|
![]() |
#2521 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
2:2 ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2522 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Taman kad sam počeo odbrojavati zadnjih 8 minuta... 2:2
|
Oglas
|
|
![]() |
#2523 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
A kažu ... da je Primera slaba ![]() Odlična tekma, to se zove derbi. Ovakvog nasilja nisu vidjeli ni u EPL derbijima već neko vrijeme. Btw ljudi su se smijali kada sam pisao da Ancelotti štedi igrače za ovu tekmu ![]() |
![]() |
![]() |
#2524 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Oscar za Pepea ![]()
![]() |
#2525 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Hahaha baš sam htio zalijepiti to. Lik je definitivno najodvratniji igrač koji hoda nogometnim terenima uopće. A konkurencija uopće nije mala.
#2527 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2528 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
ja neznam sta se dogadja....ali flejmate samo kad barcini padaju ili ove realove padavicare niste danas vidili?! btw.sudac je definitivno prvo poluvrime bio u defektu,nesudeni penal za atletico,dva tri zuta za realovce radi simuliranja...svega je bilo! |
![]() |
![]() |
#2529 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Najbolje da nisu gledali, da je barca na mjestu reala sad bi bile napisane dvije stranice o tome kako je sudac sudio za barcu, niš novoga ![]() A ti isti sad šute ![]() haha madrid ![]()
#2530 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidjeli smo valjanje s obije strane. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2533 | ||
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
To sam vidio samo u manageru... ![]() Skrumpali su se... ![]() Ne'š ti šalke pobjedit... Lol...pa nije im rođendan...šanse za pobjedu su im ionako bile ravne 0 Citiraj:
![]() Citiraj:
Patetico je krenuo sa grubom igrom i kao šta Carlo kaže,Real se nije snašao u tome...Čim sam vidio da Coentrao igra u prvoj,već mi se smučilo,mislim da je Carlo prekasno mijenjao,Coentrao je plivao cijelu tekmu,a ni Arbeloa nije daleko od njega,Balea nije bilo nigdje,a ni Kikija...Real se sa promjenama preporodio,a to se vidjelo i na terenu,bolja igra u 2.pol.,konkretna i brža,šteta samo šta lukica nije zakucao onu priliku šta je imao... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#2536 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2537 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
trenera i cijeli strucni stozer sem giggsa ![]()
#2538 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Mislim, kaj će to biti od talijanske lige? Juve će opet bez problema do naslova, a u Europi ništa bez prave konkurencije u domaćoj ligi. panda505; treba ih većinu rasprodati po principu kupiš jednog, drugi stiže gratis u paketu. ![]() A i bolje da Manu ispadne sad u Ligi prvaka. Jer ako kojim čudom prođu Olimpiakos pa nalete na recimo Real ili Bayern, bilo bi mi tu tragediju teško gledati. |
![]() |
![]() |
#2540 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 05.03.2014. u 22:56. |
![]() |
![]() |
#2541 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2542 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Manchester United's summer transfer targets revealed! Some of these players are quality.. http://t.co/hhm29Fvvct
__________________ |
![]() |
![]() |
#2544 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Trebao bi čovjek biti teški mazohista da ode sada iz Bayerna u Manchester ![]() Gündogan ne znam ni jel im se isplati jer ima probleme sa kičmom (nije igrao već 5 mjeseci) a Reus, je čak ako se ne varam pri potpisivanju produljenja ugovora ![]() ostatak može proči ![]()
![]() |
![]() |
#2547 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2548 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Wolfsburg igra dosta agresivno, a Bayernu baš to i ne paše koliko vidim. Nemaju neke ideje zasad. EDIT: Evo ga, Muller za 1:1 nakon dosta odbijanja nakon kornera. Perišić u svom stilu, nema šanse da s njim ovo Wolfsburg dobije ![]()
#2549 |
Guest
|
WBA pao 0:3. Jurimo ka 5. mjestu ![]() |
![]() |
#2550 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() To, ne igra ni najoptimalnija postava, a i živcira više sva ta priča o rekordima. Trebalo bi jednom izduvati pa da se onda izkoncetriraju na igranje opet
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|