|
![]() |
#2522 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni i iza i napred zna, nekad samo naprijed... A flashao sam kdz i rooto+recovery... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2523 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Spojio mob na kmp preko LG Suite-a i odmah nasao update, i sad imam 5.0.2 V30d ![]() Za sad radi ok, nisam primjetio ni jedan bug, nadam se da ce tako i ostat ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2525 |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2528 |
Xulos :)
|
Uzeo g3 iz vipa i vuce se kao crkotina. Lag, stekanje, memoryleak pa reko koji k. Uzmem od sestre g3 kupljen u tele 2 telefon leti otvaranje svega instantno , aj reko da provjerim kad ono njen V20H-eur-xx a moj V20H-219-10 ?? Kakvo je to moje smece od roma i gdje mogu skinuti ovaj eur-xx?
#2529 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
http://cafe.mobil.hr/threads/79737-L...-custom-romovi.... Stavi si rade 20l gore iz tutorijala. Obicno stave verziju koja je bez dodataka.. Ili malo prelistaj temu pa ces vjerojatno nac link za 20h Eur xx. Radi brzo al kod mene je baterija li-la..Jedan dan super, drugi ne. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.05.2015. u 20:45. |
![]() |
![]() |
#2530 |
|
Hvala, skida se ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2531 |
Premium
|
Inace ti Tele 2 G3 su uvoz iz Madarske i po defaultu dolaze bez iceg od operatera i sa tim "open" verzijama. VIP i Tcom su druga shema ocito. Daj mu dva, tri dana vremena da se uhoda prije nego sto zakljucis dal valja ili ne... |
![]() |
![]() |
#2533 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
ajd da pitam ljude koji imaju vec Lollipop......... imam G E975, prvi optimus G. mene sluzi odlicno, komad hardvera koji osim baterije (jer me Lenovo razmazio ![]() sada, da li mi se isplati? malo sam gledao po jubitu videe i pojma nemam, osim tranzicija ne vidim bas nesto extra (iako ova verzija koju ja imam ima isto takve slicne tranzicije ![]() thnx!
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#2534 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma kakvi. Ja ga kupio prije dvije godine, a prosle ga poklonio staroj. Sad je na njemu stock kitkat i mobitel leti. Bas sam pitao staru jel ima kakvih problema, kaze nikad nista. ![]() Kvaliteta izrade mi je vrh. Kad ga primis u ruku bas je cvrst. Meni je pao dosta puta, jednom na kamen na vrhu Dinare (ne s velike visine) i nikad nista.
#2535 |
Registered User
|
Da pitam samo dali sa lolipopa ako hoću se vratiti na kitkat moram neku posebnu proceduru raditi ili samo nadjem rom stock od kitkat, i stavim ga kao što sam i na lolipopu radio, isao bih ktz metodom. |
![]() |
![]() |
#2536 | |
Premium
|
Citiraj:
Pogledaj tu zadnju stranu. Vjerojatno je negdje na particiji rezerviranoj za "shit" zapisano da je mob za nasu regiju pa ti se zbog toga to desava al to ne znaci da ce FW bit losiji zbog toga. Eventualno ti na OTA upgradeu moze povuc opet neku " zasranu" verziju. Ja bar mislim da je to tako. Ionak bi g3 trebal uskoro dobit 5.1 pa nemoj previse raznisljat o tome. Nije neko vrijeme updejtan, valjda zbog g2 i g4 al sad ce to valjda krenut. http://forum.xda-developers.com/lg-g...3016908/page29 Stavi gore Nova lancer. Super radi na G3 i ima brdo opcija i taj dio radi brze i fluidnije od bilo kojeg FWa sa stock lancerom. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 01.05.2015. u 23:55. |
|
![]() |
![]() |
#2537 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
isto tako, nisam neki ljubitelj LG-a, ali G serija im je ono, bonbona ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
#2538 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2539 |
Premium
|
Jbg naletio si na krivi telefon. Settings ima opciju da prikazuje kao listu i tabove pa mozes to vratit, kod mene to radi sa novom. Ja cu sebi trazit iskljucivo Tele 2 telefon. Premali su da imaju puno gluposti gore, u biti nemaju nis operatersko. Slican problem sa WIFIjem imam na Xperiji iako je sad malo bolje sa Lolipopom. Moram nekad restartat telefon da se spoji. G3 nis. |
![]() |
![]() |
#2540 |
|
Ima da ali pod novom svaki put vrati listed iako ja stavim tab. Kazem sestrin tele2 leti (v20h-eur-xx).Jedina razlika mog i njenog je nasnimljena mcafee app, moj to nema.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 02.05.2015. u 01:48. |
![]() |
![]() |
#2541 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Jedino sto mislim da prodaja E975 nije isplativa jer je predobar mobitel za vecinu stvari, osim navedene baterije i kamere, ako je potonja bitna.
![]() |
#2542 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@xulos, pa stavi si neki custom rom na G3, dam se kladit da bi radilo puno bolje, nije G3 loš mob, al eto, dogodilo se ![]() Il eventualno napravi root i freezaj app sa TB pa buš videl kak se ponaša onda.. U vezi gubljenja signala wifija, skini drugi radio, il si skrati put i stavi custom rom i bok.. http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development |
![]() |
![]() |
#2543 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
219-10 ti je u prošlom tisućljeću bila oznaka za Vip mrežu koja je stajala na ekranu umjesto HR VIP, tako da bi to lako mogao biti neki LG G3 koji je custom made za Vipnet.
#2544 | |
|
Citiraj:
Hvala na savjetima, uspio sam ga dovest u red nakon 2x CSE flash. Sad je ok. Ali sam si takoder skratio put i torpedirao ga na njuskalo. Ne stavlja mi se custom rom na uredaj od 3k kn. Nazad na samsung ![]()
![]() |
#2545 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() baterija je meni ok, ovako koristenje sto si naveo sto ti znas imati je meni nekih dva dana, full dan izdrzi ako ga se zlostavlja...... samo kazem, baterija je generalno svaka losa nakon lenova kojeg sam imao.
|
![]() |
![]() |
#2546 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
A alternativa u smislu neštekanja uređaja i da 100% radi kak se spada, zasad ne postoji, čak trza i precjenjeni iOS... Ak bumo tak, za mene ni jedan android nije dobar, svakom najdem grešku ![]() ![]() Mislim da bu G3 ostal još dost vremena uređaj koji je na dobrom glasu kao i prethodnik.. Ak se G4 proslavi kao i dotični dvojac, evo ih onda u top tri uređaja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2547 |
|
Ne mislim da je cvijece ali nakon g dana na note 3 mogu reci da je apsolutni pobjednik naspram g3. Mana mu je samo velicina jer nije bas praktican i to sto ima malo losiju kameru. Sve ostalo je bolje, barem meni i sad mi je krivo sto sam mjenjao al uzet cu si opet note.
#2550 |
Premium
|
Ja imam G3 od prvog dana i bilo je trenutaka kad bi ga torpediro al vec neko dulje vrijeme mi je odlican. Zanimljivo ovo sa Settingsom i Novom. Kod mene to sljaka, ne vraca nazad. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|