|
![]() |
#2521 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Wednesday December 21st, 2005 Activision has contracted with Even Balance, Inc. to integrate PunkBuster™ Anti-Cheat software into the game Call of Duty 2 © by Infinity Ward. www.evenbalance.com – PB production 02/19/2006 16:39:45 - "Stuart Dunsmore" Note #2: PB will be included with the next patch version. We are done and fully integrated into the game. I do not know when the patch will be released, that is up to Activision and IW. Sad još da se Activision pokrene ![]() Slotova - 30 TS - ja za ali kako ekipa odluči.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2522 | ||||||||||
Moderator
|
20 slotova za pochetak (1 mjesec) a sad sto se tice TeamSpeaka to jos sami odlucite, ne bi bilo lose da pocnemo s tim igrat, puno bolju taktiku bi mogli razradit i bio bi veci gust igrat a +5$ ne igra neku veliku ulogu. Ako se pokaze da nam je TS viska sljedeci mjesec(e) ga necemo uzimat i gotovo. Recite na koji broj tekuceg da se uplacuje i koliko tocno novaca pa da to rijesimo...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2524 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
30-slotova TS svejedno sumnjam da ću ga pretjerano koristit ali ko zna može za probu na mjesec dana pa da se onda odluči. Kad je onda za ZG predaja para? Glupo je ić u banku i uplatit 20kn ![]()
![]() |
#2525 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Stavite neku zastitu tako da samo ali SAMO oni koji placaju tih 10kn ili koliko na mj mogu uci i igrati ![]() mogli bismo 1. mjesec kao sto kaze atha 20 slotova, pa ak bude zafalilo lako 2.mj bacimo 15kn (ko to osjeti uopce) i prebacimo se na 30slotova! ![]() team speak : NE ![]() ima ja mislim t-com neki free i onda se samo otvori chanell ako bas bude potrebe? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2528 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Slotova: svejedno...mozda je panorama u pravu pa uzmimo prvo 30 (vise je uvijek bolje ![]() Nek atha uzme od Mitzeka # racuna pa cemo il on il ja uplatiti za Rijecane(i Bakrane ![]() Dakle ovo je lista Rijecana (ako tko fali nek se javi): 1. Gemmy 2. atha 3. Thoroughbred B 4. E.T. 5. SniperWolf 6. Andeo EDIT: Prijedlog: Tko plati dobije sifru za ulaz na PM koja ce se povremeno mijenjati, i isti je odgovoran da ona ostane tajna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2529 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Chekajte malo, onda ja nebi smio igrati??? LOL!!! Dajte mi broj racuna da uplatim 100kn unaprijed pa da sam bez brige jedno vrijeme jer mi je bezveze uplacivati po 15kn buduci da sam doma blizu Varazdina... Ajde, ajde brze da ne ostanem bez svoga slota ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
ja se pridruzujem cim ubodem grafiku da mogu ganjat COD2,a kaj se tice love,di kome,kako,nema beda..... ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2531 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2532 | |
el_nino
|
Citiraj:
cek cek,samo malo,kaj to nije broj igraca (20) koji se moze logirat u jednom trenutku,ili sam ja nekaj pobrkao. ak je,pa nece nas uvijek bit 30 na serveru? :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2533 |
M.U.P.
|
Da to je broj koji može igrat u jednom trenutku,ali se već par puta desilo da nisu svi mogli igrat od jednom. Recimo ti se spojiš zadnji i ja dođem 2min poslje nema više mjesta a platio sam ko i ti svi ostali i kaj onda ![]() Rađe nek ima mjesta nego da se prepucavamo ko kad igra
![]() |
#2534 | |
el_nino
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2535 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Da, zapravo najbolje je onda 30 slotova, da ne boli glava. A razlika u cijeni je bezbolna kad se sve podijeli ionako. Ali najviše od svega bi htio da imamo call vote za gametype i mape. Killcam obavezno. S cheaterima (neće ih bit nadam se, al za svaki slučaj) nek se admin razračunava ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2536 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() samo reci koliko treba dat i kad, i ja se zaletim do Ri dat vam lovu da ne uplacujem 20-30 kn na banku Koji se na kraju server uzima onaj iz Nizozemske? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2537 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
rezultat: ok, 30slotova za pochetak. to je nekih 250kn. svatko treba izdvojiti 10kn i uplatiti mitzeku na zhiro rachun. mitzek kasnije dolazi online, pa chemo se onda josh i dogovoriti. shto se tiche rijechana, novci meni ili e.t.-u.
![]() |
#2538 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
huum, tu sam.... počel sam ispunjavat narudžbu za server,al bum se moral regat na pay-pal jel mi Ameri ne primaju nikakvu plastiku,i nema Kroeše u listi koju moram popunit... kad to rijesim,javljam..dakle 30 slotova i To je to?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2540 |
PizzoZder
|
Da, i ako bude moguce imati onakve statistike kao na Dozi: goood :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
al se nekad dobro jelo...
|
Jel radi NOB? Doza je smece od servera sa un-fair prioritizacijom IP adresa i paketa (provjereno od strane meštra MXa)
![]() |
#2544 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2545 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja mogu direkt platit netbanking-om,samo mi treba ziro racun ![]() ![]() Broj igraca se sigurno nece smanjivat nego povecavat,tak da je 30 bolje...jer...sta ako se nadje jos njih 10 koji bi igrali?Morali bi cekat 3 mjeseca ili koliko vec da im se osigura free slot,ovako samo plate mitzeku ili kome vec i upadnu u slobodne slotove...
![]() |
#2546 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Slazem se sa 30 slotova za pocetak pa cemo vidjeti posjecenost, lako smanjimo ako treba. Obavezno pass, igraju oni koji su platili a ostali sorry (plati pa se klati....) ![]()
![]() |
#2548 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
30 slotova. Jer ako nas ima 27, a uzmemo 20 slotova ostalih 7 neće moći igrati iako su platili. Samo mi recite kome da dam pare. @Mitzek 1.51 patch nosim na CD-u već 5 dana, sutra oko podne sam kod palače pravde, ali bez auta pa se čujemo.
![]() |
#2549 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
jeste mene uključili??? ja bum isto platil ako treba...:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2550 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|