Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 01.05.2015., 08:49   #2521
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Imam ja, ali na 30D. Naprijed mi bude plava ledica, a nista nije doslo...

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline  
Staro 01.05.2015., 09:15   #2522
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Meni i iza i napred zna, nekad samo naprijed... A flashao sam kdz i rooto+recovery...
kasko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.05.2015., 11:50   #2523
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
@srale
Čudno da nema update kad je VIP verzija V30D jedna od prvih izašla. Probaj spojit na komp i preko LG Suite softvera vidit jel ima update. Ili preko IMEIja na LG firmware stranici.

Spojio mob na kmp preko LG Suite-a i odmah nasao update, i sad imam 5.0.2 V30d

Za sad radi ok, nisam primjetio ni jedan bug, nadam se da ce tako i ostat

srale7 je online  
Staro 01.05.2015., 11:59   #2524
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Imao sam 30D i nisam imao zamjerku sad sam na 30E kojem je baterija još malo bolja... Al neću više postat screenshotove, dosadan sam sam sebi više sa time
Brko je offline  
Staro 01.05.2015., 15:48   #2525
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Jel ima tko na G2 30e bug s led notifikacijama, bas me zivcira sto zna svijetliti i napred i iza a nema nikakve notifikacije.
Od prvog dana na 30D, preiritantno. Opcenito losiji mobitel na LL-u.
Staro 01.05.2015., 17:07   #2526
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Stize li nam LG G4 compact?
Staro 01.05.2015., 19:08   #2527
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ako bude pratio trend g3 minija,bude veliki fail.
spawn je offline  
Staro 01.05.2015., 20:00   #2528
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Uzeo g3 iz vipa i vuce se kao crkotina. Lag, stekanje, memoryleak pa reko koji k. Uzmem od sestre g3 kupljen u tele 2 telefon leti otvaranje svega instantno , aj reko da provjerim kad ono njen V20H-eur-xx a moj V20H-219-10 ?? Kakvo je to moje smece od roma i gdje mogu skinuti ovaj eur-xx?
Staro 01.05.2015., 20:37   #2529
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
http://cafe.mobil.hr/threads/79737-L...-custom-romovi....

Stavi si rade 20l gore iz tutorijala. Obicno stave verziju koja je bez dodataka.. Ili malo prelistaj temu pa ces vjerojatno nac link za 20h Eur xx. Radi brzo al kod mene je baterija li-la..Jedan dan super, drugi ne.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.05.2015. u 20:45.
MAGARAC je offline  
Staro 01.05.2015., 21:06   #2530
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Hvala, skida se
Oglas

Oglas
Staro 01.05.2015., 21:08   #2531
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Inace ti Tele 2 G3 su uvoz iz Madarske i po defaultu dolaze bez iceg od operatera i sa tim "open" verzijama. VIP i Tcom su druga shema ocito. Daj mu dva, tri dana vremena da se uhoda prije nego sto zakljucis dal valja ili ne...
MAGARAC je offline  
Staro 01.05.2015., 22:33   #2532
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Evo napravio CSE upgrade sa onim KDZ i opet je 219-10 . Pa koji k ? kako debrandirati g3 tj promjeniti rom ??
Staro 01.05.2015., 23:04   #2533
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
ajd da pitam ljude koji imaju vec Lollipop.........

imam G E975, prvi optimus G. mene sluzi odlicno, komad hardvera koji osim baterije (jer me Lenovo razmazio ) sljaka jebeno. sada je na njemu 4.4.2 ARTMOD 5.4 i sve fino sljaka, ali mi je palo na pamet da mozda predem na lollipop.

sada, da li mi se isplati? malo sam gledao po jubitu videe i pojma nemam, osim tranzicija ne vidim bas nesto extra (iako ova verzija koju ja imam ima isto takve slicne tranzicije ), pa pitam ljude - isplati li mi se prelazak na lollipop?

thnx!

