|
![]() |
#2552 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Kme kme, sad kad Real izgubi od Wolfsburga ![]() A Barca.. dobit ce ona poguranac ako zapne kao i uvijek u zadnje vrijeme ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 | |
Guest
|
Citiraj:
a real bi lako mogo popusit i od wolfsburga, ne igraju bas nesto bajno |
|
![]() |
#2554 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Kako Real igra trenutno sanse su 50:50! Ako budu igrali kako znaju onda bude porcija. Mislim da atletico ne moze proci trenutno,al ajde,realno barca je dobila najtezeg protivnika.U jednoj tekmi,mozda,al u dvije ,jako tesko. Ali ovo Pariz-City,bude tu svasta.
#2555 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Ajde, barem za nešto pametno idu sve te Perezove pare ... Uefadrid ![]() Inače, koliko mi je poznato Barcini navijači su htjeli Madrid, samo nisu precizirali koji Madrid. Štogovorištopostojiš ![]() Btw Dortmund vs Liverpool ... ćaća se vraća kući ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Guest
|
Ja jedva čekam ovaj PSG sa Citiyem. Pa pregazit ce ih Ibro,lagano |
![]() |
#2559 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Evo da se pohvalim da sam opet u Madridu, ovaj put s boljom polovicom i idemo sutra na tekmu, mjesta su odmah prva tribina do terena, stvarno odlican pogled na cijeli teren. Jest da je sezona izgubljena ali ovako nesto je uvijek uzitak dozivjeti. |
![]() |
![]() |
#2560 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Op op fabregas 1:1 ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2562 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ps:United!!!
Phil of the future! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 19.03.2016. u 17:22. |
|
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nisam gledao utakmicu, ali citam da nije bio penal za chelsea. Chru or fols ?
#2569 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Mislim da navijačima chelsea nije ugodno kad im suci poklanjaju penale u zadnjim sekundama. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2570 | |
Premium
|
Citiraj:
Kod tog penala je sacekao,pogledao suca iza gola,i kad mu je ovaj pokazao da je faul ,dao je penal.I ovdje se raspravlja jel bilo kontakta,a na prvu je i meni izgledalo kao cisti penal,tako da nama tu urota i zavjera.Da se razumijemo,i ja sam navijao da ih Bile isprasi.Šteta.Sada ode liga prvaka,realno.
![]() |
#2571 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Vidi se da je kontakt (ako ga je bilo) van 16m. Suci su pogriješili i Chelsea je na poklon dobio nezasluženi penal u zadnjim sekundama, a Bilić je oštećen za ključne bodove. Spominjem ovo jer se svako malo ovdje potegne priča kako je Chelsea pokraden. Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 20.03.2016. u 08:42. |
![]() |
![]() |
#2572 | |
Premium
|
Citiraj:
Naravno,samo sudac zna je li namjerno dosudio penal,ali ako si gledao ,trebao si vidjeti da je odluku donio tek nakon nekoliko sekundi konzultacijom sa sucem iza gola.Tako da ja smatram da nije namjerno. Ali ne kužim ćemu ovdje uopće te rasprave,nećemo ništa promjeniti,kao i uvijek. Gledajte na stvari vedrije.Eto ,danas je recimo Mirkec u hramu nogometa. Uživo gleda svog idola ![]()
![]() |
#2573 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
#2576 |
Premium
|
Mali off topic! Vidim da je Real krenuo po Hazarda kao prvu želju za sljedeću sezonu. Opet po meni promašaj.Čovjek je rezerva trenutno u Chelsea koji je 11. u premier ligi.Zbilja ne kužim politiku tog kluba.Tip je prespor a takva dva već imaju u Iscu i Hamesu.Ono mijenjaš golfa za golf karavan! Igra se trenutno i tynewear derby,sunderland vodi !
#2577 |
Guest
|
|
![]() |
#2578 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Tak je, Brko. Sebastiano Rossi u sezoni 1993/94 929 minuta nije primio gol. Gigi Buffon u sezoni 2015/16 postavlja rekord na 973 minute! Teško da će netko to stići tako brzo... Inače da velim Juve tukao u gostima Torino 4-1. ![]() Trenutno se gleda City-United.
#2579 |
Guest
|
Koja golcina MU, bit ce ovo potop Citya |
![]() |
#2580 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Viljareal samo gas, nije jos gotovo! Ed ![]() Zadnje izmijenjeno od: Kal-EL. 20.03.2016. u 17:48. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|