|
![]() |
#2521 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
duplo veće nego jesu da je slika pozivatelja pune rezolucije i preko cijelog ekrana da je broj pozivatelja i naziv jedno 12x veći da su tipke za speaker i bluetooth veće fuck, mrzim kad moram ciljati točno di da stisnem da je tipka za staviti poziv na čekanje veća... već sam stavljao usporedbu sa iphoneom, ima uvjerljivo puno bolje, elegantnije, bolje dizajnirano, nego na htc-u, a da ne kažem vanilla androidu. ![]() ![]() a ne ovako bezveze, sa podfolderima i sranjima ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gabre. 17.05.2013. u 02:09. |
![]() |
![]() |
#2522 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Gabre, a da predjes na iphone onda? Inace, imam aosp lockscreen i workaround ukljucen i ovak mi izgleda. Meni odlicno, sve veliko ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2524 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Isto tako ima hrpa aplikacija s kojima mijenjaš šta god hoćeš, to i je poanta Androida, ako ti se ne sviđa nešto, vjerovatno postoji više drugih/boljih/lošijih varijanti istog, šta na marketu, šta po developer forumima poput XDA, itd. ![]() npr. https://play.google.com/store/apps/d...om.lowveld.ucs http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1575395 |
![]() |
![]() |
#2525 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Probao sam, nista nije napravljeno kako teeba, fali pola funkcionalnosti.. Bas to sto si stavio: Nema mogucnosti poziva na cekanju, hold poziva, TIPKOVNICE u pozivu haloooo, izbora za slusalice, tj, bluetootha koji mi treba u autu... I plus cak mislim da na 4.1. Jb se ne mos ni javit vec moras najprije prebacitina stari call screen u sred poziva pa se javiti. |
![]() |
![]() |
#2526 |
Buying Bitcoin
|
Ne znam, meni je dobar i ovako. Jesi probao ovo: https://play.google.com/store/apps/d...=net.pixelrush P.S. HTC solves its supply issues, HTC One production will double . . Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 17.05.2013. u 15:37. |
![]() |
![]() |
#2527 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
S tim da kad god aplikacija mora koristiti workaround rjesenja kako bi nesto postigla, to je vecinom previse bugovito i nedovoljno "ozbiljno" rjesenje za svakodnevnu upotrebu. Npr ako zelis nesto napraviti sa notifikacijama, dodati bannere, ili staviti notifikacije na lockscreen, u biti ne mozes a da bude potpuno funkcionalno. Slicno i sa lockscreen replacement aplikacijama. Nijedna ne valja. |
![]() |
![]() |
#2528 |
Buying Bitcoin
|
Ne znam, ne koristim niti mi treba customiziranje notifikacija i lockscreena, ali kažu za ovaj program da je odličan - WidgetLocker, ali vjerovatno već znaš za njega i vjerovatno ti ni on ne valja. |
![]() |
![]() |
#2529 |
Guest
|
|
![]() |
#2530 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Pa mislim da je problem jer probas tu i tamo. Kratkorocno to sve OK izgleda ali zbog same implementacije neizbjezni su cesti problemi i bugovi. Nekad je to delay dok se locksreen pojavi, nekad se prvo pojavi pravi lockscreen, nekad moras proci kroz oba. Bugoviti screen timeout itd itd. Neprihvatljivo kao ozbiljno rjesenje za razliku od npr promjene launchera. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2532 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Samsung ima ono sto trazis,ako je to ono sto mislim. Konkretno Galaxy S3 stock rom. Probaj malo potraziti po XDA ili negdje da li netko uspio portati taj apk i pripadajuci fraamework iz Samsunga u HTC. Mozda i jest. |
![]() |
![]() |
#2533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ma on traži ovo ![]() ![]() ![]() sorry gabre ![]() |
![]() |
![]() |
#2534 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
#2538 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
#2540 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Evo da se pohvalim kao ponosni vlasnik HTC-Onea ![]() U pojedinačnoj tarifi plan za zabavu XL plaćen je 2789, to je uz trajni nalog i 18 tisuca bodova, te umjesto 225 kuna, prvu godinu tarifu placam 150 kn ![]() |
![]() |
![]() |
#2541 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
I kako si zadovoljan mobom na prvu ovako? |
![]() |
![]() |
#2542 |
Buying Bitcoin
|
|
![]() |
![]() |
#2543 |
Premium
|
Ovako na prvu, trebam se naviknut na android i velicinu, inace je odlican, kamerom sam zadovoljan s obzirom da godišnje okinem 5 slika vrijednih spomena ![]() ![]() Mobitel je jako brz, nakon iphone zvucnika, ovo je ponovno rođenje. Od pocetnih 32 gb imam praznih 25, što je meni i više nego dovoljno. Jedino što mu sad zamjeram je nekako loše složeno kučište, čini mi se lako lomljivo. Ako cu imati kakvih pitanja, i dojmova novih, javim se ovdje ![]() Nesto je zenska u t comu sredila popust 75 kuna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2544 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kad se produžuju ugovori, imaju "pod pultom" razne pogodnosti. Tako i treba ![]() ![]() ![]() @Princ288 Čestitke na prinovi. Kad ga malo izdušiš, napiši kakav rivju, čisto da se na forumu napravi neka zaliha korisnih informacija iz prve ruke ![]() |
![]() |
![]() |
#2545 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Zato ja ne mogu riješit ništa popusta niti na tarifu niti na uređaj, imam 4 pretplate kod njih, najstarija je od 92.e. Kažu gospoda, niste novi korisnik, za stare trenutno nemamo nikakve akcije na tarife, a cijene uređaja su povoljnije za nove korisnike jednostavno jer su novi... Zato laganini kod konkurencije sutra ili preksutra, iz čistog inata.... Što se tiče kolege s one-om, ajde please kad pofotkaš štogod podijeli s nama, te reci koju o bateriji (uz opis korištenja pri tome, poglavito screen on time i tak to). Tnx.
![]() |
#2546 |
Premium
|
Treba, treba ![]() ![]() Hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2547 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() No, što se HTC One-a tiče, jel bilo kakvih poboljšanja glede kamere? pisalo se da će prvi fix bit vezan za kamaru. |
|
![]() |
![]() |
#2548 |
Premium
|
Neće ni meni na staru pretplatu, ali s prelaskom na novu, koja je meni puno isplativija s obzirom da je prošla bila 300 kuna a nisam dobio ni pola kao sad, hoće. Pretplatnik od '95, zovu svaki tjedan za produženje maxadsla, al to ih uredno odbijam jer je bilo problema. No sto se tice mobilne pretplate znalo se desit da su dali po pola godine 50% popusta jer su racuni uvijek uredno placeni. A do prije dvije godine su računi išli i preko 1200 kn mjesecno. Svašta daju da te zadrže ![]() Sutra stavim fotke i izvjestaj o bateriji ![]() |
![]() |
![]() |
#2549 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
HTC One za japansko tržište ima MicroSD podršku ![]() http://www.phonearena.com/news/HTC-O...upport_id43209 |
![]() |
![]() |
#2550 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|