako mi lik ide opako na živce ali velim, bolje on i Mečka nego ovaj kmečavac i Ferrari

Naravno da je bilo boljih sezona prije, ali nakon 2012., tako dobre sezone nismo imali i nadam se da nećemo opet 5 godina čekati na ponovnu takvu.

Ferrari si je stvarno pucao u obje noge i to opako, na Azijskoj turneji, a Hamilton po prvi puta u karijeri pametno odradio neke stvari i u maniri profesora Prosta i ziheraša Laude, pokupio dobre bodove. U Japanu je sve bilo jasno.

Nadalje, brak McLaren i Honde je gotov, zbog čega sam enormno sretan. No ono što nisam sretan je to što je u zadnjih 5 utrka, Renault imao 10+ odustajanja zbog motora u raznim bolidima. Ako se preko zime to ne popravi, McLaren će imati nešto konja više i biti će u gornjoj polovici grida, ali kakva će biti pouzdanost, pitanje je. 3 motora sada moraju izdržati sezonu i ako tako gledamo, to jedino Mercedesu ide na ruku. Ferrari je jedva jedvice izdržao sezonu bez kvarova. Da su završili Singapur, možda danas nebi imali starih motora više. O Renaultu, a pogotovo Hondi da ne pričamo.

Nadam se da će Renault napraviti nekakav motor da se i Alonso malo umješa u borbu napred Ham-Vet-Ric/Max.

Bottas idealan vodonoša, klasa Coultharda, Webbera i kompanije. Nekim čudom možda i jednom slučajno osvoji naslov kao vodonoše Rosberg i Button, ali teško, barem dok je Ham tu di je i kako radi i vozi.

Nek tema bude otključana još koji dan. Kad bude neki kratki idle od zadnjeg posta, onda lockam.

@aski
Tebe zadužujem da otvoriš novu kad osjetiš da je vrijeme za to prikladno Jedino je bitno da se tema zove F1 sezona 2018 tako da izbjegnemo konflikt sa budućom igrom F1 2018.
Brko je offline  
Staro 27.11.2017., 09:46   #2552
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Potpis na sve sto je Brko napisao, dobra sezona sve u svemu. 2018. cak i novi logo donosi koji mi je malo ruzan, al kad vidim sta su napravili od F1 (sav sadrzaj sa strane pored utrke, nikad nije javnost bila upucenija u dogacanja van staze kao ove godine + svi zakon interviewi i mini dokumentarci etc.)

Samo nek tako nastave, logo cu im oprostiti.

A sto se Abu Dhabi-a kao utrke tice, pokazuje sve ono sto mi ne valja na modernim stazama... Bieber naganja Bottasa ko manijak, prekasno i prejako stane na kocnicu, izleti sa staze, vozi po asvaltu pored asvalta, vrati se na stazu, i prakticki je vremenski jednako iz Bottasa kao da je dobro uletio u zavoj... treba vratit odma iza bijele liniju prvo travu a onda sljunak, pa da vidimo veselja na ovakve zajebe.

Inace, clip of the day bi mi definitivno bio: https://streamable.com/1veit

Laganini, tko je vidio zagrijavat gume
GoGzS je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.11.2017., 12:33   #2553
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor GoGzS Pregled postova

Inace, clip of the day bi mi definitivno bio: https://streamable.com/1veit

Laganini, tko je vidio zagrijavat gume
Samo Kimi ne zagrijava. Odmah me sjetilo na ovu sliku

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 27.11.2017., 16:10   #2554
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Koji car taj Kimi, ali CAR

Nema ni blizu na vidiku takvog lika kad on ode u mirovinu
Gabre je offline  
Staro 27.11.2017., 19:05   #2555
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Između njega i Hunta je bilo cca 20-25 godina. Načekat ćemo se
Problem je kaj bude sve više internet manekena.

Sent from Mobara
Brko je offline  
Staro 28.11.2017., 15:40   #2556
GT3
Premium

Datum registracije: Dec 2006
jel moguce da nema torrenta za zadnju utrku? jucer navecer nije bilo ni za quali ni za utrku...
GT3 je offline  
Staro 28.11.2017., 21:29   #2557
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor GT3 Pregled postova
jel moguce da nema torrenta za zadnju utrku? jucer navecer nije bilo ni za quali ni za utrku...
Pogledaj highlight na službenom f1 kanalu i uštedi si sat i pol života
draksa je offline  
Staro 28.11.2017., 21:34   #2558
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kaj su našli materijala za Highlightse od 3 minute? Gdje? U ovoj utrci ?

