|
![]() |
#2552 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Jucer sam stavio ovaj rom na desire buduci da sam imao problema sa ranijom verzijom (3.0.6. R2) poput toga da kamera ne moze slikat (unable to save to sd card due to insufficient write permissions) i problema kada hocu spojit mob sa kompom u "disk drive" nacinu (komp vidi disk drive, ali ga ne moze otvoriti). Za sada sam zadovoljan, sve radi kako treba sa najnovijim radiom. Definitivno jedan od boljih sense 2.3 romova ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2554 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni na defy pise 2d 3h 3m 47s on battery a na kakvih 70% je, mislim da trebam ponovo napuniti mob i resetirat counter pa onda po pravu pogledat kako baterija drzi makar mislim da ce joj oko 3.5 dana biti neki prosjek. Javim kad isprobam. Svako malo ju na usb zastekam pa nisam jos siguran kako taj counter radi. Inače na Defy je CM7 beta 6 (android 2.3.4) s jos podesenim nižim voltazama i malim overclockom na max taktu. |
![]() |
![]() |
#2555 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2556 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2557 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2558 | |
49%winner
|
Citiraj:
![]() Awake ti je vrijeme dok ti je display bio upaljen + vrijeme dok je mob bio budan dok je display bio isključen (zbog pozadinskih procesa). Klikni na graf baterije i vidjet ćeš usporedbu između awake i screen on statistika.
![]() |
![]() |
#2559 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#2560 |
Guest
|
http://www.ebuyfromchina.com/32%C3%A...9-p-16348.html dali tko ima iskustva s android dual sim mobitelima ? tnx |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2561 |
49%winner
|
Imaš pravo, ovo se skroz kosi s tvojim prvim postom. Uopće nisam išao za tim... Nemam nikakvih iskustava sa Sense ROMovima pa nemam nikakvu ideju što bi mogao biti problem.
![]() |
#2562 |
Premium
|
Ma meni nije problem uopce. Cinjenica je da ce mi baterija izdrzati 3-4 dana uz normalnu upotrebu, a to mi je vise nego odlicno. Za usporedbu, kad sam ga tek uzeo, mogla je od jutra do veceri i to ako bih stedio ![]() Nista, nece na punjac dok ne bude na nekih 5-10% pa cemo vidjeti. ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Aha, super, hvala. Istice ugovor uskoro pa moram neki odabrati. Koji bi vi uzeli? HTC bi jer ima vecu rezoluciju i bolje je izrađen, a SG2 bolji ekran i više rama. Osobno mi je HTC draži, makar ne znam, mislim da cu uzeti jeftiniji jer je ovako tesko odluciti koji je bolji.
#2566 |
Pod naletima kopita zla
|
Čini mi se da su počeli problemi s mobitelom. HTC Desire Android version 2.3.3 Baseband version 32.49.00.32U_5.11.05.27 Kernel 2.6.35.10 Build number 3.06.707.0 Software number LeeDroid 3.0.7 T-Mobile 4gb kartica (stock) Mobitel se u zadnje vrijeme vrlo često zna zagrijati i restartati. ![]() Ideje? Osim da vratim mobitel u VIP i dobijem novi (valjda) s S-LCD (što mi se ne sviđa). ![]() Trenutno instalirano: Adfree Adobe reader Andro zip angry birds angry birds season angry birds rio app sharing appplanet barcode scaner car home cifsmanager document scanner documents to go downloads dropbox es file explorer es task manager everytrail flashlight guerrilla bob IMDB java last fm logmein lookout mybackuppro opera mini plurk pulse quickoffice realcalc rom manager skype spareparts speed test sports tracker stocks stopwatch tetris titanium backup trambus translate tricoder trilian unblock me free unified remote videos vimeo voice dilaer voice recoreder voice search vplayer weather wi-fi hotspot youtube zedge **dobar dio toga je došao s leedroidom pa nisam stignuo maknuti. ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Premium
|
Stavi stock rom i testiraj par dana. Ako opet bude pravilo probleme, mora na zamjenu ploce. Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 01.06.2011. u 10:08. |
![]() |
![]() |
#2568 | ||
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
HTC polako pomiće granicu smartphonea u superphone. Citiraj:
Da nije do nekog triggera u kernelu? Možda odjednom nakloka CPU pa ga restarta? Probaj Nandroid backup, full wipe (data, catche, Dalvik) te stavi neki drugi ROM (možda kakav CM based sa svojim kernelom)
![]() |
#2569 | |
Pod naletima kopita zla
|
Pustio sam stability test: https://market.android.com/details?i...into.stability Rezultat: Citiraj:
@hammer_of_thor...ma bez pravila. Ponekad na loadu, a ponekad dok ga maltene taknem. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2570 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Hamm meni se HTC Legend restartao povremeno nakon updatea na Froyo, reklamirao sam ga i stavili su novu maticnu + novu bateriju mi dali, od tada nemam problema. Tako da lako moguce da bi isto i tebi ucinili, pa bi mogao ostati na amoledu. |
![]() |
![]() |
#2572 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2573 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2575 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
DHD, DZ i D Vulgaris ima (odnosno može mu se omogučiti) USB Host mode. Zašto misliš da će Sensation biti drugačiji? Jedina prednost SGS II nad HTCom je AMOLED za kojeg opet ne vidim preveliku potrebu jer neznam ko hoće buljiti u ekran i diviti se crnoj boji na AMOLEDu. Sensation je u svemu bolji a pogotovo u najvažnijem segmentu - communityu.
#2576 |
49%winner
|
Sensation će biti bomba ako HTC stvarno usvoji politiku otključanog bootloadera bez trajnog poništenja garancije. Sljedeći put kada ti se reboota izvuci /proc/last_kmsg log file i otvori u Notepadu++ pa prouči zadnjih 100tinjak linija teksta ili još bolje, pošalji ih developeru roma neka ti kaže što je uzrok - to im je i "posao".
![]() |
#2578 |
Premium
|
Neces ih nikad iskoristiti, IMHO. |
![]() |
![]() |
#2580 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Oko 10 dana. Zapravo sam ga dvaput reklamirao, prvi puta sam trazio da nanovo instraliraju Froyo bez da ista hardverski mjenjaju, to nije upalilo, pa su drugi puta zamijenili maticnu i bateriju. Oba puta je bilo oko 10 dana. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|