|
![]() |
#2521 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Rekao bi da je to Slim Digital verzija po toj cijeni 399 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2530 |
Mirko, a ne Harry
|
https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=294716 Nikad nije napravljena tema za PS5 igre, ali vidim da ljudi uredno nude i naslove za peticu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2533 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() Ali da, hvala. Citiraj:
Part jedan je kultna igra, osobno, top 5 svih vremena. Probaj uloviti Part 1 ali onaj REMAKE. Part 2 se ni ne sjećam. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Razmišljam si uzet PS5, iako je Switch2 iza vrata pa ćemo još vidjeti, ali vidim da se spominje izbjegavanje update na zadnji firmware. Ima možda neki tips&tricks kako sve namjestit i ne odradit update koji će zahebat nešto? ![]() Vidio sam već kombinacije sa 2 accounta, jedna uglavnom u Indiji ili Turskoj za jeftiniji PSN, a onda igraš preko Maina accounta koji je HR npr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Premium
|
Citiraj:
Postoji TLOU, TLOU Part 1 i TLOU remaster. To me zbunilo. Ne zamaraj se s tim. Redovno, godinama radim update kada se pojavi, nisam imao jedan jedini problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Mirko, a ne Harry
|
Da, ne brini oko update-a, prvi put uopće čujem da ima nekih problema sa zadnjim update-om, a na svim gaming portalima sam tak da vjerojatno nema neke istine u tome. Svakako je super vrijeme za uzeti PS5. Slabo se prodaju i cijene su niže nego ikad pa ih ima novih zapakiranih ili par mjeseci starih za 350€ (slim disk verzija).
![]() |
#2539 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Bez UPDEJTA ne budeš mogao koristiti PSN ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako prvi put pali PS5 bez računa gore, mislim da ge neće moći ni postaviti i pokrenuti kako treba, a kamoli išta drugo. Pa pri setupu traži update. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Premium
|
Jučer sam upalio PS5 opet, igram čak nešto zadnje vrijeme, ali je bio ugašen sada nekih 5 dana. Jučer mi je doslovno zaštekao PS5 2 puta u 30 min, doslovno ništa nisam mogao, jedino sam mogao kabel od napajanja izvući, čak na fizičkom buttonu nisam mogao ništa. Nadam se da je do OS-a a ne hardwarea. Kod paljenja mi izbacio kao nekakav BIOS screen gdje je pisalo "Repairing SSD...". Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 31.03.2025. u 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2016
|
Citiraj:
Čak ni dugo držanje gumba za paljenje (cca 20-30 sec.) jer to bi mu trebao biti kao hard reset ??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2545 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Što se tiče konkretnog problema, dogodilo mi se nekoliko puta kroz godine (day one verziju imam) ali je bilo isključivo vezano uz igre. Igra se smrzla i nisam ništa mogao s PS osim da ga iz struje ištekam, kako si i ti napravio. Obrisao igru, instalirao ponovo, nije se ponavljalo. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|