Sent from Mobara
Brko je offline  
Staro 28.11.2017., 21:44   #2559
draksa
Premium

4 minute od čega su 2min reprize starta ,1 minuta Sainzovo krivo postavljena guma i Rikardov kvar i ostatak je borba Strolla i Grosjeana
draksa je offline  
Staro 28.11.2017., 22:03   #2560
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

pogledao highlightse,

koji je mamlaz ovaj magnusen, ko neki amatar se izvrtio
Gabre je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.11.2017., 16:53   #2561
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Apropos Kimija. Evo ispalit cu - mislim da je Button bio bolji vozac u svojim zadnjim sezonama od Kimija od povratka u F1.
Ja neznam sta se sa njim dogadja ali od kad se vratio ponovo u F1 on nije ni blizu onog starog Kimija.
Pa i Gorsjean u onim svojim ludim jos godinama ga je znao namuciti a kasnije unistavanje od strane Alonsa i Vetela je samo potvrda koliko je Lotus tih godina bio dobar bolid i da je bio u pravim rukama pobjedjivao bi puno cesce.

A sad Kimijevci raspalite cekam
Romul je offline  
Staro 30.11.2017., 16:57   #2562
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

BTW gdje je Vorda nestao??
Romul je offline  
Staro 30.11.2017., 18:45   #2563
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Otišao sa foruma na vlastiti zahtjev. I o toj temi dalje nema razgovora.

Sent from Mobara
Brko je offline  
Staro 01.12.2017., 07:54   #2564
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Romul Pregled postova
Apropos Kimija. Evo ispalit cu - mislim da je Button bio bolji vozac u svojim zadnjim sezonama od Kimija od povratka u F1.
Ja neznam sta se sa njim dogadja ali od kad se vratio ponovo u F1 on nije ni blizu onog starog Kimija.
Pa i Gorsjean u onim svojim ludim jos godinama ga je znao namuciti a kasnije unistavanje od strane Alonsa i Vetela je samo potvrda koliko je Lotus tih godina bio dobar bolid i da je bio u pravim rukama pobjedjivao bi puno cesce.

A sad Kimijevci raspalite cekam
Pa ono, otkad je uzeo 2007. prvenstvo, ko da vozi preko k**ca... i dalje redovito okida fastest lap, a onda ko da se baci u cruise control i pomalo.

Ono sto mu je posao zadnjih godina u Ferrariju, to odlicno odradjuje, a van toga, i dalje daleko najzabavniji vozac na stazi za promatrati.

Alonso i dalje jedan od najkompletnijih vozaca na gridu, jedva cekam da vidim sta ce sljedece godine raditi, samo da Renault ne zapacka.
GoGzS je offline  
Staro 02.12.2017., 00:28   #2565
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Kimi vozi pametno, shvati što se može napraviti u datom trci i to odradi.
Kako se kvalificirana, tako otprilike i trke završavaju sa današnjim pravilima, štednjom goriva itd

Evo ti zadnje trke, veli Kimi, trku sam gledao da je ovaj iza mene i istovremeno morao srediti gorivo
Gabre je offline  
Staro 03.12.2017., 15:20   #2566
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Sezona gotova,pa pogledao.
Čovjek pogine,a stari pita kako makina...
Staro 04.12.2017., 10:35   #2567
Romul
Premium
Moj komp

Romul's Avatar

Evo prije nego Autosport objavi rezultate ankete sefova timova:
HAM 25
VET 18
VER 15
RIC 12
ALO 10
HUL 8
SAI 6
BOT 4
PER 2
OCO 1

