|
![]() |
#2521 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
U slučaju istog broja bodova odlučuju: 1) ukupna gol razlika (sreća da je Meksikancima sudac poništio dva gola ![]() 2) međusobni susreti - a) razlika pogodaka u njima, b) broj bodova u njima c) broj zabijenih golova 3) ako je to sve isto - onda ždrijeb Dakle, recimo da Meksiko dobije Brazil 1:0 i mi Kamerun 1:0, moramo tući Meksikance dva gola razlike i sigurni smo neovisno o trećoj tekmi Brazila. Ako tučemo Kamerun dva razlike i Meksiko minimalno dobije Brazil, dovoljna nam je pobjeda s jednim golom razilke jer ćemo imati više postignutih golova. Itd... Ako ih pak Brazil dobije bez postignutog gola Meksikanaca, a mi Kamerun tučemo dva razlike, protiv Meksika nam je dovoljan bod. Puno je još tu mogućih kalkulacija, bit ćemo pametniji nakon današnje tekme ![]()
#2522 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mi zasad imamo groznu gol razliku ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2525 |
Premium
|
Veceras mi mirisi na remi, mada ne znam sto ocekivati, ni od Meksika ni od Brazila. Ali vjerujem da nas ceka zanimljiva tekma. Btw, sudi im turcin, Cakir ![]()
#2526 |
Guest
|
Kamerun dobivamo bez problema, ali Meksiko moze biti problem |
![]() |
#2528 |
Guest
|
U cem je problem? Kamerun je Eto. Ostali, ukljucujuci obranu koja je suplja su smijeh. |
![]() |
#2530 |
Premium
|
Ivane, sporan je onaj dio o Meksiku. Ak ne mozemo Kamerun dobit, nek odmah stave gace na stap.Zapravo, kolko smo vidjeli, vec su skinuli gace ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2531 |
Guest
|
Tek sad vidim...pa koji panjevi toliko podcjenju Meksiko protiv Brazila danas...jedino ako sudi onaj japanac,,, ja igram X2 Meksiko |
![]() |
#2535 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Ali nije ni čudo, Landon je uzeo godinu dana pauze prije 2 godine, a sad kad se vratio je igrao za K (barem u MLSu). Dosta je već star i nije to više to. Usporedi to recimo sa situacijom Srna u Hrvatskoj repki. Samo što je Klinsi imao muda Landona ostaviti doma, a Kovač nije imao muda za Srnu ostaviti doma, ili barem na klupi.
![]() |
![]() |
#2537 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Jaako teško da ćemo dobiti Meksiko s dva gola razlike. Jako kvalitetna reprezentacija koja bi također mogla pobijediti (ovakav) Brazil bez problema. Ona portugalska kornjača Cabecao nam predvidjela negativan rasplet situacije sa skupinom. Neki će reći da je ovo obično praznovjerje, i nije da bi bili daleko od istine. Međutim, dobro je prorekla pobjedu Brazila, znate kak' se veli, nije ni to bez vraga. Jasno je da su Brazilci favoriti za osvajanje prvenstva, ipak su domaćini, i sudije će suditi za njih prvenstveno. Al' da imaju ekipu za osvajanje prvenstva na pravedan i pošten sportski način, nemaju nikako. Primjerice, Njemačka ili Nizozemska dvije su klase iznad. |
![]() |
![]() |
#2539 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Za nas bi bilo najbolje da Brazil pobjedi Meksiko. Cak i da ostane x nebi bilo lose. Mi svakako moramo pobjediti Kamerun i Meksiko ako mislimo dalje. Ako bi Meksiko pobjedio Brazil e onda nastaju komplikacije. |
![]() |
![]() |
#2540 |
Guest
|
Ja bi dao ban svima koji ozbiljno shvate te životinjske prognoze. ![]() |
![]() |
#2541 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2542 |
kenova?
Datum registracije: Aug 2007
|
ne znam, mene brazil nije odusevio. prakticki protiv nas nisu imali izrađenu akciju, sve je to nekako na silu i na forsiranje neymara. meksiko, iako su igrali protuv kameruna su djelovali kao prava momcad i mogu ugrozit brazil, a i zbog toga sto im bas i ne leze nemoj tako - pazi ovo:https://hr-hr.facebook.com/photo.php...type=2&theater ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2543 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Jadan varan dok buljo vidi njegove prognoze ![]()
![]() |
#2545 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Tri najvažnija kriterija (gledaju se svi susreti u grupi): 1.) broj bodova 2.) gol razlika 3.) broj postignutih golova Ako ova tri kriterija ne pomažu, onda se ide na dodatne kriterije. Kriteriji su isti i idu istim redom kao za cijelu grupu, ali se gledaju samo međusobni susreti izjednačenih momčadi! 4.) broj bodova 5.) gol razlika 6.) broj postignutih golova Ako ni to ne pomaže onda ide žrijeb (nekad je odlučivao FIFA ranking).
![]() |
#2547 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2548 |
Premium
|
Jesam ja corav ili je tu SD stream? ^^ Mozda sam fulao neku opciju pa da mi neko pomogne ![]()
#2550 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|