|
![]() |
#2551 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
http://www.gottabemobile.com/2015/04...rison-samples/ http://www.droid-life.com/2015/05/01...amera-samples/ http://www.technobuffalo.com/2015/05...amera-example/ Fotke su odlične na G4, još me samo zanima batka i video.. |
![]() |
![]() |
#2552 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Ali će doći Necronomicon i reći - Bello ![]() Bitno za znati - L90 ima gorilla šajbu, Bello ima običnu plastiku od kutijica Tic-Tac bonbona ![]() L90 je kvalitetnije izrađen i ima Qualcom procesor. Bello ima fakat jeftin dojam izrade i MTK procesor. I zadnja usporedba - Bello je dizajniran kao LG G2, pa je samim time ljepši. Eto, sad si odaberi sam ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2554 |
Premium
|
Usudio bih se rec da su fotke cak i bolje od S6.. Ma ovaj novi OIS me zivo zanima, odustal sam od snimanja posto je to jos daleko od dig.vid.kamera, al nadam se da bu se to promenilo, ovaj 3axis OIS dost obecava.. Ma ak bu to sve tak bilo kak se prica o G4, bit ce odlicna kupnja... Jos samo da se baterija pokaze, a i mogli su komotno malo vecu stavit... @Mag, koji zapravo su problemi s videom na G3 sa snimanjem u sumrak i sl.? |
![]() |
![]() |
#2555 |
Premium
|
Uhvatit fokus. Kad ga uhvati video je sasvim solidan. Treba malo i znat. Sumrak ko sumrak nije los, cak ni za slike ak nema loseg svjetla, lampe i to..Naravno da se nemre usporedivat sa dobrom kamerom al je za mob je na visokom nivou. Ne treba mi super kvalitetan video nego upotrebljiv. S jednom rukom snimim kaj hocu na G3 i bude sasvim upotrebljivo. To se nemre na svakom telefonu ili moze al ja takm mirne ruke nemam. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 02.05.2015. u 22:16. |
![]() |
![]() |
#2556 |
Banned
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2557 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporučio bih da ovaj postupak ne pokušavate http://highonandroid.com/android-sma...3-on-lollipop/ Mobitel ostaje na boot screenu, ni hard reset ne pomaže. Tek ponovno flashanje.
#2559 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2560 |
The mighty pirate
|
T-Mobile G3? Moj je T-mobile
|
Oglas
|
|
![]() |
#2562 |
Fresh Juice
|
Druze Brko, pa sto je to. Prodajes G2. Na kaj se selis? |
![]() |
![]() |
#2563 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2564 |
Registered User
|
Dali mogu na G2 da se sa stock lolipopa vratim na stock kitkat, sa ktz metodom, na isti način kao što sam flešao sa kitkata na lolipop, dakle ovim načinom http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476 ne moram paziti na neke basebande ili slično, samo odaberem .ktz file koji je na kitkatu i preko LG Flash Tool 2014 uradim cse flash i to je to? |
![]() |
![]() |
#2566 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Već je spakiran i sutra putuje novoj vlasnici. Selim se na Z1 trenutno i sad tipkam sa njega ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 | |
Premium
|
Citiraj:
Mada S5 ima bolju kameru (?) i malo bolju bateriju, a za TW svi znamo kakav je... Imal sam "golfa" ![]() Prati trend i drž se onog kaj većina ima, G3 ![]() Ili se zadrži na Z1 i pričekaj pravu stvar, G4 i miran si neko vrijeme.. |
|
![]() |
![]() |
#2568 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Druze Brko, nemoj bit ćurka i uzmi si bar S6 ak neces cekat G4. S5 izgleda kao telefon dobiven iz karitasa..
#2570 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
![]() LG g3, flagship, prodao ga nakon 3 dana jer je sa stock launcerom radio za goli qrac. Telefon u 2015 g nema widget za yebeni alarm i moras snimit posebni app za flashlight ?! 4 put sam flashao uredaj sa zadnjim v20h KDZ i to CSE dakle clean instal, imao sam lag cak i u notification baru. Mobitel nema task manager?! nego sam morao naci apk od g2 na netu da bi manualno mogao ubiti proces. Ne trolam , ovo je konstruktivna raspravam ali po ovakvim postovima covjek bi zakljucio da je s5 smece a g3 bugfree. Meni je TW (iako koristim novu koja btw jedino na g3 ne radi kako treba) bolji od lg home launcera jer ima puno vise opcija i mogucnosti.Ima i on musica i zna zalegat pogotov onaj famozni imenik lag ali to je jedino gdje sam ja primjetio lag kod TW. ![]()
![]() |
#2572 |
Premium
|
@xulos, ne velim da je smece, al TW je znal zatrokirat i na S5 i na N4... Uglavnom S5 sa custom rom je radil ispodprosjecno.. Pretpostavljam da je LGev UI bolji, laksi itd.. Mada mi je po bateriji G2 daleko bolji neg G3.. Da G3 ima vecu bateriju bio bi pun pogodak... Nego cujem da G3 bas nije za gejmanje, spram konkurencije (M8, Z3, S5).. Jel moze ko potvrdit ovo? Znam da ima 2k rezu pa mu je to jos dodatni teret... |
![]() |
![]() |
#2573 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#2576 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 04.05.2015. u 22:34. |
|
![]() |
![]() |
#2577 |
Premium
|
Ma pitam eto, nisam bas naisao da se ljudi zale na to, a ja volim odigrat... Nudili su mi se zamjene, pa je izbor bio i G3, al upravo me to i mucilo, 2k reza na taj stariji proc, i losija baterija... Ni G4 nece bas bit bogzna kaj po performansama a isto ima 2k rezu... |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2580 |