Napomena - ovo je samo moja osobna i SUBJEKTIVNA ocjena striktno ovu sezonu performanse vozaca.
Dakle ne ulazim jel npr ALO bolji vozac od HAM ili obrnuto.
Samo performanse vozaca ove sezone.
Takodjer nije presudno koji je vozac osvojio vise bodova na kraju. Vozace se moze mjeriti u puno vise kriterija od same tablice na kraju pa tako po meni je VER imao bolje performanse nego RIC na primjer.
Velika tezina je kod mojeg izbora uvijek bila kvalifikacije izmedju timskih kolega ali nije ni presudno naravno itd.
Dakle spreman sam za raspravu i obrazlozenja ali napominjem ovo je isklucivo lista mojeg osobnog dojma prateci ovu sezonu.
Romul je offline  
Staro 04.12.2017., 10:42   #2568
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sauber Alfa Romeo (već) predstavljen

http://www.carscoops.com/2017/12/alf...fficially.html

Jako me podsjeća na Sauber F1.09
https://images.hgmsites.net/lrg/2009...00228944_l.jpg

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX

Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 04.12.2017. u 10:47.
1v@n je online  
Staro 04.12.2017., 10:47   #2569
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ovo je valjda najranije prezentiran bolid ikada izgleda da jedino novo na tom bolidu je livery
A ništa, sretno im u borbi sa... sa samim sobom u tmini dna poretka.

Sent from Mobara
Brko je offline  
Staro 04.12.2017., 11:06   #2570
draksa
Premium

Mislim da je to 2013 Sauber. Predstavili su samo livery i sponzorstvo sa Alfa Romeom

Poprilično sam siguran da neće biti 1s iza svih ko ove godine. Izgleda da su im financije popravljene, pred kraj sezone su dobro izgledali i sa novim motorom bi mogli ok bit.
draksa je offline  
Staro 04.12.2017., 11:44   #2571
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
prejako. Ako ništa, Sauber je barem u skladu s imidžom alfica
nub je offline  
Staro 04.12.2017., 11:54   #2572
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Sauber je vec ranije ove sezone izjavio da se '17. žrtvuje za '18. i dalje. Ako im Ferrari otvori motor, imalo poštena šasija, te Leclerc, nadamo se redovnom šamaranju McLarena
Roso je offline  
Staro 04.12.2017., 11:56   #2573
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Crvendaću, zaboravljaš da McLaren više nema Hondu pod haubom
A vaša B asskissing momčad se jedino može boriti sa Toro Rosom

Sent from Mobara
Brko je offline  
Staro 04.12.2017., 12:01   #2574
Roso
Premium

Roso's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ma jasno Najvise me interesira Leclerc, bas ocekujem da bude dobar. Jos da zele napravit mid season rošadu sa Ferrarijem kao šta je bilo VER/KVY, sve je bolje od RAI, koji se eto drži još valjda zbog marketinškog potencijala i velikog broja fanova.
Roso je offline  
Staro 04.12.2017., 14:11   #2575
nub
PREMIUM
Moj komp

nub's Avatar

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
sve je bolje od RAI, koji se eto drži još valjda zbog marketinškog potencijala i velikog broja fanova.
Naravno, a osim toga je vrhunski no.2 vozač.
nub je offline  
Staro 04.12.2017., 16:56   #2576
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ovo je valjda najranije prezentiran bolid ikada izgleda da jedino novo na tom bolidu je livery
A ništa, sretno im u borbi sa... sa samim sobom u tmini dna poretka.

Sent from Mobara
vozit ce sa aktualnim motorom ferarija, a ne proslogodisnjim kao ove sezone. A i mislim da im je u cilju da Alfino ime nesto i pokaze, pa bi mogao i ferrari uskociti. mogao bi Sauber malo iznenaditi.

Citiraj:
Autor draksa Pregled postova
Mislim da je to 2013 Sauber. Predstavili su samo livery i sponzorstvo sa Alfa Romeom

Poprilično sam siguran da neće biti 1s iza svih ko ove godine. Izgleda da su im financije popravljene, pred kraj sezone su dobro izgledali i sa novim motorom bi mogli ok bit.
dijelim misljenje.

Citiraj:
Autor Roso Pregled postova
Ma jasno Najvise me interesira Leclerc, bas ocekujem da bude dobar. Jos da zele napravit mid season rošadu sa Ferrarijem kao šta je bilo VER/KVY, sve je bolje od RAI, koji se eto drži još valjda zbog marketinškog potencijala i velikog broja fanova.
nema sanse, Kimi je preveliko ime a i dobar vozac da bi Vettel a i tim dopustio takvu promjenu usred sezone. Ono sa kvyatom je zasluzeno bilo kao i palmerom. Jos da magnusen ode i mozda bude malo mira na gridu.

Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Naravno, a osim toga je vrhunski no.2 vozač.
tako je, kimi je koliko god malo bio povucen ove sezone, i dalje odlican vozac, mislim da mu je prelilo casu onaj poraz u Monacu i da je od tada samo odradjivao koliko je trebao.
Gabre je offline  
Staro 04.12.2017., 21:35   #2577
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
vozit ce sa aktualnim motorom ferarija, a ne proslogodisnjim kao ove sezone. A i mislim da im je u cilju da Alfino ime nesto i pokaze, pa bi mogao i ferrari uskociti. mogao bi Sauber malo iznenaditi.
Svejedno, predaleko su iza da bi tako jako skočili. Možda bude borba sa Hassom/Renaultom, ako ovi ne naprave neki drastični pomak.
Toro Rosso je po meni prirodni neprijatelj Williams i Force India će biti u svojoj klasi, a McLaren bi mogao biti, barem na početku best of the rest iza Red Bulla, Mečke i Ferrarija.

Ali zanimljiva je vozačka postava. Ericsson je ostao. Stvarno nevjerovatno. Najgore ime na gridu nakon Palmera.
Brko je offline  
Staro 04.12.2017., 21:59   #2578
draksa
Premium

Williams? Kladio bih se da će se borit sa Sauberom i Haasom iduće godine.

Ove godine su bili užasni u kvalama i u utrci bi ih izvuklo to što Mercedes troši 10kg manje goriva tokom trajanja što bi im dalo oko 0.3s po krugu (razlog zašto je Merc osvojio prvenstvo na kraju). Jedini ok rezultat ove godine im je bilo 3. mjesto u Bakuu di je valjda 6 ljudi ispred njih odustalo ili imalo neki problem.
draksa je offline  
Staro 04.12.2017., 22:08   #2579
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Nakon izjava "Merc je osvojio naslov jer ima jači motor", počinje mi faliti jedna osoba ovdje koja bi koliko toliko držala balans

Da je Vettel osvojio, vjerujem da se nebi gasili o vozačkim umjećima navedenog kao i fantastično posloženoj momčadi koja je pobjedila nadmoćnog protivnika. A ovako, pobjedio je bolji motor...

Ajde daj Draksa, nismo djeca. Ferrari je itekako bio bolji na mnogo staza. To kaj su si sami tvrdog ugurali u 2 utrke u kojima su trebali imati 1-2 lakoćom, nije Mercedes kriv. Tu i tamo priznat sporcki poraz, neće te bog

Što se Williamsa tiče, oni su slabi u radu na bolidu tijekom sezone. Relativno dobar start su imali. A opet kaf se uzme kakva 2 panja su činila vozačku postavu ove godine, nije čudno što su se na kraju borili sa McLarenom. Ista stvar što je par godina mučila i Force Indiju. Počnu dobro ali onda stagniraju dok ekipe oko njih malo grabe naprijed.

Živi bili pa vidjeli. Moje mišljenje je takvo kakvo sam iznio. Na momčadima je da me demantiraju

Sent from Mobara

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 04.12.2017. u 22:22.
Brko je offline  
Staro 04.12.2017., 22:22   #2580
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Svejedno, predaleko su iza da bi tako jako skočili. Možda bude borba sa Hassom/Renaultom, ako ovi ne naprave neki drastični pomak.
Toro Rosso je po meni prirodni neprijatelj Williams i Force India će biti u svojoj klasi, a McLaren bi mogao biti, barem na početku best of the rest iza Red Bulla, Mečke i Ferrarija.

Ali zanimljiva je vozačka postava. Ericsson je ostao. Stvarno nevjerovatno. Najgore ime na gridu nakon Palmera.
haha pa nisam ni mislio da ce se boriti za top3, ali bi mogli dati malo glavobolje sredini poretka. uzet koji bod. sezona bi mogla biti jako interesantna. Samo da se mclaren umjesa u gridu u prvih 6-8 na kvalifikacijama.
ali ericsson... jaooo...
Gabre je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno