|
![]() |
#2551 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Kao da im FA ne taba dovoljno staze u Premiershipu pa sad mora i FIFA ![]() I onda kako nečeš mrziti taj klub.
![]() |
#2552 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Ovak i onak bu ih bayern razvalio ka kak god da bilo nije važno. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Proklet bio FA -.- http://www.index.hr/sport/clanak/fa-...ma/589585.aspx
![]() |
#2554 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ako ga je stvarno vrijeđao, nek su ga kaznili. to što se posredno opet manchester okoristia, druga je priča.
#2555 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#2559 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Baš me zanima. Ta će tekma pokazati je li Tottenham spreman za ozbiljnije stvari, i koliko je Chelsea spreman uloviti priključak s vrhom. Što se samog vrha tiče, ostajem pri onom što sam napisao prije tri mjeseca - naslov ove sezone ide u Manchester. Vjerojatno City ![]()
#2560 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ma ja mislim da nema sta trazit tottenham nista u top3, igraju dobro protiv malih ekipa, ali svaki derbi igraju nerjeseno ili gube, ako zele se borit za naslov ima da pobjeduju malo i vece ekipe |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2561 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
#2562 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
"Mourinho vjeruje da bi 190 centimetara visoki obrambeni igrač, koji također zna i može igrati prema naprijed, trebao osnažiti desnu stranu Reala koja je odlaskom Sergija Ramosa u sredinu obrane popustila." Link Kam je Ramos otišel? ![]() EDIT: A bokte, sutra idem na pregled očiju. Fail samo takav haha ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Guest
|
danas City , Liverpool i United razbijaju. Minimalno 2 gola razlike. A value je Aston Villa. Arsenal slab u gostima. |
![]() |
#2567 |
Guest
|
ne nije na pamet , : " Arsenal will play without many important players. Bacary Sagna, Carl Jenkinson, Abou Diaby, Andre Santos, Kieran Gibbs, Johan Djourou and Jack Wilshere are injuried. And Alex Song is suspended. Arsenal has very big problems in defense and they have low moral after 1-0 with MC. Wenger said that Arsenal has no chanses to win in EPL. Aston Villa will play in good squad. Two best strikers Agbonlahor and Darren Bent had rest with Liverpool and not tired. They will play and attack will be good. Bent will have perfect motivation after big critic on Sunday." |
![]() |
#2568 |
Guest
|
Schalke ne može dat gol..ajde... edit , super ajmo još livči!!!! edit2: promašili penal ![]() Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 21.12.2011. u 22:11. |
![]() |
#2570 |
Guest
|
ma samo još Liverpool .. ajme užas..fulali toliko prilika..penal... Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 21.12.2011. u 22:55. |
![]() |
#2572 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#2573 |
Guest
|
LOOOL , koji oni izglede daju Chelsea danas , pa to je smiješno potopit će tottenham danas |
![]() |
#2575 |
Guest
|
Chelsea razbija sa više od 1 gola razlike |
![]() |
#2577 |
Guest
|
ne baš plaću ,ali nije nemoguće da su ove priče sa polušupljim sastavom tottenhama navlakuša ,pa je , pobjeda tottenhama ili neriješeno moguća. Tako je jučer bilo s Lyonom. Kao piše ekipa po forumima neće ima igrat pola postave ovo - ono. I onda hop. A Chelsea je , istina za volju loša u ovoj sezoni. Ali, ako se mene pita , Chelsea pobijeđuje svejedno. Ipak je to ozbiljnija ekipa. |
![]() |
#2580 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
1:1 ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|