|
![]() |
#25621 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Ti mater koji front pivot ![]() Chris je zivotinja ![]() Nakon onog A hill in Spain mislio sam da nece izac bolji video. Nije normalan. Jel se to meni cini il to on vozi Nuggeta 2010/11? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25622 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Cisti gravity defied...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25623 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
![]() |
#25624 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Krv isusovu, nabavio unior gedoru koja mi treba za BB, ali ne mogu svuć kurble pedala s osovine...odšarafio onaj inbus 8, ail kurbla neće dolje, vidim da je nasađena na neki firkant, ali kako to svući? Radapcigerom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25625 | |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() kad sam prepilio firkat, kurbla u skripac i udaranje cekicem pa opet nije htjelo van...
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 24.08.2012. u 17:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25626 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25627 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
nemoj zaboravit da je to video i da se je vjerovatno mnogo puta slomio/pao da to ispadne kak je ispalo..al svejedno super izgleda ![]() nego kak izgleda dotka oko pol 7 navecer?jel se da vozit ili je prevruce..mozda sutra napravim neki đir.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25628 |
Gear breaker!
Datum registracije: Feb 2005
|
Strpite se decki, za vikend drop od 10 stupnjeva i kisurine ![]() Da napokon sapre ovu sparinu i prasinu sa staza. Mogo bi cak ispuzati na neku voznju nakon toga... ![]()
![]() |
#25629 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Konacno vrijeme po kojem se moze kretati. Biljezim se za prvo sljeme sa nizom temperaturom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25630 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ajd sutra sa nama... idemo osmicom. nalazimo se u 9h kod konzuma. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#25632 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25633 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#25634 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Deda , aj iskreno reci , koji će joj to , da prostiš na izrazu , kurac? Pa Deore da si joj stavio bi joj bio prejak , kamoli XT koju ekipa koristi za DH. Bezveze hičeš novce , bolje da štediš za ramu da se ne voziš na onoj rami staroj 15 godina.
![]() |
#25636 |
sto da napisem ?!
|
ok, znam da sam mrcina i živina *zabacujekosuitrpećeokicama* ![]() ![]() ![]() ![]() ali, jesi siguran da je to sa mojih 38/16 vozljivo ?? ![]() makar i na nogama ![]() i, gdje ona starta ?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25638 |
sto da napisem ?!
|
višššš, nikad nisam probao odvoziti magistralu na single speedu ![]() probam sad jedan dan pa javim rezultate ![]() ![]() eksperimentirat ću sam, bar dolazi zahladnjenje ako ništa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25639 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ma koju ekipu? mene i pajdaša... ![]() možemo mi skupa sutra ako ti se da, pa skroz sporo... završimo na grafičaru i spustimo se 9/10... sporije od moje cure nebudeš, a sa njom sa se pentrao 3h, pa imati ću volje za tebe ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25642 |
sto da napisem ?!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25643 | |
|
Citiraj:
![]() rame cemo kupit kad na njih dode red, trenutno imamo vaznijih stvar za investirat...
don't use ATA/SATA, it's bad for your health ![]() use ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: riceburner. 25.08.2012. u 11:55. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25644 |
Premium
Datum registracije: Dec 2011
|
ja svoje deorke m596 odzracio kod sharka s dba u koprivnici i sad rade neocekivano dobro. u dolasku su hs1 rotori i nove pakne, necu ni misliti kak budu tek onda kocile... prednja baca na nos na starom hayes 160mm rotoru i s paknama u raspadu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25645 | |
|
Citiraj:
prvobitni plan je bio XTR 970, ali eto pola godine nemam srece s nabavkom istih, ili svabi nece slat van njemacke ili nemaju paypal ili su se trazile bolesne cifre, s ovim ce biti opet par godina mirna i sigurna... ![]()
![]() |
![]() |
#25646 |
Registered User
|
Uzeo sam nakraju 2.1 High Rollera u TČT-u. Dimenzijama je velika za 2.1 gumu, tek mrvicu uža od 2.25 nobbynica naprijed, ogromne centralne ripne, malo manje bočne i ništa između - jedva čekam da isprobam taj Maxxis efekt. Ide iznimno lagano na obruč što je meni koji bušim gume ogroman plus hehe. Na milisekundu sam razmatrao 2.35 gumu ali to je ooooogroomno. Imaju i HR2 i guma izgleda bolesno agresivno, ali samo 2.4 dimenziju. Nadam se da me neće razočarati guma. Proćaskao sam malo i s prodavačem, ugodan razgovor kratki, uglavnom on (Danijel?) prodaje Haibike 29era 17.5" s Fox29 RL vilicom, XT 10spd drivetrain, CB Cobalt kotačima, RR gumama i Elixir3 kočnicama za 7k kn. To bi Lovri leglo ko budali šamar. Bicikl je ful lagan, alu rama ali pomislio bi čovjek da je karbon kako su lijepo obrađeni varovi.
![]() |
#25647 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
jel pratite ovo http://www.index.hr/sport/clanak/izb...a-/633201.aspx nije ni jednom pao na testu i sve uzalud kad se banda okrenula protiv njega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25649 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
u vrijeme dok je on vozio nije bilo adekvatnih testova. ni za sintetski epo, ni za transfuziju. također, 2 put je pao na testu, ali su testovi proglašeni nevažećima pod sumnjivim okolnostima. naravno, ne kažem da je koristio doping, fakat nemam pojma... |
![]() |
![]() |
![]() |
#25650 |
Registered User
|
Svi te mrze kad si na vrhu, ako i je koristio koristili su sigurno i ostali. Najbolje je rekao neki lik jednom - sve što nije na popisu zabranjenih stvari je dozvoljeno. Uvijek će doping biti korak ispred testova. Lovro, na 2 mjesta sam provjerio i težina za 2.1 žičanu je deklarirana na 565 grama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|