|
![]() |
#2521 |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
linux je oduvijek bil bolji od bilo kojih windowsa(bar za ono kaj je meni prioitet) a ubuntu.. joj daj nemoj to koristit, uzmi postenu distru. ***o vas ubuntu. imas od red hata, fedore(koja je redhatova) , slackware, gentoo, debian. to su distribucije. manddriva je smece, suse je 90% microsoft a ubuntu je za pice. no opet to je moje misljenje. ako s win prelazis vjeruj mi fedora je savrsena, stvarno, nije sve out of the box i to je divno da naucis nekaj. isplati se preci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2522 |
Banned
Datum registracije: Jan 2006
|
ajd vidim jos, mislim ubuntu mi je odlican, a beryl mos nastimat na svaku linux distr. a i cuo sam fedoru da je odlicna..pa ono..za svakog je dr. distrib. oke |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2523 |
Premium
|
Eh ako si kojim slučajem želiš maknut ovo plavo ispod teksta ikonica skoči ovdje: http://forum.pcekspert.com/showpost....26&postcount=2 @ devil-kc: Impresivno, mislim da je to jedan od najljepših Lin deskova koje sam vidio, svaka čast i još si mi i imenjak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2525 | |
istrijan
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2527 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2530 | |
geek.
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
EDIT: silly me, nisam ni zahvalio, hvala, drago mi je da ti se svida, lijepo je i funkcionalno. a cuj, svi veliki umovi se jednako zovu. recimo ![]() yakuake se moze isntalirat na svaku distru, to je terminal koji izlazi sa pritiskom na f12. uname je komanda u linuxu koja pokazuje verziju kernela(uname -r) arhitekturu procesora i slicno, ako si na linuxu ukuca uname --help ili uname --? ovisi kaj preeriras volim redhat kad u njemu sve ide relativno jednostavno, dosdas repozitorije i da bi recimo instaliral yakuake udes u etrminal kao su(ili su-) i napises yum install yakuake ili yum -y install yakuake(-y znaci da nemoras kasniej upisati y kao yes kod potvrde instalacije). i da, to je kde, koji inace jako en volim. stvarno preferiram gnome, mozda imam an kompu engdje i gnome ss. ali an kde sam prisliljen zbog nekih programa koji jednsoatvno lakse funkcioniraju na kde. evo naso sam i svoj gnome destop ![]() taj mi je bio puno drazi, ali, da i ovaj je super, sad jedva cekam novu fedoru da mogu napraviti novi clean install jer sam ubacio dosta novog hardvera. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2533 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
imas link kod: wallpaper link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2538 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2540 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
.... Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.01.2012. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2542 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
pa bilo bi lijepo da se pored uploadane slike desktopa, ako ništa drugo stavi bar vallpaper koji je korišten... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2544 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Pa da ti sve ikonice budu u paseu ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2546 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2547 | |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
tutix Citiraj:
Niti icon packager ne prepoznaje file .. a kad stavim All files onda nemogu selektirat ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2549 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |