|
![]() |
#2552 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2555 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ESL EXPerience! Lijepa prilika da se iskažu svi ![]() Da mi nije lan sljedeći tjedan iz CoDa na 3 dana, probao bih se sa klanom kvalificirat za to, ali nemamo novaca za transfer na East pa onda još za upad (iako kotizacija ne bude velika) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Jbt led bilo bi lijepo to odigrat sa ekipom ![]() Da prokomentiram Blue Ez-a malo... odigrao sam danas 7 game-ove, 4 win i 3 loss. Solidno za početak jer ga skoro pa nikad prije ni nisam igrao. U jednom trenutku igre gdje sam imao full build osim zadnjeg itema (ga ili botrk) sam se sreo 1 vs 1 sa Cait koja je imala Infinity, Last W, BT i Botrk i pojeo sam ju u pola sekunde. Nisam uopće vjerovao da se Blue Ez može nosit sa "pravim" carry-ima 1 vs 1 bez da ih prvo malo izpoke-a. Izgleda da je Muramana najveći izvor dmg-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | |
Premium
|
Citiraj:
Sve ovisi, jako dobra stvar je što ti nakon gotovog builda imaš 120-160 armor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2558 |
Mirko, a ne Harry
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Trebam brzi newsflash kaj se dešavalo sa igrom u proteklih 30-45 dana vidim da ste se fakat 'ebeno raspisali, a ne da mi se čitat 30 stranica ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2561 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
Ovoga puta pripremili smo za vas nešto stvarno veliko. Nešto na što smo strašno ponosni. Nešto što ne bi bilo moguće bez suorganizatora kojeg smo pronašli u Visokom učilištu Algebra - Visokoj školi za primijenjeno računarstvo. Organiziramo ESL EXPerience, veliki League of Legends event koji se sastoji od 3 kvalifikacijska kupa i velike LAN završnice u Zagrebu za čak 16 najboljih ekipa. Vrijedne nagrade, profesionalni streaming, događanja za igrače, posjetitelje, pa i one koji će nas pratiti putem streama! Sve informacije pročitajte u nastavku vijesti: http://www.esl.eu/hr/exp/erience/news/224051/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2564 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 24.06.2013. u 10:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
šok i nevjerica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Premium
|
Da.. Dobar adc je bio, ali očito nije ni njima tak bajno i sjajno kak izgleda, nakon što sam pogledao CLG dokumentarac i čujem njega, očito žive pod pravim pritiskom... Za nas neće biti puno promjena, on ostaje i dalje streamer i tako. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
On tipa kaže da se dokazao na NA sceni, što je donekle istina, ali sa svojim timom nema neke veće uspjehe kada se treba dokatzati na svijetskoj sceni, tako da čisto sumnjam da ima ikakve šanse završiti u nekom uzbiljnijem timu izvan NA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
U vražju mater, počelo mi je jako falit jedno 3-4 rune pagea i još par novih runa da mogu malo eksperimentirati. Mislim da bum piknuo onaj bundle nekak, jer mi se neda skupljati jedno 30 do 40 tisuća IP-a za sve kaj mislim uzeti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2569 | |
Premium
|
Citiraj:
I opet su se vratili, za jedno iskustvo i skill bogatiji i opet ništa. Ne iz razloga da su lošiji, nego imaju druge poglede i okvire na sam stil igranja, korejanci su totalno to izmjenili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2570 |
Mirko, a ne Harry
|
Kako vi ljudi koristite "active" na itemima, na koji broj stavite taj item i s kojim prstom pritisnete? Ja stavim na broj 4 ali me uvijek uhvati panika pa stišćem sve brojeve i slova koja stignem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Premium
|
Ja igram dosta čudno. Meni su ti spellovi na 1,2,3,4, itemi na F1, F2, F3 itd. Mapu si pomičem s W, D, S, A, summoner spellivi na Q i E... Rekao mi frend da još nije vidio nekoga da igra ko ja ![]() Btw. Gold V ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 |
Premium
|
Jao, igram sada meč, igram protiv kate gold IV. I ownam ju, imam 2:0, oba killa na njoj, imam oko 15-tak cs-a više i sve super, ide po planu. I ode kata roam, prvo na bot pa kasnije na top, vrati se s 4:2 i već je poprilično jaka. Ja završim 11:2, naš adc 14:4, ali ostatak ekipe.. Kaos. 1:8, 2:11 i 3:1x nešto. I gotovo izgubili meč. Jer naši 3 uletavaju na njih 4, focusaju garena s 4k HP-a, i kata samo skoči u ostanemo uvijek adc i ja. Ali na sreću smo ih ace, ali 45 min je meč trajao. :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#2574 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2575 | |
Premium
|
Citiraj:
Čekao s E da ju ugasim i to je to. Evo, X-plosiv i ja smo rasturili sad meč, uzeo Aatrox-a ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.06.2013. u 18:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 |
Mirko, a ne Harry
|
Počeo sam isključivo jungle-at na rankedu i to Voli-a. Držim se onoga da s jungle-anjem mogu pomoć svakom lane-u i vratit u igru izgubljen lane. Jest da bi volio i neke lane-ove igrat ali ipak mi je bitnija pobjeda pa se držim džungle. Veliki plus je što je Voli vrlo lagan tanky dps i ima odlične i lagane gankove. https://www.youtube.com/watch?featur...&v=PgVn10sMAZo Koji smijeh jbt ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Premium
|
Neznam je li slučajno ili namjerno, ali je super odigrao to ![]() Evo ja probao Aatroxa, po meni super champ. Nije tako op kako su svi govorili. Je early, nemože ga nitko u trade dobiti, kasnije je nekako slabiji. Skok i ulty, slow je gotovo useless. Jedino šta kada guardian i passive imaš, gotovo imaš 2 života. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2580 |
Mirko, a ne Harry
|
Igra itko Udyr-a? Uvijek me zanimao ali mi se cini tezak zbog tih stance-a i sto se moze igrat na 2 nacina tj 2 stance-a, tak nesto mi je frend prico ali ga nikad nisam probao. Uvijek kad ga vidim ljudi ga buildaju tanky a opet rade ogroman dmg. Sa Hecom mi i dalje ne ide, jednostavno ne radim nikakav dmg i ne razumijem zasto je uvijek banan u višim divizijama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|