Burko je offline  
Staro 01.05.2015., 23:24   #2534
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Ma kakvi. Ja ga kupio prije dvije godine, a prosle ga poklonio staroj. Sad je na njemu stock kitkat i mobitel leti. Bas sam pitao staru jel ima kakvih problema, kaze nikad nista.
Kvaliteta izrade mi je vrh. Kad ga primis u ruku bas je cvrst. Meni je pao dosta puta, jednom na kamen na vrhu Dinare (ne s velike visine) i nikad nista.

aski je offline  
Staro 01.05.2015., 23:27   #2535
kvaju
Registered User

kvaju's Avatar

Da pitam samo dali sa lolipopa ako hoću se vratiti na kitkat moram neku posebnu proceduru raditi ili samo nadjem rom stock od kitkat, i stavim ga kao što sam i na lolipopu radio, isao bih ktz metodom.
kvaju je offline  
Staro 01.05.2015., 23:28   #2536
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Evo napravio CSE upgrade sa onim KDZ i opet je 219-10 . Pa koji k ? kako debrandirati g3 tj promjeniti rom ??
Moral bus postavit to pitanje na XDA ak tu nitko ne odgovori. Imas i na BUG dost ekipe sa G3 kaj nes zna. Vec sam to vidio tamo(na xda), netko je imal isti slucaj. Svejedno mu daj par dana mozda proradi kak treba.

Pogledaj tu zadnju stranu. Vjerojatno je negdje na particiji rezerviranoj za "shit" zapisano da je mob za nasu regiju pa ti se zbog toga to desava al to ne znaci da ce FW bit losiji zbog toga. Eventualno ti na OTA upgradeu moze povuc opet neku " zasranu" verziju. Ja bar mislim da je to tako. Ionak bi g3 trebal uskoro dobit 5.1 pa nemoj previse raznisljat o tome. Nije neko vrijeme updejtan, valjda zbog g2 i g4 al sad ce to valjda krenut.

http://forum.xda-developers.com/lg-g...3016908/page29

Stavi gore Nova lancer. Super radi na G3 i ima brdo opcija i taj dio radi brze i fluidnije od bilo kojeg FWa sa stock lancerom.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.05.2015. u 23:55.
MAGARAC je offline  
Staro 02.05.2015., 00:15   #2537
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Ma kakvi. Ja ga kupio prije dvije godine, a prosle ga poklonio staroj. Sad je na njemu stock kitkat i mobitel leti. Bas sam pitao staru jel ima kakvih problema, kaze nikad nista.
Kvaliteta izrade mi je vrh. Kad ga primis u ruku bas je cvrst. Meni je pao dosta puta, jednom na kamen na vrhu Dinare (ne s velike visine) i nikad nista.
ok, thnx. zapravo sada je na njemu "rom od G3" i stvarno nemam sta bolje ganjat u smislu hardvera, eventualno jos uvijek fantam o nekom biznis Lenovu (piletine od mobitela sa uber pilom od baterije), ali mi je to preskup sport (~3000 kuna narucivanje, kod nas necu niti gledati).

isto tako, nisam neki ljubitelj LG-a, ali G serija im je ono, bonbona . samo da je baterije od par dana, dan i pol do max dva i na punjac. a uzeo mu novu iz DE, brzo cucla bateriju.

Burko je offline  
Staro 02.05.2015., 00:23   #2538
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Moral bus postavit to pitanje na XDA ak tu nitko ne odgovori. Imas i na BUG dost ekipe sa G3 kaj nes zna. Vec sam to vidio tamo(na xda), netko je imal isti slucaj. Svejedno mu daj par dana mozda proradi kak treba.

Pogledaj tu zadnju stranu. Vjerojatno je negdje na particiji rezerviranoj za "shit" zapisano da je mob za nasu regiju pa ti se zbog toga to desava al to ne znaci da ce FW bit losiji zbog toga. Eventualno ti na OTA upgradeu moze povuc opet neku " zasranu" verziju. Ja bar mislim da je to tako. Ionak bi g3 trebal uskoro dobit 5.1 pa nemoj previse raznisljat o tome. Nije neko vrijeme updejtan, valjda zbog g2 i g4 al sad ce to valjda krenut.

http://forum.xda-developers.com/lg-g...3016908/page29

Stavi gore Nova lancer. Super radi na G3 i ima brdo opcija i taj dio radi brze i fluidnije od bilo kojeg FWa sa stock lancerom.
Cuj da mu dam par dana, pa nije to kupus da ga kiselim, il radim il ne radim.Kad stavim nova launcher ima bug da settings prikazuje kao listu a ne kao tabbed. Telefon lagga, steka, kad god izgubi wifi signal ne reconnecta se nego stoji na obtaining IP adress pa moram forget mrezu sto je ekstremno iritiantno. Jebo me dan kad sam mjenjao note3 za ovaj pis of šit.4 put factory reset od toga dva put CSE clean install sa KDZ. Njuskalo majka, jos jednom sam sam sebi dokazao da je LG smece jos od optimus 4x-a koji jos uvijek drzi nagradu za najlosiji telefon u povjesti smartphonea. Sestrin radi savrseno, moj drka. Tebi svakako hvala za linkove
Staro 02.05.2015., 00:36   #2539
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Jbg naletio si na krivi telefon. Settings ima opciju da prikazuje kao listu i tabove pa mozes to vratit, kod mene to radi sa novom. Ja cu sebi trazit iskljucivo Tele 2 telefon. Premali su da imaju puno gluposti gore, u biti nemaju nis operatersko.

Slican problem sa WIFIjem imam na Xperiji iako je sad malo bolje sa Lolipopom. Moram nekad restartat telefon da se spoji. G3 nis.
MAGARAC je offline  
Staro 02.05.2015., 01:41   #2540
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Ima da ali pod novom svaki put vrati listed iako ja stavim tab. Kazem sestrin tele2 leti (v20h-eur-xx).Jedina razlika mog i njenog je nasnimljena mcafee app, moj to nema.

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 02.05.2015. u 01:48.
JuiceBox je offline  
Staro 02.05.2015., 08:27   #2541
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ok, thnx. zapravo sada je na njemu "rom od G3" i stvarno nemam sta bolje ganjat u smislu hardvera, eventualno jos uvijek fantam o nekom biznis Lenovu (piletine od mobitela sa uber pilom od baterije), ali mi je to preskup sport (~3000 kuna narucivanje, kod nas necu niti gledati).

isto tako, nisam neki ljubitelj LG-a, ali G serija im je ono, bonbona . samo da je baterije od par dana, dan i pol do max dva i na punjac. a uzeo mu novu iz DE, brzo cucla bateriju.
Istina, E975 nema bas neku bateriju. Ja sam sad piknuo G2 za malo love. Uz umjereno dnevno koristenje (malo neta, malo poziva, smsova, tapatalka, instant messengera, gmaila), baterija izdrzi tri dana s oko 3:45 h SOT-a.
Jedino sto mislim da prodaja E975 nije isplativa jer je predobar mobitel za vecinu stvari, osim navedene baterije i kamere, ako je potonja bitna.

aski je offline  
Staro 02.05.2015., 10:02   #2542
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
@xulos, pa stavi si neki custom rom na G3, dam se kladit da bi radilo puno bolje, nije G3 loš mob, al eto, dogodilo se
Il eventualno napravi root i freezaj app sa TB pa buš videl kak se ponaša onda..

U vezi gubljenja signala wifija, skini drugi radio, il si skrati put i stavi custom rom i bok..
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development
zvonac je offline  
Staro 02.05.2015., 10:33   #2543
The Man
Premium

The Man's Avatar

Datum registracije: May 2012
219-10 ti je u prošlom tisućljeću bila oznaka za Vip mrežu koja je stajala na ekranu umjesto HR VIP, tako da bi to lako mogao biti neki LG G3 koji je custom made za Vipnet.

The Man je offline  
Staro 02.05.2015., 10:35   #2544
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
@xulos, pa stavi si neki custom rom na G3, dam se kladit da bi radilo puno bolje, nije G3 loš mob, al eto, dogodilo se
Il eventualno napravi root i freezaj app sa TB pa buš videl kak se ponaša onda..

U vezi gubljenja signala wifija, skini drugi radio, il si skrati put i stavi custom rom i bok..
http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development

Hvala na savjetima, uspio sam ga dovest u red nakon 2x CSE flash. Sad je ok. Ali sam si takoder skratio put i torpedirao ga na njuskalo. Ne stavlja mi se custom rom na uredaj od 3k kn. Nazad na samsung
Staro 02.05.2015., 11:00   #2545
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor aski Pregled postova
Jedino sto mislim da prodaja E975 nije isplativa jer je predobar mobitel za vecinu stvari, osim navedene baterije i kamere, ako je potonja bitna.
jok. kamera mi je skoro pa nevazna generalno (tj, rijetke su situacije gdje e sad bas moram slikati ), kada znam da cu slikati, nema do fotica digitalca.
baterija je meni ok, ovako koristenje sto si naveo sto ti znas imati je meni nekih dva dana, full dan izdrzi ako ga se zlostavlja...... samo kazem, baterija je generalno svaka losa nakon lenova kojeg sam imao.

Burko je offline  
Staro 02.05.2015., 12:50   #2546
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Hvala na savjetima, uspio sam ga dovest u red nakon 2x CSE flash. Sad je ok. Ali sam si takoder skratio put i torpedirao ga na njuskalo. Ne stavlja mi se custom rom na uredaj od 3k kn. Nazad na samsung
Nemoj mislit da je Samsung cvijeće, to je nebitno jel 3tkn il 1tkn vrijednost uređaja...
A alternativa u smislu neštekanja uređaja i da 100% radi kak se spada, zasad ne postoji, čak trza i precjenjeni iOS...

Ak bumo tak, za mene ni jedan android nije dobar, svakom najdem grešku

Mislim da bu G3 ostal još dost vremena uređaj koji je na dobrom glasu kao i prethodnik..

Ak se G4 proslavi kao i dotični dvojac, evo ih onda u top tri uređaja
zvonac je offline  
Staro 02.05.2015., 18:19   #2547
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Ne mislim da je cvijece ali nakon g dana na note 3 mogu reci da je apsolutni pobjednik naspram g3. Mana mu je samo velicina jer nije bas praktican i to sto ima malo losiju kameru. Sve ostalo je bolje, barem meni i sad mi je krivo sto sam mjenjao al uzet cu si opet note.
Staro 02.05.2015., 18:36   #2548
amerix
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Mislim da je netko ranije u temi spomenuo da mu ne rade LED notifikacije na whats app-u. Otiđite smo u aplikacije i zatvorite whatsapp i iskljucite/ukljucite obavijesti i ponovo pokrenite whatsapp
amerix je offline  
Staro 02.05.2015., 19:04   #2549
ddd
Banned
Moj komp

Datum registracije: Oct 2004
Ovako, treba mi savjet, već imam G2 i zadovoljan sam s njime. Treba mi još jedan mob i dvoumim se između l90 i Bello. Što je pametnije uzet?
Hvala
ddd je offline  
Staro 02.05.2015., 19:48   #2550
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Ja imam G3 od prvog dana i bilo je trenutaka kad bi ga torpediro al vec neko dulje vrijeme mi je odlican.

Zanimljivo ovo sa Settingsom i Novom. Kod mene to sljaka, ne vraca nazad.
MAGARAC je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno